Temik.sk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tak teda ako si spominal na pasku a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Ahoj všem, nakoupil jsem na Ali tyto poměrně pěkné "knoflíky" na ovládání manuální klimatizace (originální mi přijdou dost low cost), ale za živýho boha nemůžu přijít na to, jak ty staré vyloupnout ven Podle těch nových koncovek by to mělo jít vycvaknout standardně vytažením dopředu, ale ikdyž za to beru jako blázen, tak ne a ne pustit (vycvakne se mi to o jednu polohu pomocí kleští, ale víc nic). Větší sílu bych i vyvinul, ale již mám strach o zbytek přístrojovky, abych ji nevyrval Máte někdo nějaký tip nebo fígl jak na to? Měnili jste taky tyto čudly? Díky h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmotr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Taky jsem chtěl pořídit, ale někde na foru jsem se dočetl, že čudly nepasují na vozy určené pro Evropu. Pídil jsem se i po tom jak to rozebrat. Nejdříve snad kryt rádia, pak kryt těch ovladačů a pak tenkým šroubovákem vycvaknout. Nezkoušel jsem ale. Také mi není jasné proč tam bodli ten pravěk a nedali tam něco podobného ovladačům rádia. Dej pls vědět zda se podařilo a zda pasují ty z Ali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Právě že bohužel taky nechápu tady to šetření na těchto korunových položkách, přitom například přepínač světel je tvarově úplně stejný a má nadherné chromované boky. Tyto jsem koupil schválně, protože jsem na jednom ze screenů viděl, že stačí pouze vytáhnout ty původní. Tak prý asi nestačí. Urvat se mi to už bohužel nechce, tak to asi půjde z domu. Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto29 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 vie niekto ako sa dostanem ku kupe toho krytu palubnej dosky? dik http://m.aliexpress.com/item-desc/32265475062.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Kupit neni problem, skor ti to nebude pasovat, nakolko to urcene na cinskeho rapida, tam je ina palubovka...kua opravte ma ak sa mylim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Boha jeho, promiň ale toto je typická čínská blbost......... A hlavně ti na evropský Rapid nebude pasovat, čínský má jinou palubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Najlepsia fotka pri produkte jak ten cinan hladi rukou po tej palubovke, vzrusujuce )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto29 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 skoda no, vyzera to perfektne, nemyslim si ze by to az tak nesedelo, ak to nieje drahe, tak sa oplati vyskusat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Tak skus, budes prvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto29 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 ale nemam link na objednanie, toto s m na zaciatku je mobilna verzia stranky a nieje tam buy ani cena ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 skoda no, vyzera to perfektne, nemyslim si ze by to az tak nesedelo, ak to nieje drahe, tak sa oplati vyskusat Co se ti na té opičárně líbí, to nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibos Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 (editace) Zničiť si palubovku takým kobercom. Vyzerá to strašne EDIT: Tu je link, poštovné máš zdarma - http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Skoda-Rapid-High-quality-Console-Avoid-light-pad-dashboard-protection-pad-low-equiped/32320335315.html Editováno: 19. Květen 2015, autor: Tibos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Měkčená palubka made in china by mně zajímalo co s tím udělá airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Jednu vyhodu to ma. Palubka se nebude odrazet v celnim skle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 tak nato by som odporucal radsej polarizacne bryle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto29 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 +ochrana pred slnkom... v pole nad volantom mi doslova popraskal ten gumeny "tenky" kryt palubnej dosky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) Jo, ale u 120citky a ne u noveho rapida. Editováno: 20. Květen 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenProchazimKolem Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ahoj všem, nakoupil jsem na Ali tyto poměrně pěkné "knoflíky" na ovládání manuální klimatizace (originální mi přijdou dost low cost), ale za živýho boha nemůžu přijít na to, jak ty staré vyloupnout ven Podle těch nových koncovek by to mělo jít vycvaknout standardně vytažením dopředu, ale ikdyž za to beru jako blázen, tak ne a ne pustit (vycvakne se mi to o jednu polohu pomocí kleští, ale víc nic). Větší sílu bych i vyvinul, ale již mám strach o zbytek přístrojovky, abych ji nevyrval Máte někdo nějaký tip nebo fígl jak na to? Měnili jste taky tyto čudly? Díky h. tady je nějaký návod pro octavie, třeba to bude mít Rapid stejný? http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-zarovky-u-manualni-klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Přesně takto jsem se o to snažil, ale bohužel. Rukou ani náhodou a kleštěma ukrutnou silou mi jen povyskočí ovladač o jednu polohu dopředu. Pokud tahám ještě víc, tak už vidím, že vytahuju skoro celý plastový dekl pod tím. Tak nevím, zda tam není např. nějaký šroubek nebo něco podobného [emoji26] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 poradím trošku jinak, pokud mám nějaký díl doma a ten původní nevím jak se vydělává tak se podívám na ten nový, tím třeba zjistíš jak to tam drží a kde je ta finta na demontáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Tak samozřejmě nejsem úplný dement [emoji12] V dotazu jsem psal, že podle těch nových by to mělo jít pouze vytáhnout, tím jsem naznačil, že tam není nic, kromě rovné tyčky [emoji4] Když tak zítra vyfotím. Proto ten dotaz, zda už to někdo absolvoval a zda je to ten správný krok jak to zkoušet dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Tak jsem hledal tak dlouho až jsem dohledal v dílenské příručce, bohužel bez demontáže se to neobejde, viz screen z mobilu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmotr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 A pasuji ti do toho ty cudly z Ali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Zatím jsem neměl kdy vymontovat, možná o víkendu se k tomu dostanu, tak pak dám vědět, zda to vůbec bude pasovat a nebo to byl zbytečný kup, ikdyž za pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.