Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Protoze to vim jen z ETKY. A tam nejsou fotky u vseho. Ja nechapu voice o co ti furt jde. Po tobe to nechci tak ....... ....... .

Tak asi má pro to nějaký důvod ne?   :kol-25:

Asi má budu to sledovat. 

• Autor

ASPIRE jasne , vyfotim , zitra Ti to hodim ,ale pokud maš cestu budu zitra mrznout v orlove :D

voice, už jsem ti řikal že nemaš žrat ty encyklopedie , bo vlaknina a moc informaci škodi , a taky nemužeš byt chytřejši jak ja bo to děla problemy z erekci :D

Staci fotka nemusi byt zadne detaily jen normalne z vrchu to mi uplne staci. Jaj do Orlove se mi nejak nechce mam jet do Ostravy a to je na druhou stranu tu od tud. A tam se mi taky nejak nechce , ale moja tam chce neco nakoupit tak se uvidi.

Sorry ale já musím  :kol-28::D Reaguji na tvoji poslední větu :D 

• Autor

ASPIE něco for you :)

WP_20150322_11_14_22_Pro.jpg

jen když už tu mam tu fotku tak par poznamek , teda dvě , no možna tři :D

- konečně pohopili že to nalivako na ostřikovače bylo debilne umistene hnedka u baterky

- da se dostat k žarovkam :D teda i ja se s myma lopatama dostanu k žarovkam :D

- ty krytky na tlumičich se milibi :) to u berušky nemam :D

jo a kdo pozna kde to je ? :p

WP_20150322_16_28_30_Pro.jpg

Ad nádobka ostrekovačov: Ja ked otvorím kapotu, furt je ta nádobka otvorená. Nechce sviňa držať :D

Jo to je fakt uz se mi to taky podarilo :D . Ono je i dost blbe pokud clovek chce dolit kapalinu tak se to porad zavira a neni to kde zachytit to vicko.

Upraveno od ASPIRE

• Autor

Nastesti jsem se naucil pouzivat trychtir bo v fabuli to nejaky debil navrhl nad elektrickym svazkem a kolem baterky :D

Tak to asi predFL alebo kvôli tomu že tam máš htp ?

Lebo ja ju mám tam kde ty teraz :)

• Autor

ja tušim že to bude tim že je to před fl , bo Miro to už ma tež logicky a smysluplne umistene :D

Jj, je to tym pred face :)

Len co mi vadi, ze oproti F1 HTP nemam kryt motora :( a ani vystelku na kapote zo spodnej cast :( trosku divne to vyzera. Ta vystelka sa kupit da, kryt motora som nenasiel

--

Z mobilu

post-83257-1427053602,6231_thumb.jpg

kryt motoru můžeš mít z FI, jen by jsi musel k tomu vzítt i ty hliníkové čepy, na které se to nasazuje, jen si nejsem jist zda to nebude chtít úpravu nasávání, tedy zrušit ext.airbox a využít ten v krytu

Joo, to som uz niekde cital

--

Z mobilu

• Autor

jj, tam je třeba ten airbox řiznou, namontovat ty uchyty a pak to drži :) Miro ale musim Tě potěšit že u sebe nemam ani ten maly :D mam tam tři diry a v nich slupky z vajec :D

No ked pozriem ocov Room, ci brasiovu Audinku, tak je to fakt rozdiel :o oba 1.9 TDI

--

Z mobilu

• Autor

To ano , hlavě divně ty Tdi smrdi , jakoby naplni do transformatoru nebo olejem do kamen :D

Len vykon je niekde vyssie. No spotrebou sa im takmer vyrovnam :p dnes 90km 5,4. Z toho asi polovica plny kufor vody z kupelov. A cast cesty (asi 30km) 4 osoby v aute

--

Z mobilu

• Autor

Kde jste byli ? :) a nerikej mi že sis udělal z auta i cisternu :D

Bardejovske kupele. Mineralna voda, dnes len asi 15 flias x1,5 l. Potom mensie nakupy. Chceli sme sa aj poprechadzat, ale fukal vietor uz cestou tam, a teplota iba 2-4°C

Ked tak rozmyslam, s nejakym malym autom by som vela toho neporiesil. Sedan asi to iste. A F3 v zakladnej vybave je dost skareda, aj v modrej Pacific :(

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

Keď už tu preberáte to TDI :D :D :D 

post-77057-0-22146400-1427059726_thumb.p

• Autor

Kluci to auto je bozi, tedka jsem malemu stehival postylku... Vcelku :D zena fotila, foto dodam :)

Ta fotka je kde ?

By me jeste zajimalo jak vnimas rozdil mezi roomem a fabii. Mam na mysli vyhled ridice, couvani, pristup do kufru a atd.

• Autor

Vidiš , ja to ještě nikde nepsal :D , to je na malou slohovku , a urrčitě si to zaslouži i par fotek pro porovnani , tak to tak nějak shrnu přes vikend :) zažitku a změn je hodně, pořad jsem unešeny :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.