pavelfabia Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Zdravim. Chtel bych se zeptat na problém ohledne turba. Jedna se o fabiu 1,9TDI 74kw, r.v.2001. Daval jsem auto do cipu a po nem mi motor padal do nouzaku při cca 180km/h.Borec co mi to delal tak nemohl na nic prijit.Vymenil jsem turbo za turbo z rs 96kw, vymenil jsem regulator tlaku turba a nechal auto precipovat jinde.Ve vyssich rychlostech a při otáčkách je vse v pohode,ale nastal jiny problém. Nez se mi auto zahreje tak umi jen občas vypnout turbo.a to pri lehke noze.Vetsinou když prijedu ke křižovatce a rozjizdim se,tak se uz rozjizdim bez turba.,takze musim vypnout klicek a zase nastartovat aby to jelo tak jak ma. Stava se mi to jen občas,treba 3x do tydne,takze ani na diagnostiku s tim nemuzu,pac ji nemuzu vozit porad v aute. Byl bych moc rad kdyby mi někdo dokazal poradit. Premyslel jsem jestli to nemůže byt vaha vzduchu,ale nechci kupovat druhou kdyby to nahodou nebyla ona. Prosim o rady od všech koho něco napadne. Diiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Jednoduchá rada-nech to čipnout tam, kde to opravdu umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 18. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2015 No ciple to je dobre.jen tam je nektery dil spatny. Zrovna takove odpovedi mi nejsou celkem k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 A není ti podezřelé, že to začalo právě po čipu? Nejsi zde totiž jediný takový případ. Tak se nenavážej do lidí, co se ti pokoušejí poradit. Jak víš, že je dobře čiplé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 18. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Ja vim ze nejsem jediny pripad,ale uz před cipem to jelo divne.vysoka spotřeba,maly vykon a tak jsem se rozhodl ze cip bude moznaaa dobra volba,ze se tim vyresi moje spotřeba a vykon. Nenavazim se do lidi,jen bych chtěl poradit.vim ze jsou na to firmy.Kontrolovalo mi to uz 5 lidi resp.servisu jestli to mam v poradku.cip tam je dobry,ale nejaky dil je spatny a nikdo nemůže zjistit jaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 OK, ale tos mohl napsat už do prvního příspěvku, případně to jinak formulovat, protože, cituji: "Daval jsem auto do cipu a po nem mi motor padal do nouzaku při cca 180km/h" je naprosto jednoznačná. Pak by se to tady nemuselo řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 18. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Omlouvam se za spatne zformulovani. Před cipem mi to nechtělo jit přes 170km/h. Ted uz je problém jen při tom zahrivani.jak se to zahreje na 90 tak to jede jedna basen. Ale i po tom cipu to porad zere vice nez by mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 18. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2015 komplet diagnostika.nikde nic nebylo.byl jsem u toho.na brzde to merene bohužel není.jedina chyba co byla tak vadny regulator napeti.jinak vse bez chyb.u všech kdo me to kontroloval jsem byl u toho.jinak na jihu moravy toho moc není kde si nechat cipovat.jsou tu firmy v brne a jinak par lidi co to delaji doma a jsou vyhlaseni ze delaji dobře.zbytek tuneri co tam napraskaji ani nevi co.no a ja byl u jednoho borca z klobouk. jinak bylo mi lito davat minimalne 8000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 18. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Myslis ze by se na to podivali i kdyz na tom nedelali cip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 18. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2015 A o co slo u tebe? Na kolik te to vyslo? Mam ted po laku,tak aby me nevycinkali uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.