Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

JJ o tom čidle vím je dole na tachometru. To řídí podsvit budíků + rádia třeba když vjedu do garáží tak to postupně ztlumí podsvit a naopak. Zde ale budíky jedou OK jen rádio se skokově ztlumí podsvit.

Vloženo (editace)

Tak řazení je u mě ok až na jedničku. Pokud stojím tak první zařazení jedničky jde ztuha a je cítit v půlce dráhy odpor a až pak zapadne. Pokud to zkusím několikrát je to ok do doby než se rozjedu. Sedačky mám zatím OK a to nejsem žádný drobek ( 197cm, 140kg :D )

Abys sedačky neměl ok, by bylo hodně smutné, vždyť to máš pár měsíců. :D  Obdivuju tě že se tam vůbec vlezeš s těmito parametry.......já mám o 10cm míň na výšku a o 50kg míň na šířku. a už se mi to zdá malé  :D

Editováno: , autor: Voice
Vloženo

Naskládám se tam naprosto v pohodě:D Jen nohy sem tam zavadí o tunel pod rádiem ale našel jsem si svou polohu. Je pravda že když přesednu zpět do Berlinga tak tam si připadám jako ve výloze, všude sklo a prostor. Kam jsem se tehdá nevešel tak to byl Fiat Tempra tam mi musel kolega odsunout šíbr a já vystčil hlavu ven:D

Vloženo

U sebe jsem si všimnul, že když mám jenom denní svícení tak se osvětlení rádia reguluje celkem plynule, ale jak zapnu světla tak se rádio rožne naplno a ta regulace je taková skoková, ale není to pokaždý a když se na to člověk nezaměří tak si toho nevšimne. A takhle mě to dělalo i předchozí tsi. Asi nějaký bug v softu.

Vloženo

Tak aby toho nebylo malo tak se zacala zasekavat a divne vrzat venkovni klika zadnich pravych dveri. Nevim jestli to ma souvislost s tim jak tam nekde tim smerem obcas neco klepe. Jinak toho radia jsem si vzdy vsiml pres den a pri dennim sviceni.

Vloženo

Je to prostě plast a ten se nějak asi projevuje. Ale u nového auta je to blbý. U předchozího Rooma tsi mě to možná vrzalo podobně, ale protože jsem řešil vážnější věci kolem auta, tak jsem to nechal bejt. U současného Rooma je to celkem v pohodě.

Vloženo (editace)

Kdybych to nahraval v roce 2025 tak OK, sva nejlepsi leta to ma za sebou ale to auto je stary tri mesice tak tohle resit budou. On ten zvuk na videu asi neni tak hlasity ale poznam z obyvaku ze mala venku na ulici otevrela auto :-D. resp. spis :'(

Editováno: , autor: flacek
Vloženo

Omlouvám se Flackovi, ale myslím že to trochu sem i patří. Dnes proběhla první reklamce:

špatné řazení

opotřebovaná sedačka

cvakání spojky při studeném motoru.

S řazením to byl boj než jsem jim to ukázal, že to není normální (nedělá to vždy) první milion řečí, ale provedli sežízení táhel a je to podstatně lepčí.

sedačka-zamítnuto. nadměrné opotřebení prý od suchého zipu, který nenosím. , potom že od psa, neuznáno, jedině pokud by se začal trhat šev.

(na to že zitra ho mám dva měsíce a najeto 3600 km tak to nechci vidět v budoucnu)

Cvakání spojky, nic nezjištěno-zamítnuto

Nechal jsem vyměnit s velkým sebezapřením olej bez resetu intervalu. Po 3600km, 3,8L Castrol III LL 5W30 cena 3390Kč :kol-134: ,ale tak má dušička klid. Víc to ovlivnit nemohu.

Zkoušel jsem naschvál ty kliky dveří co tady řešíte a naštěstí byť na auto pere slunko a je tmavé tak to chodí dobře bez jakýchkoliv zvuků.

Jen tak ze zajímovosti jsem se optal na problematiku starů za tepla a hleděl na mne , že nikdy nic takového neřešili.

