Jiří Vašíček Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 F1 1,2. 12V 2006 Potřebuju poradit...dnes jedu z práce..vše v pohodě...po cestě vysadím u krajnice kamaráda a jak vyjíždím od kraje na silnici,tak strašně nehorázné pískání někde v podvozku nebo v kolech,předních zadních..nevím z kama ten zvuk šel... čím rychleji jsem chtěl jet, tím hlasitější pískot a vrzání to dělalo...vypnu motor,koumám kde co je na podvozku..nic nevidím..tak nastartuju,rozjedu a zase řev jak to prase...auto jsem nechal pár hodin na parkovišti a nedalo mi to zkusit projet,jestli to bude to samé..nechápu ale normálně jsem odjel a ujel jsem asi 10km a zkoušel jsem jet pomalu,rychle,vybirat zatáčky ve větší rychlosti a podobně a naraz to nic nedělá...čím to může být? neidentifikoval jsem ani kde,ale asi někde pravá strana spolujezdce.možná pod motorem někde u podvozku? nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 zapadnutý kamienok z posypu ciest ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 14. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Kurňa,že by kamínek udělal takovou paseku? A já už se lekl, že se mi zohnuly kotouče nebo něco Ještě malý dotaz mimo mísu...proč mám pod svou ikonou napsané že jsem napsal 18příspěvků a status ,,varování"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 To má každý. Taky ve mě vždycky hrkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Ještě malý dotaz mimo mísu...proč mám pod svou ikonou napsané že jsem napsal 18příspěvků a status ,,varování"??? Klikni na něj a uvidíš, nebo neuvidíš udělená varování od moderátorů. Nic tam nemáš, zatím. VAROVANÍ - co proč jak, info zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimber Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Jak už napsal Libero kamínek co drhne o kotouč,většínou stačilo zařadit zpátečku a couvat pár metrů a bylo po popískání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Problém už se neprojevil,takže to bylo asi tím kamínekm, protože jak jsem to chtěl zkusit projet ještě,tak jsem vyjížděl z park místa pozpátku,takže ten šmejd asi vypadnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.