Janes360 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Mam uz 1 rok moju octavku zatial jazdila prefektne no po novom roku jak keby utalo auto trha ako stara skodovica najcastejsie sklve po preradeni z 2-3 ale stava sa to aj na 5ke za plinulej jazdy to len raz dva krat sklblo pocas jazdy. Ale dnes manzelka isla a sklbalo je ja auto 5 km skusala podradovat zacalo jej trhat v 5 pri cca 85km podradovala ale marne trhalo auto dalej tak podradila do 3 no trhalo dalej tak zastavila vypla motor a skodovka isla normalne . Dakujem za rady dnes s nim skocim na diagnostyku a uvidim co zahlasi bojim sa ze nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) Diagnostyka dnes neukazala ziadnu zavadu skusal som schvalne motor podtocit v 5ke som isiel 60km rychlostou otacky boli iba okolo 1100 1200 rmp a motor netrhal zoslapol som mu hned na podlahu plyn a auto sa normalne rozbehlo. No tak som sa zastavil v servise povedal ze diagnostyka je cista a auto obcas potrhava a odporucili mi dat aditiva na precistenie palivoveho systemu udajne moze byt aj nafta na vine tankujem na Shell obycajnu naftu a aditiva som zatial nedaval. Editováno: 16. leden 2015, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 No som zvedavy....vyskusaj tie aditiva, idealne VIF a daj vediet. Inak nepodtacaj ten motor a pekne mu davaj gulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 V servise mi dali pripravok aditivum do nafty na pecistenie palvoveho systemu Petronas na internete som nic taketo nenasiel tak neviem ci to mam pouzit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Ako sa to presne vola? Pripadne odfot obal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 jakej mas pal.filtr není zasranej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) toto je na preplachnutie palvoveho systemu Palivovy filter meneny pred cca 11000km Editováno: 17. leden 2015, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 O tom som este necital. Ved vyskusaj to tam naliat a uvidis, pokazit tym snad nic nemozes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Nepomôže to. Mám rovnaký problém a dal som od protec a prd. Trysky OK, čerpadlo OK, N75 OK. Tie isté príznaky ako u teba, iba na 2 a 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Zaujimave vediet ze to asi niebude ojedinala porucha no ja som po naliati toho aditiva moc nejazdil a auto netrhlo zatial. Mozno v autorizaku o tom budu nieco vediet . Kedy vyrobili tvoju oktavku ja mam Februar 2010 Editováno: 22. leden 2015, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Ja mam audi s tym istym motorom, ale 160.000 km. Dnes výmena pal. filtra čo mal iba 8.000km, tak uvidíme, zatiaľ ide v pohode. Bol tam Ufi, dal som Bosch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Mám sice benzín ale podobné cukání mě způsoboval egr ventil přičemž diagnostika nic neukázala a servis mě taky odbyl špatným palivem ap. aby se mě zbavil protože jsem uplatňoval záruku. Po delších peripetiích erg na 3 pokus vyměnili a byl klid. Cpal jsem do nádrže všelijaké čističe a placebo palivo od mušle zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Ja mám egr elektronicky off. Takže po prejdení 400km v pohode bez šklbu. Bol to nakazený filter paliva - UFI. Teraz máme Bosch, tankované na Slovnafte. Od problémov chodím iba na OMV. Editováno: 26. leden 2015, autor: Kubox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Ja som do teraz tankoval iba na Shell a auto mi zacalo trhat Tak som natankoval na Slovnafte prdal aditiva a 300 km bez sklbnutia zatial Editováno: 26. leden 2015, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Ahoj .Resim stejny problem jako janes 360.Mel jsem to na diag. Kontroloval jsem korekcni mnozstvi vstrikovacu, egr ,v pameti zavad zadna chyba, provedl jsem nucenou regeneraci dpf (dle diag.20 gr.a skubne si obcas porad. Myslite ze by zavadu mohl zpusobovat volnejsi dvouhmotak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 15. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Cauko myslis ze by mohla byt spojka na vine ?? Ja mierne pocujem sramot od spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 No nechce se mne tomu moc verit ale elektronicky vse v poradku.Je pravda ze hlavne pri studenem motoru je trochu slyset spojka-setrvacnik ale ze by nejak klepal to ne.Ani neni citit skubani do pedalu. Ze dvou nezavislych zdroju ze skody servise se pry s tim u 1.6 TDI setkaly.Proto se chci zeptat zde jestli se s tim nekdo nestkal nez se pustim do vymeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 15. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Ja som objednany v utorok do Skodovky tak potom napisem. S tou spojkou to podla mna nebude spojku sice jemne pocut ale ziadne vibracie a smykanie spojky niesu. Zabera krasne. Tu KUBOX riesil teraz tento isty problem a u neho sa zistilo ze Vysokotlakove cerpadlo sa poskodilo a uvolnilo do palivoveho systemu mikro piliny preto mu auticko trhalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Hmm tak urcite napis . Jsem zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Tak prave som prisiel z autorizaku SKODA a nahravali mi novy SOFT pre RJ motora vraj je mozne ze staci auto aktualizovat. Mechanik povedal ze mam pojazdit a uvidime ako sa auto bude spravat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ahoj tak ja jsem objednan zitra na to same tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Tak v aurorizaku mi nahrali soft a zacalo sa prejavovat pri studenom starte ze auto nastartuje na brnk cca3-4 sek ide plynulo na 800rmp potom sa otacky rozkmytaju a motor zdochne toto sa opakuje az po kym neprydam plyn v case ked su otacky ustalene. Ked su otacky uz rozkmytane plyn nereaguje. od nahratia Softu mam iba 300 km a trhanie sa neprejavilo. K tomu startovaniu do teraz som nemal problem startovalo mi perfektne aj pri -15 nikdy pred tym nebol problem.Nahral som video https://www.youtube.com/watch?v=yxIx-XRtUSo Editováno: 26. Únor 2015, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Mne to pride, ako keby sa dusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Niekde som sa docital ze taketo zhasinanie motora moze robyt aj skrtiaca klapka. Tak som ju rozobral a vycistil.Po nastartovani sa auto spravalo rovnako ako na videu . Robyil som to prvi krat ale podarilo sa to vycistit a uspesne zmontovat. Len neviem ci je normalne ze na klapke neboli len sadze ale emulzia a voda pozri video https://www.youtube.com/watch?v=8vatPNrqr4s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 To zhaseni pri startu se ti zacalo projevovat az po nahrati softu nebo to delalo i pred tim? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.