Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

F1  1,2. 12V 2006

Potřebuju poradit...dnes jedu z práce..vše v pohodě...po cestě vysadím u krajnice kamaráda a jak vyjíždím od kraje na silnici,tak strašně nehorázné pískání někde v podvozku nebo v kolech,předních zadních..nevím z kama ten zvuk šel... čím rychleji jsem chtěl jet, tím hlasitější pískot a vrzání to dělalo...vypnu motor,koumám kde co je na podvozku..nic nevidím..tak nastartuju,rozjedu a zase řev jak to prase...auto jsem nechal pár hodin na parkovišti a nedalo mi to zkusit projet,jestli to bude to samé..nechápu ale normálně jsem odjel a ujel jsem asi 10km a zkoušel jsem jet pomalu,rychle,vybirat zatáčky ve větší rychlosti a podobně a naraz to nic nedělá...čím to může být? neidentifikoval jsem ani kde,ale asi někde pravá strana spolujezdce.možná pod motorem někde u podvozku? nevím :-(

zapadnutý kamienok z posypu ciest ...

• Autor

Kurňa,že by kamínek udělal takovou paseku? A já už se lekl, že se mi zohnuly kotouče nebo něco  :kol-47:

Ještě malý dotaz mimo mísu...proč mám pod svou ikonou napsané že jsem napsal 18příspěvků a status ,,varování"???

To má každý. Taky ve mě vždycky hrkne.

Ještě malý dotaz mimo mísu...proč mám pod svou ikonou napsané že jsem napsal 18příspěvků a status ,,varování"???

Klikni na něj a uvidíš, nebo neuvidíš udělená varování od moderátorů. Nic tam nemáš, zatím. :kol-28:

VAROVANÍ - co proč jak, info zde

Jak už napsal Libero kamínek co drhne o kotouč,většínou stačilo zařadit zpátečku a couvat pár metrů a bylo po popískání :kol-47:

• Autor

Problém už se neprojevil,takže to bylo asi tím kamínekm, protože jak jsem to chtěl zkusit projet ještě,tak jsem vyjížděl z park místa pozpátku,takže ten šmejd asi vypadnul  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.