Publikováno Únor 18, 201510 r Zdárek chlapi, Octavia I, r.v. 2001, 1,8T 20V AGU Při výměně svíček jsem nevyndal jen svíčky,které sami o sobě byli hnus..ehm teda BOSH, ale taky plno humusného bordela a svíčky byly za*rané od oleja, jak by byly namočené v lázni, no prostě kentus, až mi bylo líto tam ty NGK dát.... Tak se chci zeptat proč to a co s tím? - pístní kroužky ? - těsnění pod víkem ventilů ? ( pokud ano, jak na výměnu?? ) - něco jiného? Díky moc, celkem se toho děsím...
Únor 21, 201510 r ide to cez veko ventilov , klasika na 1,8T , treba tam nové origo gumenné tesnenie , rozobrať , vyčistiť a je to http://www.autodilyhh.sk/files/images/sada-tesneni-vika-valce-octavia-1-8-92-110-132-058198025a-i1705.JPG Upraveno Únor 21, 201510 r od suri.
Únor 23, 201510 r Autor Těsnení jsem vyměnil, vyčistil snad všechno.. po složení ale jede jen na 3 válce, nedrží otáčky a na LPG nejede vůbec :-/
Únor 23, 201510 r Svíčky byly od oleje na elektrodě nebo na izolátoru? Zkusil bych zjistit který válec nepálí, vytáhnout trafo a zkusit jestli háže jiskru. Pokud ano tak bych se mrknul na svíčku popřípadě ji prohodil s jiným válce jestli se závada přestěhuje. Pokud bude trafo házet jiskru a prohožení svíčky nepomůže tak bych doporučil změřit kompresi
Únor 25, 201510 r Zajimave ja menil tesneni pod vikem a po slozeni mi to jelo taky na 3 valce, nesel hned prvni. Zkoušel jsem přehazovat svicky i civky a furt nic. Nakonec sem nasel na foru, ze to dela zoxidovany konektor na zapalovacim modulu co je na boku airboxu a problem vyresen
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.