Přejít na obsah

Didaktis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Didaktis

Nováček

Nováček (1/14)

-3

Popularita

  1. Zdravím mám taky problém s hučením u octavie II. Od 50 km/h začne hučet. Cítím mírné vibrace, když položím ruce na ruční brzdu. Hučí to stejně ať zatáčím na kteroukoliv stranu a i když vyřadím z kopce, nebo vypnu motor. Nemohu identifikovat z jaké části auta to vychází. Ložiska jsou zkontrolovaná a brzdy taky. Jsem z toho zoufalej, je to fakt nepříjemný. Může někdo pomoci? O II 1.6 MPI rv 2004 najeto 140.000 km
  2. Pawouk:No to nevím jestli přežiju . Mimo to, vyhledavani nefunguje.
  3. Luďa: Fakt je ten, že v souvislosti se spotřebou jsem našel x příspěvků s radou: zkus tempomat. Jelikož jsem laik nechám si poradit. A jelikoš jsem línej, nechtělo se mi projíždět mraky vláken a příspěvků. Díky za odkaz...mrknu se :-)
  4. Luďa: Nevím co mám čekat. Reaguji na radu Rockera, pokud sis nestačil všimnout. Nedělej ze mě laskavě de.ila, fakt to nemám rád.
  5. Luďa: název tématu odpovídá problému.
  6. Rocker: Já vím, že to není závodník...ale to co jsem s jedničkovou octou se stejným motorem vyjel na 5, tak tady na 4 a někdy i trojku....jinak jezdím pořád stejně. V autech se vůbec nevyznám, on se tam nechá dodělat tempomat? Co stojí taková sranda?
  7. Koupil jsem ojetou Octavii II s motorem 1.6 MPI rok 2004. Přešel jsem na ní z jedničkové Octavie se stejným motorem. Má najeto dle tachometru 140.000. Podle prověření by to mělo tak nějak sedět. Problém je v tom, že oproti jedničce je to strašně líný. Především do kopce se to strašně trápí. A dost to žere. Trasu Praha - Hradec Králové po okreskách jsem s jedničkou jel do 6 litrů a teď to jezdí za 8 a víc. Máte někdo nějaké postřehy, co by mi pomohli, než s tím zajedu do servisu?
×
×
  • Vytvořit nový...