libero Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 No tohle. Dik, budu ti verit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Potvrzuji, bylo to 27 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Tak jeste tohle vlakno vyuziji na dalsi dotaz. Objednal jsem predni naboj FAG a v krabicce FAG mi prisel naboj SKF, ktery je rekneme nezanedbatelne drazsi (minimalne tam kde jsem to objednaval). Takze z toho mam rozpacite dojmy. Poznate nekdo z prilozene fotky, jestli je to skutecne SKF nebo jen nejaka kopie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 mas i na guferu skf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Tim guferem myslis to co je z velke casti na fotce a je to zaroven i krouzek ABS? Na tom SKF neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin83 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Zdravim vas.Mam dotaz ohledne vymeny prednich lozisek.Co vse je potreba demontovat?Jedna se napr jestli musi jit ven cidlo abs a jesli je potreba na ten naboj s loziskem nejakej vytahovak nebo to jde kdyz povolim ty srouby ven z lehka.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Zitra to budu delat, tak dam potom vedet... Jinak podle DP by cidlo ABS melo jit ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) Pridavam dalsi fotky. Ale nejaka reklamace se mi resit nechce. Snad to bude OK. Editováno: 29. Duben 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Cidlo ABS tam moze ostat ...niekedy mu treba pomoct tomu lozisku,byva tam prihrdzavene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Jak pise libero. Mam to vymenene a cidlo ABS jsem nevyndaval. Nejhorsi bylo sundat kotouc z naboje a potom sundat naboj z tehlice. Musel jsem do toho poradne busit... Libero, mas nejakou fintu na sundavani kotouce z naboje? Ja to tam mam vzdycky strasne prirezle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Kladivo patričnej veľkosti ...a neboj,ložisko kvôli tomu nikdy neodišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Aha, toho jsem se presne bal. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Didaktis Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Zdravím mám taky problém s hučením u octavie II. Od 50 km/h začne hučet. Cítím mírné vibrace, když položím ruce na ruční brzdu. Hučí to stejně ať zatáčím na kteroukoliv stranu a i když vyřadím z kopce, nebo vypnu motor. Nemohu identifikovat z jaké části auta to vychází. Ložiska jsou zkontrolovaná a brzdy taky. Jsem z toho zoufalej, je to fakt nepříjemný. Může někdo pomoci? O II 1.6 MPI rv 2004 najeto 140.000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Dobrý den ,mám uplně stejný problém jako Renek 4x4 nemám,spojka +dvouhmota je nová,řazení jde lehce.Pozoruji to už asi rok.Když přidám plyn,tak to přestane,dělá to cca.při 1800 až 2000 otéček a plyn jen tak lehce držím za jízdy na volnoběh to nedělá.A někdy se zdá, když stojím na brzdě,tak je tento zvuk taky slyšet.Je to podobný zvuk,jako když přejedete bílou čárua (zašne to hučet.)Co to může dělat,může někdo poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.