Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nechci plevelit jiné vlákno tak se zeptám zde. Nemá někdo odzkoušen nějaký pěkný držák na mobil (5,2") co by nebyl na okně. Nechci nic co by se muselo vrtat nebo nějak komplikovaně uchycovat a hlavně chci mít "vratnou" metodu to jest aby se dal kdykoliv vyndat. Přemýšlím něco do mřížek ventilace ale nevím jestli se nevylomí.

Vloženo (editace)

Já mám tedy na skle, protože všechno co jsem před tím zkoušel buď padalo nebo se klepalo. Už rok používám od Celly a ten drží jak kámen. Materiál celkem slušnej a decentní, žádnej obyčejný plast. Upevnění mobilu je přes horní pružinu, takže rychlovka jednou rukou vložit či vyndat.

post-85950-1455813676,555_thumb.jpg

post-85950-1455813682,2606_thumb.jpg

post-85950-1455813686,8239_thumb.jpg

Editováno: , autor: mkaba
Vloženo

Jj, dá. Ale už to pak malinko klepe. Já s tím jezdím všude Rakousko, Německo, Maďarsko, Polsko a nikde mě nikdo nic neříkal. A že mě párkrát kontrolovali :-) Bál bych se u kamery, ta je prej v Rakousku výslovně zakázáná.

post-85950-1455814450,6885_thumb.jpg

Vloženo

Já mám na okno za 150,. z Globusu, a drží pěkně na okně ,spodek telefonu je opřený o palubku takže to neskáče. A to mám pádlo 5,5".  Do průduchů bych to nedávál, je to tak na zlámání, nebo alepoň poškrábání a blbě jde na to vidět. Na příležitostné navigování mi to stačí.

Vloženo (editace)

Zkus značku Iottie. Ta guma sama o sobě lepí, takže dobře drží i na palubce,. Sice je dražší, ale zpracování je kvalitní. Já mám easy flex 3 a jsem spokojen. Jinak dá se otáčet o 360 stupńů a naklápět všemi směry.

Editováno: , autor: Peky1
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Já mám taky ten Celly a spokojenost, akorát jsem si pořídil jiný telefon a tam ho cpu docela s problémem, vždy mám obavy aby nerupnul displej, když už sklo na zadní straně telefonu prdlo, tak na to bacha. Můj ten má 140 mm a je to na hraně :(

Jinak nepoužívám úchyt na okně, ale úchyt do mřížky větrání

Editováno: , autor: Losky83
Vloženo

On ten Celly jde rozebrat a s trochou síly a opatrnosti jde natáhnout pružinu co je uvnitř. Tím se povolí ty madla a jdou tam pak i větší zařízení ;-)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dnes můj držák na mobil zklamal, něco v něm prasklo a už nejde připnout ke sklu. Ale vydržel cca 3 roky, takže má možná i nárok :-) Takže jdu taky vybírat novej, asi znova od Celly, ale nechám se inspirovat :-) už si něco zajímavýho sehnal?

Vloženo (editace)

Ahoj, no zatím jsem to vyřešil přesunutím držáku z druhého auta a tam mám toto http://www.aliexpress.com/item/Universal-Car-Holder-Desktop-lazy-bracket-Kit-Holder-mobile-Stand-car-sucker-For-GPS-Mobile-phone/32264198271.html A asi si ho koupím znova. Nemá se tam co pokakat vyjma jedné pružinky, v Room je akorát na začátek ofuku takže na něj dosáhnu bez problému. Udrží jak moje LG G2 ve SlimArmor futrálu tak i menší telefony a nemusí se složitě upravovat velikost. Co se týká klepání tak nevybočuje z normálu oproti ostatním na té kuří nožce. Cenově je nyní kolem 70,-Kč na Alíku.

