Jakub3211 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Caute videli ste už niekde katalóg prislušenstva pre combi?a hlavne s cenami zaujmajú ma gumenne koberce a vaňa do kufra. Ja som hladal ale nenašiel som. A ešte jedna otázka tie prahové lišty budú pasovať aj na krátku aj na combi? Čo myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Zatím taky netrpělivě čekám. Chtěl bych ještě před předáním nechat dodělat prahové lišty a taky netuším, jestli jsou pro hb a combi shodné. Neví také někdo, jak se vlastně přidělávají? Lepí se k prahu? Editováno: 4. Únor 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ano malo by sa to lepiť čize nič zlozite pravdepodobne ak pri prevzati povieš ze to chces a maju ich skladom tak kym podpíšeš papiere ti to nalepia len hlavne nech nejaké budú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Tady máš ve fotogalerii i jak se to lepí http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-iii/listy-prahove-bocni-zadni/dekorativni-kryty-prahu/skoda-fabia-iii-dekorativni-kryty-prahu-s-plastem-4-ks-id:10995.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 ja som nasiel na skoda.de nieco taketo do kufra a predavaju to za 115 a a kryt za 70e. bez_názvu.bmp bez_názvu1.bmp 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Tady máš ve fotogalerii i jak se to lepí http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-iii/listy-prahove-bocni-zadni/dekorativni-kryty-prahu/skoda-fabia-iii-dekorativni-kryty-prahu-s-plastem-4-ks-id:10995.eshop Super, díky moc Je tam i tohle: - pasují i na typ Combi Editováno: 4. Únor 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ešte sa neteš je možne že na svk/cr sa to nedostane ako lyziny strieborne. Jako viem ze sa to potom da zohnat ale je to smutne ze v rovnakom case jedni maju ponuku a druhy nie. Podla mna to je hamba ako keby to bolo len pre nemcov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 V eshopu škodovky i v katalogu příslušensví jsou a dal bych krk na to, že jsem je viděl i u dealera. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 čo teraz mysliš lyžiny?alebo tie lišty. Lebo oni sú v katalógu ale pre krátku Fabiu a ide o to či to pasuje aj na combi. A celkovo prečo nemôže byť katalóg príslušenstva pre obe verzie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Prahové lišty. V tom linku na obautodily je psano, že pasují i na combi. A u dealera jsem je už myslím viděl, ale teď si nejsem jistý, jestli to byly na FII nebo FIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No tie pasujú to už vieme. Ešte ma zaujma ten koberec do kufra a ta lišta na kufor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Manželka dostala k autu tu vanu do kufru, zdarma. Řekl bych je dobrá, pevná a má vysoké boky. Editováno: 6. Únor 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Tak to je super a v HB verzii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Myslíte si že sa oplati dokúpiť originálne prislušenstvo priamo na salone alebo potom cez eshopy. Najsiel som aj originál skoda eshop ale len u Vas v Cr. Bude to ta ista kvalita alebo su to nejake polske napodobeniny. Napr. tie prahove lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Asi bych kupoval přímo ve Škoda Eshopu - ostatně já ty prahové lišty budu kupovat asi rovnou na salóně, aby byly na autě už při předání. Zas takový rozdíl tam myslím v ceně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Tak u vas na eshope v prepocte na eura listy 50e u nas 70e postovne 10e stale som minus 10e a to ked chcem viac veci tak sa to oplati. Ale ako pri tej cene je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 a na predajni si sa nepýtal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Iba na vaničku ale nevedela este nemala katalog prislusenstva na combi tak som ani nepokracoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 v ETKE je cena 71,15 €. Myslím že na predajni to bude podobné A tie celokovové za nejakých 40€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Obautodíly, tam seženeš i originál věci na škodu Editováno: 16. Únor 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Jakub3211: mne spomenuli na predajni, že mi dajú kupón na 20% zľavu pri kúpe origo príslušenstva, tak sa skús na to spýtať, či na niečo také nezabudli... Keď som to porovnal, vyšlo to plus mínus rovnako ako cez net, takže nie je o čom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Dakujem skusim sa opytat cez tyzden idem uz pre auto tak to vyriesim pri prevzati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Mne povedali, že ak robím objednávku medzi dvoma akciami, a mne to tak vychádza, tak zvykne výrobca dodať nejakú výbavu navyše alebo napr. aj ten kupón na zľavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LacoKocik Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Viete mi niekto poradiť kde by som kúpil nejakú nalepovaciu podložku pod nohu (ľavú). Fabia II tam mala takú gumeno-plastovú podložku, kde som si mohol v pohode odložiť ľavú nohu počas jazdy. V FIII tam je iba koberec. Viete mi niekto pomôcť? Mám najvyššiu STYLE výbavu, takže vo výbave problém nie je. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/108501-fabia-iii/?p=2020845 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.