Vloženo

No mě to řazení jen tenkrát namazali ale je to stejné. Pokud přijedu na křižovatku a chci dát jedničku je cítít v puli dráhy odpor a pak to tam zapadne. Pokud stojím a pořád mám vystavenou spojku jdou další pokusy zařadit jedničku vždy v pohodě. Jakmile se rozjedu problém se opakuje. Jinak já teď zaslal info vedoucímu servisu ale má dovolenou a až se vrátí tak jsem na dovolené já. Takže auto jim budu dávat začátkem září.

Vloženo

Já vím, ale nemám náladu se hádat. Jinak Olej je vyměněný a je po max, krásně čistý, nový stříbrný šroub a černý filtr. Takže teď pokud si výměnu udělám sám tak nemají šanci na to přijít. Předtím byla vana nalakovaná se šroubem . Tak by okamžitě poznali že to není z výroby.

Vloženo

No u příští výměny oleje chci být osobně (to mi slibil i vedoucí servisu) a uvidíme kolik vyteče a kolik nateče. Ale to bude nekdy na jaře roku 2016 :D

Vloženo (editace)

K tomu řazení, bojoval jsem s tím u druhého roomstra. Projevovalo se to tak v 50%  řazení a jsou to kvalty kdy se páka tlačí doleva. Tedy 1,2,R, nastavení velice jednoduché cca 5min. Příznaky přesně jak píšeš-kousek ok a potom se to zadrhne. Buď to narvat na sílu, nebo vyřadit,pustit spojku a znovu. Ten nový room mě to dělal taky tak. Jenže nemůžu do toho sám vrtat tak proto reklamace a zde byl problém jim to předvést, protože to nedělá stále. Po nastavení i 3,4,5, šly dobře a nyní jdou velmi dobře.

Jinak bez znalosti jak se to nastavuje nedoporučuji do toho jakkoliv vrtat. Poprvé jsem zažil hodně horké chvilky kdy mi nešlo zařadit nic.

Editováno: , autor: Alma
Vloženo (editace)

No je to asi to co popisuješ, no budu to řešit pouze a jen s vedoucím servisu tak uvidíme co z toho bude. Donutím si do toho sednout a pojedeme se projet:D A jestli to neucítí nebo řekne že to je normální tak ho zavezu někam k lesu a bude :D Doma si ze mě už dělají prdel že mám nový auto, který vrže a klepe hůř jak naše 14leté Berlingo co zažilo občas i nemožné  :kol-26:

Vloženo (editace)

No bohužel nedivím, už jen z toho důvodu že maželka chtěla Dacii a já řikal že nebudu kupovat Dacii která bude za rok vrzat a klepat, a tím pádem sem si dost nasr*al do bot. Zatím to bylo jako že to moc hrotím ale ta klika vyděsila už i jí a to dokonce i ona sama řikala ať se ihned objednám do servisu (poprvé v životě co to řekla ona) :D

Mimochodem žil jsem v domění že Roomster resp. Fabia2 bude ještě tak nějak poctivější auto než FIII apod....tohle mě docela sejří ale na druhou stranu je to v záruce.

Vloženo

Jen taková poznímka. Posledních cca 12 let jsem měl možnost pracovat v několika továrnách pro automotive (samo že prvovýroba) Dál se raději rozepisovat nebudu . Buďte rádi že vám to jede. (jinak se jedná vždy a všude o výrobní náklady)

Vloženo (editace)

To si nevybereš, to je všude. Vidím to u nás, nové odbavovací studio plán 2010 a bylo až na konci roku 2013 a to jen díky tomu že už nebylo kde brát ND aby se vůbec dalo jet. Na žárovky do lamp čekám minimálně 14dnů a pitomá halogenová žárovka do lampičky tak na tu mám žádanku od roku 08:D Neřeším mám fakt jen jedny nervy a jeden plat.

To nemluvě že v noci jsem sám na dvě organizace které jedou na jeden systém...když spadně obě dvě taky tím pádem lítam jak tryskomyš. Jinde jsou dva lidi na jednu organizaci :( Tomu se řiká efektivita práce pánové :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...