EDIT: Tak ještě vemu tento http://www.aliexpress.com/item/Best-Universal-Mini-Car-Air-Outlet-Holder-Stents-Vent-Mount-Support-For-Cell-Phone/32479367780.html na zkoušku, stejně budu potřebovat cestou mít dva telefony tak uvidíme jak dlouho vydrží ten "china plast" :D

Editováno: , autor: flacek
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

No pomalu ale jistě to roste:) Jinak spotřeba 5.1 je fakt dobrá já se zatím nedostal pod 6 ale je pravda že jezdím brzda plyn.

Mimochodem jak kolik jste z té atmosféry zatím dostali. Já o víkendu v něměcku lehce přes 180 (tachometrových) ale už bylo znát že ten motor na to není. Jinak otáčky byly někde kolem 5,5tis a v autě byly 4 dospělé osoby + nějaký ten bordel v kufru. Proto i ta spotřeba u mě nikdy nebude 5l/100km :D

Vloženo (editace)

Jednou v Německu 170 ale je na chvíli, řve to jak kráva a spotřeba jde k nepříjemným číslům :-D Když mám chuť, tak to spíš točím při rozjezdech do těch 5000ot. Na dvojku a na trojku to pěkně táhne a občas to do kopce nandám i nějakému tdičku :-D

Editováno: , autor: mkaba
Vloženo (editace)

Tak to byla vážně hezká spotřeba , ale jel jsem do thermálu na SK a je to z nadmořské výšky cca 400m na 80, takže skopce. Zpět to bylo za 5,7. (rychlost průměrná 55km samá vesnice) Dlouhodobá spotřeba podle PPje 6,3 ale skutečná podle km a účtů za benzín vychází na 6,61. Většinou jezdím jen 12km tam a zpět do práce. Když jedu dál a ne po dálnici tak se to celkem dá. Na "pojíždění a v zimě už to taková sláva není)

Nejvíc jsem jel cca 160 tacho , ono se tomu už moc nechtělo. Ale auto pěkně sedí, volant se ani nehne.

Za chvíli to bude rok, závady krom toho divného řazení zatím naštěstí nic, teď jsem zjistil, že mi nějak blbne zásuvka na tunelu, musím nabíječku narvat dost velkou silou než to dostane kontakt, a rádo se to zase přeruší. Zajímavé že v kufru ta zásuvka je jiná a tam to funguje naprosto normálně. Není to nabíječkou zkoušel jsem dvě a chovají se podobně.

Taky uvažuji, že buď si teď vyměním olej sám, nebo přejdu na krátký interval. Olej mi to zkrátilo dle PP o 2000km.

Editováno: , autor: Alma
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak dnes dorazili držáky na mobil. Ten na kuří nožce už jeden mám a je naprosto v pohodě, délka kuří nožky vychcází tak že kabel od telefonu mi jde tesně nad vypínačem výstražných světel. Ten druhý menší do ofuku se zdá taky v pořádku. Pružinka je dost silná aby udržela i menší mobil, v mém případě na test 4" Huawei Y300. Co se týká Roomstra tak tam bude mobil toršku nakloněn protože ofuky nejsou kolmo, což by ničemu vadit nemohlo. Tak jako tak celá zásilka stála 5,25USD což nemá smyl vůbec řešit:)

EDIT 12.4.

Pročítal jsem zdejší forum a neřešil někdo jestli jde ještě zobrazit pamět tempomatu na MaxiDotu? Vím že to šlo ale nevím jestli to jde i s posledné verzí jednotky.

Jedná se mi o toto http://forum.skodahome.cz/uploads/post-868-0-49530600-1310735624.jpg (snad se majitel fotky nebude zlobit)

post-64149-0-73952500-1460124292_thumb.j

post-64149-0-26938100-1460124298_thumb.j

post-64149-0-69914000-1460124303_thumb.j

post-64149-0-15443400-1460124308_thumb.j

post-64149-0-25079700-1460124312_thumb.j

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak ve středu to bylo přesně rok co bylo Room přihlášen a dostal SPZ no a v neděli to bude rok co jsem si ho ve 14h přebíral:) No letí to neskutečně.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...