spartak53 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Zdravím chcel by som sa spýtať či už niekto menil a čo všetko ste menili. Já mám teraz v pláne meniť rozvody,vodnú pumpu,olej,filtre. Chcem dať aj vymeniť skrutky a panvy ojničného ložiska. Len neviem či vymeniť aj ložisko alebo nechať originál. Neviete náhodou na aký moment sa uťahuju tie ojničné skrutky ? Octavia II 2008 BXE 210000km chip+turbo cca 160PS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 tu môžeš čítať a trebárs aj pokračovať http://forum.skodahome.cz/topic/84877-zlomená-ojnica-19-tdi-pd-77-kw/?p=1959372 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Neviete náhodou na aký moment sa uťahuju tie ojničné skrutky ? pfúúú ...marí sa mi,že 30Nm+90° ...dobre píšem suri. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metrik112 Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 (editace) ja uz sem na to dojezdil vymena ojnicnich lozisek urcite neni na skodu u motoru bxe me se to vylagrovalo na 4tym valci ze zmizela klika 1mm takze jina klika jina ojnica a prebrouseni lozisek vymena za lepsi material jako seriove origo urcite nenechavat octavia 2 face 2011 bxe Editováno: 4. Únor 2016, autor: Metrik112 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Já to říkám furt, že sociální sítě snižují komunikční schopnosti. Co občas udělat alespoň čárku. Vždyť se to nedá dočíst. A třeba je to zrovna zajímavé... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecamrich Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 To by som chcel vedieť aj ja. Chcel by som vedieť či je to dobré meniť, srôby a ojnične ložiská, 1.9 TDI 77KW 317 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 pokud motor patří do rizikového období a pokud menáš jistotu, že už to někdo udělat, tak bych neváhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecamrich Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Lebo v technickom mám napísané tuším že BKC ale v aute nájdem na veľa miestach napísané BXE tak neviem ani sám či mám meniť alebo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 to nezní dobře, kde jsi k takovému autu přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecamrich Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Kúpou od známeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 no jestli je tam opravdu jiný motor, tak bych mu to šel omlátit o hlavu. Vy na Slovensku nemáte při přepisu auta evidenční kontrolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Máme, ale je na každom súdruhovi ako ju obíde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo-Cadca Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 (editace) - Editováno: 15. Srpen 2017, autor: Robo-Cadca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.