street-dog Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Zdravíčko, pořídil jsem Fabii combi rok výroby 06/2006 motor 1.4 16V 74 kW a chtěl jsem se zeptat jestli se dá bez diagnostiky zjistit co vše se dá v autě nastavit, atd.. třeba zamykání po rozjezdu nebo tak popřípadě stahování oken klíčkem a další věc jak zjistit jestli mám sběrnici CAN-BUS nebo LIN-BUS a co jsem tak vyčetl, tak ta LIN-BUS je horší varianta, že ? Omlouvám se za takovej dotaz, ale do teďka jsem auto z žádnou jednotkou pořádně neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 všechno záleží na verzi řídících jednotek co máš v autě.. bez diagnostiky se to zjišťuje blbě.. 2006 bude už určitě LIN. Horší je to maximálně v tom, že nejde udělat stahování oken dálkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 10. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Díky takže to nechám napíchnout ... no to stahování oken dálkou by se mi právě líbilo klíčkem v zámku to jde, ale to k tomu autu stejně musím jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 ono to u té fabie z nějakého důvodu stejně moc na dálku nejde. Když chceš odemknout, tak to podle stavu baterie DO uděláš na 20-30 metrů. Pokud chceš stáhnout okna, tak musíš být cca 3-5 metrů. U oktávky to přitom uděláš i z těch 30 metrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 11. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Aha, tak to je blbý já to chtěl hlavně v létě když peče slunko tak mám pootevřený okna, aby to větralo, ale kolikrát začne zničeho nic pršet tak bych to přes dálku zavřel a nemusel lítat k autu ... na auto vidím z okna, takže dálkou by to bylo rychlejší než valit k autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) tak to právě bohužel nejde. Vlastně jediná výhoda toho systému je, že si na parkovišti stoupnu dva metry před auto a demonstrativně stahuju a vytahuju okna a majiteli vedle stojící Fabie to nebere hlava, proč to u mě jde a u něj ne - takže jinými slovy "měření pindíků" Editováno: 11. Únor 2015, autor: Wittmann 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 11. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Aha takže i kdyby to šlo tak je mi to stejně na nic protože auto mám tak zhruba 7-8 metrů od okna. A nevíš proč se přešlo na ten LIN-BUS kterej to neumí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) úspory Edit: twl jedno slovo a já v něm udělám chybu Editováno: 11. Únor 2015, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Když vyrobíš milion aut a na každém ušetříš jen 10 Kč kolikpak jsi ušetřil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 12. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 To je pravda takhle jsem nad tím nepřemýšlel člověk si řekne 10 Kč na jednom autě nic není, ale ve finále je to plno peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 12. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Takže mi jde navíc ještě nakódovat zamykání dveří po rozjezdu, odemčení po vytáhnutí klíčku ze spínačky, po prvním zmáčknutí klíče pro odemčení se odemčou jen dveře řidiče a okna na dálku nejdou a to je tak nějak vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 no ještě odjištění víka kufru dálkou, a jesli se ti po ostříknutí skla má ještě dodatečně setřít okno. Ostatní "kódovačky" jsou už podle výbavy. Ještě doplním Combi2002, co se týče přímo stahovaček, když vyrobíš milion aut a na jednom ušetříš 2000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 vždycky je to tak, že v průběhu životnosti modelu se náklady na jeho výrobu snižují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 13. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Jo odjištění kufru dálkou jsem zapomněl to už bylo funkční a ostřikovače jsem potom četl, ale to jsem nechtěl stačí když jedu občas v práci s transitem a ten to má a nelíbí se mi to, většinou už je to sklo suchý a stěrače vyjedou zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.