Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To Ti ubylo za ty 3 tis. km čtvrt litru oleje, anebo jsi to neměl už předtím do maxima ?

Co se týka HR, docela záleží odkud a kam jedeš - pak je rozpětí na cestu i několik set km.

Vloženo

Mi jsme jeli kousek od Zadaru, tak jen třeba na Makarskou to bylo 260km a cestou zpět jsme jeli kolem pobřeží. Ono se to nezdá ale naskáče to, takže jen jeden výlet byl 600km a zbytek po okolí, nějaký ten nákup apod.

Jinak před odjezdem jsem dolil na 3/4 na měrce, pak jsem to kontroloval v HR kde jsem něco dolil a pak po návratu do ČR. Ten rozdíl dělá cca ty dvě decky aspoň dle měrky na flašce.

Vloženo

jezdívám 1650 na jeden zátah, někdy když to nejde, tak třeba 2 hoďky zdřímnu, letos jsme poprvé jeli na BG hranice (15km za ně) tedy lepší tisícovka, tam jsme se ubytovali a druhý den ráno jsme v klídku dorazili tu poslední pětistovku na pobřeží a musím říci, nemělo to chybu. Jinak se s manželkou střídáme, ale poslední roky to většinou dávám sám, buď má manželka po nočních, nebo nazpět má nějaké zdravotní problémy, takže to zbylo vždy na mě

Vloženo

No je pravda že tech 1000km na jeden zátah je tak akorát aby to člověk ujel za jeden den v klidu. Představa, že pojedu třeba ještě 300km navíc už by se mi moc nelíbila. Pokud se pojede příští rok, přemýšlím že bych jel přes Maďarsko a třeba u Balatonu přespal.

Vloženo

my letos to právě brali (poprvé) přes Balaton, abych mojej ukázal kam jsem jezdíval s našima za totáče, jenže nepřálo počasí, chytla nás bouřka na dálnici a na místě pak ještě trochu poprchávalo, takže namísto naplánovaného koupání byla jen prohlídka kempu a pláže

Vloženo
V 8. 9. 2016 at 13:33, flacek napsal:

Mi jsme jeli kousek od Zadaru, tak jen třeba na Makarskou to bylo 260km a cestou zpět jsme jeli kolem pobřeží. Ono se to nezdá ale naskáče to, takže jen jeden výlet byl 600km a zbytek po okolí, nějaký ten nákup apod.

Jinak před odjezdem jsem dolil na 3/4 na měrce, pak jsem to kontroloval v HR kde jsem něco dolil a pak po návratu do ČR. Ten rozdíl dělá cca ty dvě decky aspoň dle měrky na flašce.

Řekl bych, že máš najeto málo km aby to bralo olej, ale ono je to asi kus od kusu. Já se svým motorem doposud mezi výměnami nemusel dolévat nic (zatím).

Vloženo

No treba poslednich 1000km mi prislo ze to nesezralo nic aspon dle merky. Jako ze to neco bude zrat bude realne ale uvidim az budu mit majeto zase dalsich cca 3000km o kolik to klesne. I tak by to byla necela decka na 1000km coz bych pred dalsi vymenou rozhodne poznal protoze bych byl na minimu.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Vloženo

máš recht ... Flacek a kousek od Zadaru znamená co? My byli kdysi 2x v Ninu u Zadaru, tam to bylo fajn, bo tam byla písečná pláž, takže s děckama to bylo bezva

Vloženo

jasně Vrsi, to městečko na výběžku a ve Viru bylo pár baráků tehdy, zbytek z války totálně zničen a most byl čerstvě opraven, když jsme tam byli ... vzpomínám, ... když jsme tam byli druhý rok se známýma, tak foukl vítr a známým odletělo lehátko až do Vrsi :-D ... chvíli za ním běžel v tej vodě po kolena, ale pak viděl, že je to marné :-D. Fotky bych možná měl nějaké klasika, přece jenom digitální fotky byly v tej době ještě v plínkách, resp. foťáky byly nehorázně drahé

Vloženo

tak jsem si rovzpomněl, že ten druhý rok jsem už měl sebou půjčený firemní foťák ... takže jsem si vzpomněl, že tam jsou v Ninu ty léčivá bahna a další  fotky jsou  z cesty na pláž a pláž samotná, ale jsou to 12 staré fotky, takže bůhví, jak to tam vypadá včíl

IM005648.JPG IM005512.JPGIM005652.JPG

Vloženo

Jinak ve Vrsi ke to takovy sterko pisko sutrovy a Nin je pisek. Ten Nin je fakt pro deti jak delany a to Vrsi je taky v pohode ale uz to neni tak melky. Mi mame dceru 13 let a pro ni naprosto v pohode. V tom Ninu jsem sel az ja nevim kam a mel jsem to vodu nad kolena :-D

Vloženo

Ano vsude pisek, a k tomu jsou tam takove "louzicky" kde je ta 5cm hloubka. Bylo tam dost lidi s detma. Jinak jswm zapomel ze vstup je 30kun na den vcetne parkovani. Jinak cena je za auto nikoliv za osobu. Mozna ze domorodci maji trasu jak se tam dostat zadarmo.

Vloženo

Auta tam platili 30kun jestli ale lidi to nevim, to je mozna zdarma ale v tu dobu co mi tam jeli nikdo pesky nesel. Ale neni to nijak ohraniceno, takze verim, ze pokud by clovek sel pesky tak se tam dostane zdarma. Jinak levne tam neni to je pravda ale zas to neni nejaky horor. Nejvic nas stala balena voda, ta je draha, cca 20kc za 2l v obchodaku. Pokud pojedu prosti rok vemu vody vic a asi nejake balene salamy, zbytek koupim tam.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...