Publikováno Únor 15, 201510 r ahoj od předni napravy se ozyva od 50km v hodine divne bouchani vice video fabia 1,4 44kw
Březen 2, 201510 r Mel bych podobny dotaz k bouchani, nebo mozna spis klepani na predni naprave u me Fabie Combi I 1.4 TDi. Pri jizde se mi odnekud z predni napravy oziva zvlastni pravidelne tupe klepani, ktere je pri jizde rovne temer neznatelne, ale vyrazne se zvysi hlasitost pri zatoceni doleva. Objevuje se to tak od rychlosti 50 km/h. Mel jsem sundana obe kola a nikde neni patrne zadne poskozeni, neni nic uvolneneho ani zadne misto nijak poskozeno od kontaktu s otacejicim kolem. Nesetkal se nekdo s podobnym pripadem?
Březen 11, 201510 r Z videa mi taky přijde že to spíše hučí, ale podle toho jak to popisujete tak bych tipoval ložisko. V případě Tomáše pravé. Dělal jsem pár aut kde byly ty ložiska dost špatné a znělo to jako takové dupání.
Březen 12, 201510 r To uz me taky napadlo, ale mate me prave ten zvuk, je to takove jakoby tukani. Lozisko mi hucelo na starem aute a toto je jiny zvuk, lozisko huci, toto klepe nebo tuka podle toho, jak se kolo otaci.
Březen 13, 201510 r Ložisko nemusí jenom hučet, dal jsem jdnou Viku a po 15 tis. km, když se zahřálo tak se ozývalo přesně takové dupání. Nikdy Viku. Jinak z auudia to vypadá na ložisko. Upraveno Březen 13, 201510 r od Casy
Březen 13, 201510 r Tak jsem si konečně pořádně poslech nahrávku od corrnyho a zvuky, které se ozívají u mě jsou podobné, jen ne tak výrazné a ozívají se tedy hlavně při zatáčaní doprava, méně při točení vlevo a jen trochu při jízdě rovně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.