Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Koncovka roomovi patri bez je to takove hole. A pro rooma je primo i s tim rameckem co jinde uz neni. Bych nemel tak hned kupuji. Cena lux.

tak tak, s koncovkou je ta prdel více sexy :kol-28:

post-3505-0-31306700-1426013792_thumb.jp

Vloženo

Koncovka musí byt :D ale dejte mi chvíli čas , no venku je velký maras :D

Jinak roomik je bozi auto , dneska jsem bez známému pracku a lednicku , nastojaka :D

Já jsem dneska vezl na stojáka i bojler co měl na výšku cca 2 metry :p:D 

Vloženo

no dnes jsem vezl malého Sebulu ve vajíčku poprvé ve Fábii ... a musím řící že přední sedačka nebyla vůbec moc vzadu, ale kura, měl jsem co dělat, abych ho tam nacpal ... a abych provlíkl pás, to jsem ho musel dát malinko zešikma, abych ho tam provlékl ... zlááááátýýýýý rumík :kol-47:

Vloženo

Přesně, ono fabia neni rodinne auto a na převoz děti už určitě ne :D jo dnesk ajsem jel poprve vzadu a musim uznat je tam placu :) a loketka je bomba , ani kafe se mi nevylilo :D 

jinak onehda jme meli menši jedničkove vyroči :D

WP_20150317_13_20_57_Pro.jpg

a tak jsem ho zpěnil :D

WP_20150317_16_36_21_Pro.jpg 

A jak se krasně leskne

WP_20150317_17_03_33_Pro.jpg

Vloženo

Jozzi muzu te poprosit zda by si mohl vyfotit motorovy prostor ? Nejak na netu nemuzu najit obrazky poslednich motoru. A chtel bych videt co se zmenilo od roku 2013.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...