Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím chcel by som sa spýtať či už niekto menil a čo všetko ste menili. Já mám teraz v pláne meniť rozvody,vodnú pumpu,olej,filtre. Chcem dať aj vymeniť skrutky a panvy ojničného ložiska. Len neviem či vymeniť aj ložisko alebo nechať originál. Neviete náhodou na aký moment sa uťahuju tie ojničné skrutky ? Octavia II 2008 BXE 210000km chip+turbo cca 160PS.

Neviete náhodou na aký moment sa uťahuju tie ojničné skrutky ? 

pfúúú  :kol-33:  ...marí sa mi,že 30Nm+90° ...dobre píšem suri. ?

• 11 měsíců později...

ja uz sem na to dojezdil vymena  ojnicnich lozisek urcite neni na skodu u motoru bxe me se to vylagrovalo na 4tym valci ze zmizela klika 1mm takze jina klika jina ojnica a prebrouseni lozisek vymena za lepsi material jako seriove origo urcite nenechavat octavia 2 face 2011 bxe

Upraveno od Metrik112

Já to říkám furt, že sociální sítě snižují komunikční schopnosti. Co občas udělat alespoň čárku. Vždyť se to nedá dočíst. A třeba je to zrovna zajímavé...

• 1 rok později...

To by som chcel vedieť aj ja. Chcel by som vedieť či je to dobré meniť, srôby a ojnične ložiská, 1.9 TDI 77KW 317 000 km 

pokud motor patří do rizikového období a pokud menáš jistotu, že už to někdo udělat, tak bych neváhal.

Lebo v technickom mám napísané tuším že BKC ale v aute nájdem na veľa miestach napísané BXE tak neviem ani sám či mám meniť alebo nie 

to nezní dobře, kde jsi k takovému autu přišel?

no jestli je tam opravdu jiný motor, tak bych mu to šel omlátit o hlavu. Vy na Slovensku nemáte při přepisu auta evidenční kontrolu?

Máme, ale je na každom súdruhovi ako ju obíde. 

• 5 měsíců později...

-

Upraveno od Robo-Cadca

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.