corrny Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 ahoj od předni napravy se ozyva od 50km v hodine divne bouchani vice video fabia 1,4 44kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 dobre počúvam,búchanie? ...já tam počujem hučanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Mel bych podobny dotaz k bouchani, nebo mozna spis klepani na predni naprave u me Fabie Combi I 1.4 TDi. Pri jizde se mi odnekud z predni napravy oziva zvlastni pravidelne tupe klepani, ktere je pri jizde rovne temer neznatelne, ale vyrazne se zvysi hlasitost pri zatoceni doleva. Objevuje se to tak od rychlosti 50 km/h. Mel jsem sundana obe kola a nikde neni patrne zadne poskozeni, neni nic uvolneneho ani zadne misto nijak poskozeno od kontaktu s otacejicim kolem. Nesetkal se nekdo s podobnym pripadem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtrpak94 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Z videa mi taky přijde že to spíše hučí, ale podle toho jak to popisujete tak bych tipoval ložisko. V případě Tomáše pravé. Dělal jsem pár aut kde byly ty ložiska dost špatné a znělo to jako takové dupání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 To uz me taky napadlo, ale mate me prave ten zvuk, je to takove jakoby tukani. Lozisko mi hucelo na starem aute a toto je jiny zvuk, lozisko huci, toto klepe nebo tuka podle toho, jak se kolo otaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) Ložisko nemusí jenom hučet, dal jsem jdnou Viku a po 15 tis. km, když se zahřálo tak se ozývalo přesně takové dupání. Nikdy Viku. Jinak z auudia to vypadá na ložisko. Editováno: 13. Březen 2015, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtrpak94 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Nebo ještě kloub v poloose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak jsem si konečně pořádně poslech nahrávku od corrnyho a zvuky, které se ozívají u mě jsou podobné, jen ne tak výrazné a ozívají se tedy hlavně při zatáčaní doprava, méně při točení vlevo a jen trochu při jízdě rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.