Přejít na obsah

MarkoBeny

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MarkoBeny

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Vsak jsem psal, ze prostorove super. Na me je tam az moc tlacitek uprostred ale nejsem fanouskem ani jedne znacky z teto dvojky, vybiral jsem spis pocitove @Rypicong: Jak pises, prim Rapidu je misto na zadnich sedackach, tam FIII ztraci dost. Ale ver mi, jak si tam sednu ja a posunu si sedacku na svoje pohodli, tak zadni sedacky jsou ciste odkladacim prostorem pro tasku
  2. Mno kdyz tu resite vysku cloveka versus pohodli tak pridam kometar ja mam 2 metry, sama ruka, sama noha. Kdyz sem si vybiral auto, tak jsem se projel snad ve vsem z kategorie 300k - 350k (nove). Uprimne, vysoky clovek moc neresi prostor na delku, prece jen sedacka se da posunout hodne dozadu u kazdeho auta (neresim prostor na zadnich sedackach), naopak resi misto na sirku pro ruce. Pro me byla jasna volba nove Clio, proste se mi hodne libi, ale v tom aute sem byl, co do sirky, jak sardinka! To sem jeste nezazil. Docela me prekvapilo, ze rozdil v miste mezi FIII a Rapidem neni zadny. Octavia ideal, ale za vramci meho rozpoctu nulova vybava. Btw. dalsi vec je stredova konzole, nevim jak mensi lide, ale u vetsiny aut tohoto segmentu mam opravdu dost otlacenou nohu pod kolenem, pripadne kolenem zapinam sterace (bezna praxe). Bohuzel i toto sem musel resit, proto kdyz jsem poprve nasedl do FIII Combi, tak nadseni. Mista akorat (i na sirku se to da), otlaceniny u nohy zadne. Nevyhodou je ze si za me opravdu ale opravdu nikdo nesedne Hyundai i20 byl prostorove super, i30 taktez, ale u nich me nesedl interier (jen pro uplnost).
  3. Cau, jsem na to +/- stejne Vojto. První auto, absolutně bez bonusů (historie), město Brno, věk 29, stejná verze auta i cena Protože hradím menší část auta přes Škofin tak mám PV za 1.- Kč a HV vyšlo na 9800,- Kč (Alianz). Zkoušel jsem i srovnávače a cena stejná. Bohužel jednou začít musíme a jsme nejrizikovější skupina.
  4. Zdravim, jeden dotaz ke svetlum (ve verzi style). Pokud mate svetla v poloze Auto a vjedete do tunelu, zapnou se potvacky automaticky? Nebo si proste musim dokonfigurovat balicek s Tunnel Light? Predem diky
  5. Mno nikdo na to jeste neodpovedel, tak si odpovim sam (treba to zajima i nekoho jineho). Dneska sem byl neco resit s prodejcem, tak jsem to zkusil a funguje to bez problemu! Testovano s iPhone5 a zakladnim Swing radiem (pres USB). Staci na telefonu prvne zapnout Spotify (pustit song) a pak pripojit pres USB. Fungovalo OK, i ovladani na volatnu (FF/RW). Jeste mimo toto tema (ale aktualni): Ja objednaval 8.4.2015 a cekacka 17 tydnu, pokud planujete objedanavat po prazdninach, pravdepodobna cekacka az 6 mesicu (FIII Combi 81Kw)
  6. Tak jste me moc nepotesil, divim se ze ani Bolero to neumi, ale dekuju Ja jsem dnes zkousel to stejne u Nissanu Juke, ktery nema zadny MirrorLink (pouze Apple Connection) a pokud jsem prvne spustil na iPhonu Spotify (nejakou pisnicku), tak to zacal hrat pres USB. Spotify se v telefonu v tu chvili chova jako defaultni prehravac.
  7. Zdravim, mel bych dotaz ohledne konektivity Swingu. Pokud pripojim pres USB iPhone (nebo Android), tak to zacne hrat pisnicky z mobilu. Me zajima jestli kdyz mam zapnuty Spotify (nebo ekvivalent) na telefonu, tak bude pres Swing hrat taky (jeslti to Swing pobere). Pokud tu je nekdo kdo by to uz zkousel, budu rad za odpoved diky (resim jeslti priplacet za Boleru (SmartLink)
×
×
  • Vytvořit nový...