ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2015 Vloženo 4. Srpen 2015 Normalne cumim co mate za problemy s temi roomstry. Ja nic takoveho nemam a jsem teda docela rad. Citovat
Voice Vloženo 4. Srpen 2015 Vloženo 4. Srpen 2015 Publikováno 29. červenec 2015 - 14:51 Tak v utery jde auto opet do servisu po dva dny me tad trapil alarm samovolne se spouštěl. No a podle diody a frekvence blikani mi to značilo že mam otevrenou kapotu. No a dnes mi to odpojili a v utery se na to mrknou co to je. Mam radost. Aspire ty máš to auto uplně vychytané...... Citovat
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2015 Vloženo 4. Srpen 2015 (editace) Voice uz to musim napsat zbav se toho tveho a at uz mas klid na dusi . Ten alarm nebyl z vyroby. !!!!!!!! A doufam ze si cetl pricinu te zavady !!!! Uz jsem ti psal nereaguj na me odpovedi v tematech !!!!!! Editováno: 4. Srpen 2015, autor: ASPIRE Citovat
Voice Vloženo 4. Srpen 2015 Vloženo 4. Srpen 2015 Já si můžu reagovat na co chci. A příčinu závady si zatím jenom domýšlíš...... Citovat
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2015 Vloženo 4. Srpen 2015 :D nic to nemeni na tom ze to neni original z vyroby a zde to resit nebudu a zde se resili zavady auta a ne nejakych dodelavek Citovat
flacek Vloženo 4. Srpen 2015 Autor Vloženo 4. Srpen 2015 Jak by napsal klasik: roztrhejte si obcanky:-D Hlavne to chce klid a nohy v teple. 2 Citovat
Pandora Vloženo 8. Srpen 2015 Vloženo 8. Srpen 2015 Vidim, ze neco vyreklamovat je problem, mne pro zmenu rezonuje latkove calouneni ve dverich spolujezdce, je to slyset i kdyz na to calouneni zatlacim rukou. Cena za jejich LL je tedy strasna. Citovat
flacek Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Vloženo 24. Srpen 2015 Dnes se opravdu dari. Nejdriv injekce do kolene co boli jak kra**** a pak nasledne cestou dom jsem nekde chytl sutr. Citovat
mkaba Vloženo 24. Srpen 2015 Vloženo 24. Srpen 2015 K sakru, to zamrzí, ale pokud máš pojištění skla, tak je to ok. Citovat
flacek Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Vloženo 24. Srpen 2015 Jj mam takze 2.9. to davam do prerosta na reklamaci plus to okno. I tak to nasejri. Citovat
Alma Vloženo 24. Srpen 2015 Vloženo 24. Srpen 2015 Tak to máš ještě OK, mě rozbili okno a měl jsem najeto cca 1000,- a pár dnů staré auto. Citovat
flacek Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Vloženo 24. Srpen 2015 Mam pojistku na 8tis tak snad to bude stacit. Pojistovna teda neco rikala ze pokud je to 5cm od kraje tam se sklo nemeni ale nejak lepi ci co ale i tak ho budu chtit vymenit i kdyby mi nahodou vypadl krumpac z ruky. Citovat
Alma Vloženo 24. Srpen 2015 Vloženo 24. Srpen 2015 Mne (teda pojišťovnu) stálo to samé okno co máš ty cca 6500kč. Přesně teď nevím . Ohledně opravy, nebo výměny rozhodl technik. Já měl poškození podle fotky daleko menší, ale jelikož byla poškozena bezpečnostní folie co je ve skle tak nelze použít metoda opravy pryskyřicí, ale výměna. No a dál jak to probíhalo tě raději nebudu strašit. Citovat
flacek Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Vloženo 24. Srpen 2015 Jen se rozepis, treba mne nas*anim praskne zilka a prestane mne bolet noha. Citovat
