Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ASPIRE jasne , vyfotim , zitra Ti to hodim ,ale pokud maš cestu budu zitra mrznout v orlove :D

voice, už jsem ti řikal že nemaš žrat ty encyklopedie , bo vlaknina a moc informaci škodi , a taky nemužeš byt chytřejši jak ja bo to děla problemy z erekci :D

Vloženo

Staci fotka nemusi byt zadne detaily jen normalne z vrchu to mi uplne staci. Jaj do Orlove se mi nejak nechce mam jet do Ostravy a to je na druhou stranu tu od tud. A tam se mi taky nejak nechce , ale moja tam chce neco nakoupit tak se uvidi.

Vloženo

ASPIE něco for you :)

WP_20150322_11_14_22_Pro.jpg

jen když už tu mam tu fotku tak par poznamek , teda dvě , no možna tři :D

- konečně pohopili že to nalivako na ostřikovače bylo debilne umistene hnedka u baterky

- da se dostat k žarovkam :D teda i ja se s myma lopatama dostanu k žarovkam :D

- ty krytky na tlumičich se milibi :) to u berušky nemam :D

jo a kdo pozna kde to je ? :p

WP_20150322_16_28_30_Pro.jpg

Vloženo (editace)

Jo to je fakt uz se mi to taky podarilo :D . Ono je i dost blbe pokud clovek chce dolit kapalinu tak se to porad zavira a neni to kde zachytit to vicko.

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Jj, je to tym pred face :)

Len co mi vadi, ze oproti F1 HTP nemam kryt motora :( a ani vystelku na kapote zo spodnej cast :( trosku divne to vyzera. Ta vystelka sa kupit da, kryt motora som nenasiel

--

Z mobilu

post-83257-1427053602,6231_thumb.jpg

Vloženo

kryt motoru můžeš mít z FI, jen by jsi musel k tomu vzítt i ty hliníkové čepy, na které se to nasazuje, jen si nejsem jist zda to nebude chtít úpravu nasávání, tedy zrušit ext.airbox a využít ten v krytu

Vloženo

jj, tam je třeba ten airbox řiznou, namontovat ty uchyty a pak to drži :) Miro ale musim Tě potěšit že u sebe nemam ani ten maly :D mam tam tři diry a v nich slupky z vajec :D

Vloženo

Len vykon je niekde vyssie. No spotrebou sa im takmer vyrovnam :p dnes 90km 5,4. Z toho asi polovica plny kufor vody z kupelov. A cast cesty (asi 30km) 4 osoby v aute

--

Z mobilu

Vloženo (editace)

Bardejovske kupele. Mineralna voda, dnes len asi 15 flias x1,5 l. Potom mensie nakupy. Chceli sme sa aj poprechadzat, ale fukal vietor uz cestou tam, a teplota iba 2-4°C

Ked tak rozmyslam, s nejakym malym autom by som vela toho neporiesil. Sedan asi to iste. A F3 v zakladnej vybave je dost skareda, aj v modrej Pacific :(

--

Z mobilu

Editováno: , autor: wirer
Vloženo

Vidiš , ja to ještě nikde nepsal :D , to je na malou slohovku , a urrčitě si to zaslouži i par fotek pro porovnani , tak to tak nějak shrnu přes vikend :) zažitku a změn je hodně, pořad jsem unešeny :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...