wirer Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 na F2Combi som objednával toto: - kryt - 6Q0 825 237 LX - skrutka - N 910 243 01 - matica - N 103 271 02 pri F3 som zatiaľ nezisťoval. matice a skrutky by mohli byť rovnaké, či nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Tak to bohuzel neporadim. Ja si to nechal delat v autorizaku a tim padem "prislusenstvi" neresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilko Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 To čo pasovalo na F2 pasuje aj na F3 mam to na aute.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Mozno nie celkom "paket pre zle cesty", no sko ochrana posluzi fotky aj pokec mam u seba v teme, pasuje kryt spominany vyssie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 Rád bych toto téma obnovil. S tím že uvažuji o tomto paketů na špatně cesty. Jelikož jednou, dvakrát za měsíc jezdíme do Alp a přespáváme všude možně, kdy občas vjedeme mimo asfalt. Má s tím zvýšením někdo zkušenost? Prodejce říká, že ochrana podvozku je i bez tohoto paketů a jízdní vlastnosti se zhorší, včetně spotřeby. Když už se nedela Scout, tak bych přemýšlel o této variantě. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 21. Září 2021 Sdílet Vloženo 21. Září 2021 Mám tento packet na aute. Auto v porovnaní so sériou mne príde o niečo tuhšie, bude to podľa všetkého nastavením pružin, aby sa to menej nakláňalo. Čo stráca na komforte to zase na počudovanie pridáva na stabilite a subjektívne oproti sérii mi príde, že auto sa menej nakláňa v zákrutách. Spotrebu neviem priamo porovnať, ale nepríde mi nejak výrazne iná oproti tomu ako jazdia ostatní v podobnej motorizácií. Mám za to, že oproti sérii je napr. ten kryt pod motorom z nejakého odolnejšie materiálu plus sú tam tie kryty na zadných ramenách. Za mňa, ak nebude pre teba problém samotný výzor auta, ktoré pôsobí ako nakopnuté, tak odporúčam. Ono tých 18mm nieje veľa, ale je fakt že sa nemusím báť vojsť niekam s tým autom alebo že by som niekde o obrubník škrtol nárazník pri parkovaní. Čaká ma prvá zima s autom, kde to pôjdem otestovať, tá výška naviac by mohla pomôcť tomu, že to auto len tak nepoložím niekde na brucho v snehu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.