Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Pyro a ktore vstupenky si nakoniec objednal? Nech sa viem inspirovat, mozes aj SS

Edit: uz som si vsimol :)

--

Z mobilu

Editováno: , autor: wirer
Vloženo

cena? Já už si nějakou dobu říkám, že mrknu do návodu na typové označení obou typů járovek, abych věděl, jaký ekvivalent LED mám vůbec shánět a furt ne a ne se k tomu dokopat ... spíše si vůbec vzpomenout :kol-25:

Vloženo

Co ja vim tak Galvi ma v ctecich prave ty onechip co mam ja. Pokud jde o ty siroke tak ty mam radsi. Jsou to 8smd canbus plus radiator , no proste se nehrejou , a hlavne perfektne vyrovnavaj odber tudiz nic neprosvetluje :)

Vloženo

no obávám se že kvůli třem nebo šesti LED žárovičkám nepojedeš napříč celé republiky :kol-28: , mám to blíž než ty, ale také si raději počkám na poštu :kol-46:

Vloženo

Paráda :-) Taky mám novou 1.4 16V Jinak už si sehnal někde tu ledku do kufru? Ta klasická žárovka vůbec nesvítí... Jinak jsem taky přemýšlel o té sportovní koncovce výfuku. Dokonce jsem ji koupil v akci za 500 místo za 1800 co stojí. Ale moc se mi do toho nechce to měnit, protože se musí stávající výfuk uříznout, nasadit to a ještě proříznout nárazník. Kdybs ji chtěl, tak ji přenechám za tu 500, co jsem ji koupil, je ještě v krabici :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...