Horalák Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Zdravím, snažil jsem se tady hledat, ale na Rapida jsem podobné téma nenašel. Pokud duplikuju, tak mě prosím neukamenujte. Mám Rapida Fresh ve verzi Active, vyroben 10/2014. Je možné k němu dodělat originální dálkové zamykání? Pokud ano, je to pouze o tom, získat klíč s tlačítky a spárovat nebo se přidává i jednotka do auta? A jak to +/- vychází cenově? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) mozny to urcite je a bude se jednat o vymenu jednotky + klice + antena (jestli neni integrovana v jednotce) + nakodovani a mozna jeste nejaky dalsi zalezitosti Editováno: 21. Únor 2015, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-5ja054607x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horalák Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Produkt na tom eshopu by byl perfektní, jen se mi nelíbí ovládač. Chtěl bych vystřelovací klíč. Nedává mi logiku mít ovladač a zvlášť klíč. Děkuji ale za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Vždy záleží na výbavě vozu. Pokud má tempomat tak se určitě nic měnit v autě nemusí a jen se aktivuje dálka v BCM jednotce a nakóduje klíč a dálka. Jinak platí, že stačí jednotka s posledním trojčíslím 086 a výše. Příklad mám 6R0 937 085 x potřebuju minimálně 6R0 937 086 x nebo 6R0 937 087 x (x je libovolný index). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) na tom odkaze je vlastne dialkova centrala od METAsystem. a a zvlast dialkove a tosi mozes dat v podstate akekolvek univerzalne dialkove... ale niekedy mala meta a aj ine firmy uz aj take dialkove , pripadne spolu s alarmom ze to bolo ako original kluc, len sa vymenila planzeta a immobilizer.. napriklad http://www.tssgroup.sk/autoalarm-keetec-ts-100-key/ to je alarm, ale mozno by bolo treba canbus modul k tomu.. alebo toto http://www.tssgroup.sk/dialkove-ovladanie-keetec-cz-10-key/ cena cca 45 +- pre mna za to dialkove ovladanie keetec cz 10 key keby nesiel link. najdi v google Editováno: 21. Únor 2015, autor: sven01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 a keetec CZ10 key za 45E+- co iba ovladanie dialkoveho. najdi v google linky mi tu nejdu tak ich sem nejdem davat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horalák Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) ferda25: Tempomat auto nemá, ale na tu jednotku ze zvědavosti kouknu. Já tak trochu doufal, že přímač je součástí jednotky a že je pro škodovku levnější do všech aut dávat stejnou, a pak by to bylo jen o klíči a aktivaci. Tak třeba budu mít štěstí. sven01: Ten Keetec nevypadá vůbec špatně, navíc cena není nijak závratná. Uvidím, jak zjistím, která jednotka je v autě. EDIT: Tak jednotka je bohužel 085, takže zřejmě kouknu po tom Keetec. Děkuji všem za rady. Editováno: 21. Únor 2015, autor: Horalák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.