Lucifer-69 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Ahoj chcel by som na svojho superb II nahodiť športové pružiny len sa neviem rozhodnúť medzi dvoma značkam. Viete poradiť pomer komfot a dobre vlastnosti. Ďakujem H&R Federn Skoda Superbhttp://dm-cartuning....0-HA-40-29162-2Eibach Federn Pro-Kithttp://www.duw-tuner...T----Kombi.html Tie H&R pasujú aj na superb II overil som to up redajcu podľa zaťaženia napr. Editováno: 26. Únor 2015, autor: Lucifer-69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 dal by som eibach, pretoze HR znizuje az 40mm co je uz na seriovy tlmic dost. A ma pisane ze je na passat a je tam ine zatazenie ako eibach takze aby to pasovalo keby si zobral HR...takze za mna eibach kvoli tomu ze znizuju 30mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 zdar chlapi.. abych nezakládal nové téma, poptám se tady.. má někdo sníženo pouze pomocí pružin? mám combi (origo sport. podvozek dle výpisu výbavy), chtěl bych pořídit 19" a jít trošku k zemi.. Nechce se mi komplet podvozek dávat, ideál asi jen pružiny.. Jde mi o to jaké nasadit a jaké u nich bude skutečné snížení.. co vím, tak kolikrát to snížení není takové jaké píšou.. auto je na denní ježdění, tak to nechci posílat moc dolů, ale zase aby to s těma 19" nějak vypadalo.. díkes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidee84001 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Zdravim mam pružiny HR snížení o 40mm a 18ky kola jen mi příjde že by to chtělo kratší tyčky stabilizátoru , a další věc kdybych chtěl aby to bylo pořádně a nevadila mi investice do kvalitního podvozku tak radši vemu podvozek protože je to slušnej drncák oproti originálu už to není komfort ale vypadá to líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 tak taky sem pořídil HR se snížením 40 mm, k tomu 19" kola.. měřil jsi jak to sedlo? mně zadek o 30, předek o 35 (po namontování).. ale ještě to chci přeměřit když je na tom už něco najeto.. jinak jak píšeš, komplet podvozek ideál.. tohle je dobrý řešení na každodenní ježdění a aby to dobře vypadalo to je dostačující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 kde jste kupovali pro zajímavost? Dík ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Přes kámoše, myslím CM exclusive.. Za příplatek expres dodání, ve čtvrtek zaplaceno, v pátek odesláno v úterý byly doma.. Šlo to snad přímo od HR.. Spokojenost Editováno: 26. Květen 2015, autor: mršťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidee84001 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Neměřil sem to prostě sem to přeházel a jezdim ... objednával sem to z ebay německo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 škoda, že jsi to nezměřil.. ale vsadil bych boty, že to taky nebudeš mít dle údajů od výrobce.. nahoď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 moc se mi to líbí kluci přemýšlím jak by to vypadalo s 17kolama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidee84001 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Až budu mít chvilinku u auta tak vyfotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 díkec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 foto jak vypadá sup na HR (-40 mm) a 19" kola když už se tu o tom začalo debatovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Dell: se 17" otázka.. bude to níž no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 pořád čekám na tu fotku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 (editace) Jak je to s tim zatizenim predni a zadni napravy?Diky Editováno: 4. Září 2016, autor: fobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netSo_O Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 ja mam aktualne sirius r19 a 4 mesiace jazdim na eibach pro kit 30/30 .. no nejak mi to nedalo a objednal som h&r 40/40 --- je to posledna moznost ako ist len pruzinami dole lebo do stelovaku uz nechcem ist . minuly tyzden mi HR uz dosiel no poslali mi zadne pruziny na sedan , tak som to odoslal s5 do nemecka a cakam na spravne a hned to nahodim ... som zvedavy na rozdiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Já mám na supu 18" s H&R podvozkem -40/-40 a předek je oproti zadku extrémně složenej. U zadního kola mám mezeru k podběhu 5 cm a u předního 1,5 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 a máš správný pružiny odpovídající zatížení náprav? Skoro bych si byl i jistej, že ne, ale že máš naftu a variantu pro benzín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Mám tyhle a řekl bych že správné. https://www.escape6.cz/sportovni-pruziny-h-r-pro-skoda-superb-combi-typ-3t-zat-pr-osy-od-1070-kg-r-v-od-10-09-snizeni-40-40mm-id218809/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 jo, to by mělo být správně, ale mě spíš zajímalo, jestli je na autě fyzicky máš nebo ti třeba omylem poslali jiné... Možná bych si to zkontroloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 To už jsme kontrolovali, vše sedí. Dokonce jsem dal i nové origo tlumiče a pořád stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 hmmm, tak v tom případě už pomůžou jen cihly do kufru, ať to máš vzadu stejně nízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Pomůže to, že je vyndám a nasadím zpět origo pružiny Kdyby chtěl někdo snižovat, do měsíce budou venku z auta a k prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 jak je to s charakteristikou pružin? Jsou jen lineárně tvrdší, nebo progresivní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.