Alma Vloženo 24. Srpen 2015 Vloženo 24. Srpen 2015 Byť se bába v kanclu chvástala, že borci mají patnáctiletou praxi, tak zamrdaná kapota a kliky včetně sluneční clony od toho černého tmelu, politá přístrojovka a rádio od nějaké vody, nedocvaklé lišty A sloupku a pokrčené těsnící gumy, no hnus a poškrábaný ten černy plast pod stěrači, Naštěstí tam snad asi neteče. Takže možná že to dělali poctivě, těžko soudit ale tákové základní a na první pohled viditelné věci prostě odflákli, No první moment jsem auto odmítl převzít, ale jak tam ta bába naběhla s okenou a hadrou a začala mi na slunku dřít pokypanou kapotu, tak jsem ji raději slušně vyhnal a doma si to opucoval sám. Ale dost dlouho jsem to rozdýchával, auto bylo cca týden staré, a ta cena opravy taky nebyla malá, takže jsem si to představoval trošku jinak. Citovat
flacek Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Vloženo 24. Srpen 2015 No po oleji me snad znaji takze az jim to budu predavat tak si to pekne projdeme Citovat
flacek Vloženo 8. Září 2015 Autor Vloženo 8. Září 2015 Tak dnes se vrátilo auto ze servisu, okno vyměněno a celková cena 6.200,-Kč takže do limitu pojistky se to vešlo. Klika rozebrána a promazána a nějaké ty drobnosti taky opraveny. Rádio prohnáno diagnostikou ale bez výsledku, u nich se vada neprojevila tak mám sledovat dál. Citovat
mkaba Vloženo 8. Září 2015 Vloženo 8. Září 2015 Co ti dělá špatně rádio? Asi jsem tady něco přehlédnul :-) Citovat
flacek Vloženo 8. Září 2015 Autor Vloženo 8. Září 2015 (editace) Skokove meni podsvit. Editováno: 8. Září 2015, autor: flacek Citovat
mkaba Vloženo 8. Září 2015 Vloženo 8. Září 2015 Promiň, už jsem si vzpomněl, blbo ti to podsvícení, že jo :-) Citovat
mkaba Vloženo 8. Září 2015 Vloženo 8. Září 2015 Já jsem si včera všimnul, že mě docela klesla chladící kapalina, tak doufám, že to nebude pokračovat. A když mám otevřený okno tak slyším při rozjíždění cvakání spojky, když ji pustím. No dělalo mě to tenkrát i tsičko tak snad to bude ok :-) V servisu mě říkali, že to dělá nějaká pružina u nových spojek. Citovat
Alma Vloženo 9. Září 2015 Vloženo 9. Září 2015 Ta spojka mi to dělá taky, hlavně to jde slyšet když je motor studený. Préj to je u u tohoto modelového roku normální podle as. Tak nevím, už to neřeším. Jinak naštěstí krom řazení které seštelovali, a měl jsem teď jak bylo horko několik "nestartů", kde krom intervalu teploty jsem žádnou logiku nenašel zatím ťuk ťuk. A koupil jsem si zimní gumy. Citovat
flacek Vloženo 9. Září 2015 Autor Vloženo 9. Září 2015 Cvakání jsem vypozoroval též ale díky tomu že mi to dělá i Berlingo tak jsem tomu nepřikládal žádnou váhu. Řazení se o trošku zlepšilo i když ta jedinička občas zadrhne, měli to tam týden a najeli cca 30km ale toto se jim prý neprojevilo. Kolem teploty 20°C je ten start takový jiný ale pokaždý mi to chytlo na první pokus. No a zimáky taky chystám, musím někde sehnat buď celou sadu a nebo aspoň disky. Citovat
flacek Vloženo 14. Září 2015 Autor Vloženo 14. Září 2015 (editace) Tak jsem pravděpodobně zjistil co způsobuje tu změnu podsvitu rádia. Pokud sedím po příjezdu v autě a hraje rádio tak po určité době (asi 10min) se to hodí do nějakého eko režimu a sniží se podsvit. Ten ale trvá pořád a je jedno jestli rosvítím nebo nastartuju ale jakmile jsem otevřel řidičovo dveře tak se rádio opět normálně rozsvítilo. Ještě tuto teorii musím ověřit ale je pravda že vždy se to podsvícení změnilo když jsem seděl v autě s vypnutým motorem. Mimochodem začala vyskakovat guma u řidičovo dvěří, stejný problém jako na druhé straně ale to budu řešit až tam pojedu na olej. Jinak ještě řeším dilema jestli nechat auto na zimu nějak navoskovat nebo zakonzerovat lak, auto totiž stojí na ulici. Rozhodně tomu asi neublížím ale i tak jsem pořád na vážkách. Editováno: 14. Září 2015, autor: flacek Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.