mp390 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 A to ty projektory tak špatně svítí? Docela mě překvapuje, že hned u nových nevysvícených světel se mění žárovky. Jinak NBU svítí hezky, ale moc nevydrží, což zde s denním svícením nijak zásadně asi vadit nebude, já je měl na FI KO po nasvícených 120 h. Teď zrovna jeden NB na FII prasknul. Po 4 letech a 75 tisících km mi to přijde docela v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Je to vyborna výdrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 V tomto videu testovali poláci mimo jiné i rozdíl mezi svitem klasických potkávaček a projektorových svítilen. Je to od začátku druhé minuty videa, kde nahoře je video noční jízdy s klasikou, dole pak s označením "halogenowe" je auto s projektorovými světlomety. Velmi markantní rozdíl v osvitu vozovky mě velmi překvapil! Je to vůbec možné? Není to video trochu upravené ve prospěch těch projektorů (nebo točeno jinou kamerou, či s jiným nastavením kamery)??? Pak mě taky docela překvapilo, že ten testovaný kombík s obyčejnými parabolami má LED denní svícení situované vertikálně, v okrajích světlometů... Má to i HB?? Kdo měl možnost konfrontace klasických světel a projektorů ve fábii, ať napíše!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Je to přesně naopak, nahoře jsou projektory a dole obyčejné halogeny s parabolou. Rozdíl je daný určitě tím, že jedny záběry jsou když je okolo sníh, zatímco u druhého auta ne. Celkově je to porovnání o totálně o ničem, zastav si to video třeba ve 2.09 a porovnej si "jak moc svítí" pouliční osvětlení. Buď jiná kamera, jiné nastavení a nebo halogeny svítí všude možně okolo, zatímco projektory mají kompaktnější svazek světla. Jinak - základní světla nemají LED denní svícení. Editováno: 23. Březen 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 happymaster23: Jo, jo, máš pravdu, je to naopak a jako porovnání je to fakt o ničem. Teď jsem si to přehrál podruhý a vidím vše, o čem píšeš: jiné prostředí (sníh), jinak citlivá kamera. Doufám, že projektory budou svítit lépe a že jsem zbytečně nevyhodil prach za ně. Jinak to LED svícení u toho základu teda nechápu - je to na 6. minutě videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Podle mě jiná verze světlometů, která se u nás nedodává. U nás je LED denní svícení pouze u projektorů, kdežto do Polska se dodává asi LED denní svícení v tomto tvaru do parabolových světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ale prdek světla jsou stejný a základní parabolový světla nemají LED denní svícení u nás ani nikde jinde. Ovšem to neznamená, že by denní svícení neměly vůbec, jen je tam místo LEDek obyčejná halogenová žárovka, která má reflektor na vnější straně světla vertikálně orientovaný ;-) (je to stejné pro HB i Combi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 No ale podle barevného spektra na tom videu to vypadá, že je to řada vertikálně orientovaných LED diod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 chcem sa spýtať pri tej výmene ste neskúšali ísť cez motorový priestor?na tom pravom svetlomete by to asi aj šlo a na ľavom bude treba asi zhodiť baterku ale pokial to cez ten podbeh je také zle tak by som radšej túto variantu skúsil. Čo vy nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Na straně u řidiče nemáš šanci pokud nesundáš baterku a na straně spolujezdce ikdyž to vypadá, že tam je hodně místa, tak mi věř, že ta žárovka je tak šikovně natočena, že to není jednoduché, ale dá se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 takže v podstate je to rovnake?je jedno či pojdem cez podbeh alebo cez motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 No já dělal levou stranu se sundanou baterkou přes motor a pomocí kleští. Pravou stranu jsem dělal přes podběh a druhou stranou přes motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 A co bolo nieco z toho jednoduchsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Nejjednodušší je se na to vy*rat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ale pak to nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 To je to fakt taková hrůza se standardními žárovkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 FIII jsem nezkoušel, ale FII bez NB sice svítí, ale nijak hvězdné to není. To samé OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Nyní mám NB Unlimited a jde tam nějaký rozdíl vidět, ale upřímně čekal jsem větší rozdíl, hlavní rozdíl je v noci za absolutní tmy. Jinač včera jsem potkal Fabii III s klasickýma světlama a opravdu denní svícení vypadalo jako vertikální LED denní svícení, ale při bližším kontaktu jde vidět, že je to klasická žárovka, takže od Škodovky je to takové zajímavé matení nepřítele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Reeshanek - hrůza to není , já si nestěžuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Podľa mňa projektory v FIII svietia lepšie ako v FII, pričom sú oboje vybavené žiarovkami z výroby. Podľa mňa je to celkom slušné na H7. Ak sa zdá že svietia slabo, skúste si zložiť zabudnuté slnečné okuliare . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Máš porovnání s reflektory H4 v FII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 oboje projektory s H7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ani podla mna to neni take hrozne ale tak ak by sa to dalo vylepsit preco nie a raz nato aj tak pride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkoBeny Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Zdravim, jeden dotaz ke svetlum (ve verzi style). Pokud mate svetla v poloze Auto a vjedete do tunelu, zapnou se potvacky automaticky? Nebo si proste musim dokonfigurovat balicek s Tunnel Light? Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Musíš mít lepší světelný senzor, tedy rain light assistant s tunnel light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.