Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pyro a ktore vstupenky si nakoniec objednal? Nech sa viem inspirovat, mozes aj SS

Edit: uz som si vsimol :)

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

• Autor

Zas som tunil :)

post-63075-1424961664,4005_thumb.jpg

A tady jeste jednou :D

post-63075-1424961696,6986_thumb.jpg

to už mám v plánu nějakou dobu v obou stropních ale ještě nerealizoval :kol-32: . Kde jsi kupoval, objednával LEDky?

• Autor

U sebe :) mam je odskousene :)

A vozi je byvaly spoluzak z PRC :)

cena? Já už si nějakou dobu říkám, že mrknu do návodu na typové označení obou typů járovek, abych věděl, jaký ekvivalent LED mám vůbec shánět a furt ne a ne se k tomu dokopat ... spíše si vůbec vzpomenout :kol-25:

• Autor

Presne to co tam mam by Te vyslo na presne 200 :) nic neprosvecuje , je to takove decentni a elegantni reseni :) jeste cekam na placate do kastliku a kufru :)

tenhle typ LEDek v čtecích je lepší než má např. Galvi ty panely?

• Autor

Co ja vim tak Galvi ma v ctecich prave ty onechip co mam ja. Pokud jde o ty siroke tak ty mam radsi. Jsou to 8smd canbus plus radiator , no proste se nehrejou , a hlavne perfektne vyrovnavaj odber tudiz nic neprosvetluje :)

Pecka jestli ot neprosvecuje ja s tim budu muset udelat něco ne ze by mi to vadilo ale ubírá to u me na kráse :-)

nejakej odkaz kde tydle koupit????

• Autor

Neprosvecuje :) ale jak uz jsme nekde psal je to individualni od auta :) cekam zase novy typ ledek , mely by mit sirsi osvit tak jsem zvedavy :)

Jo a obednat muzes u me :)

takze 200 plus posta za všechny tri a nebude mi to prosvěcovat??????

PS: Odkud jsi???ze bych si pro ne zajel třeba?

no obávám se že kvůli třem nebo šesti LED žárovičkám nepojedeš napříč celé republiky :kol-28: , mám to blíž než ty, ale také si raději počkám na poštu :kol-46:

• Autor

Ja z Ropice :) je to divokej vychod :D

• Autor

To zas neni tak daleko :) stava se mi ze za jeden den musim projet polskem 680 tam a 680 zpet a da se to :)

OK necham si to poslat tou postou chces peníze na ucet ???

• Autor

Klidne muzem i na dobirku , ale pockej prosimte na to co mi prijde a domluvime se na tom co potrebujes :)

Ok ok tak se mi pak ozvi prosím :-)

Paráda :-) Taky mám novou 1.4 16V Jinak už si sehnal někde tu ledku do kufru? Ta klasická žárovka vůbec nesvítí... Jinak jsem taky přemýšlel o té sportovní koncovce výfuku. Dokonce jsem ji koupil v akci za 500 místo za 1800 co stojí. Ale moc se mi do toho nechce to měnit, protože se musí stávající výfuk uříznout, nasadit to a ještě proříznout nárazník. Kdybs ji chtěl, tak ji přenechám za tu 500, co jsem ji koupil, je ještě v krabici :-)

• Autor

Viš že nad koncovkou uvazuzju :D ,ale ma chut tam dat tu co mam na fabii :) , řezani bych se nebal , delal jsem to už dvakrat a pokažde to vyšlo perfektně :)

Koncovka roomovi patri bez je to takove hole. A pro rooma je primo i s tim rameckem co jinde uz neni. Bych nemel tak hned kupuji. Cena lux.

Jojo a je to ta stejná co má jozzi na Fabii, podle fotek ma tu origo ze sportpaketu a ta byla právě za těch 500..

• Autor

no a mě pravě zbyde z fabie bo na berušku pujde nerez bublaček :)

a rámček na nárazník ku koncovke na F2 Combi sa dá niekde zohnať? či mám smolu a nechám to bez toho?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.