JasteR Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) Ja uz mel driv v lete ve vedrech problem (mel sem teda IC co ma 66/81/74TDi , 96 ma malicko vetsi ale stejne) i s malym turbem KKK z 96Kw FRS a to sem mel jen 155HP a 365Nm.. do motoru v lete pri 33s slo az 120s... ten malej ic to pri velke zatezi nestihal... pokud nekdo dava na 96Kw vic jak 125Kw bez dalsich uprav, tak si koleduje o vymenu turba aj. Editováno: 16. leden 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja bych to domluvil na konec leta u dieselPoweru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 S moravaky se muzu domluvit a udelat nejakou akci.Kdyz to budou lide z fora. Podminka, nachipuji jen auta co jsou v dobrem stavu po motorove strance.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 No zvazim to, ted men cekaji Rozvody mam 92tis a po nich by sme do toho sli Kolik davas Fune 96kW ?? Kolik vyjde Ic + kat lehci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 S moravaky se muzu domluvit a udelat nejakou akci.Kdyz to budou lide z fora. Podminka, nachipuji jen auta co jsou v dobrem stavu po motorove strance.. A vzal bys mě na akci taky? TDifune, dá se sehnat nové 150-kové turbo za míň než 19500 Kč bez DPH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 19500 vtip ne ?? Cim vic tim lip :)ja tu zase neco domlouvam a pak bude akce opet beze Me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dms Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 A vzal bys mě na akci taky? TDifune, dá se sehnat nové 150-kové turbo za míň než 19500 Kč bez DPH? dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Kolem 20t,- se da sehnat nekdy i nove, ale za 20t,- ti Andre postavi lepsiho hybrida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) Myslim ze za 19000 se sehnat da i nove i s dph... Ale i 96kw bude do tve RS lepsi nez KKK co tam mas... Na seriovou 96KW bych rozumne dal sw na 120-125kw podle stavu motoru, turba atd.. Pokud se vas domluvi alespon 5 udelam slevu 20% ..... Editováno: 17. leden 2009, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Takze chip by byl za 8tis ?? A kat bysi mne udelal taky novej ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Mas to v sz a nebudem to tu zasirat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 to by bylo super ted jen dohodnout datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ... a nasetrit penizky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak rekneme v srpnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Treba,ale nwm Mne to ted Jiriku prijde zbytecne delat Copak ti nejde predjizdet ?? :)na dalnici 220 das taky jako prd spotreba je dobra a dnesni predpisi Nerikam,ze do toho nepujdu,ale za 8tis mam spoutu jinejch veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Po čipu poznáš, že to cenu má. Je to úplně jiný kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a hlavně až dáš větší kola Petříku tak se ti taky nějaký ten výkon dá dolů a spotřeba zvýší, takže chip ti jen pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Hee, tady dnes 3.0TDI 165KW taky to je docela silne ale vidite uz jsem to majiteli modifikoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 To je jasný ropák by se měl čipovat každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Treba,ale nwm Mne to ted Jiriku prijde zbytecne delat Copak ti nejde predjizdet ?? :)na dalnici 220 das taky jako prd spotreba je dobra a dnesni predpisi Nerikam,ze do toho nepujdu,ale za 8tis mam spoutu jinejch veci No jak rika luky, s 19" jde vykon dolu a navic kazdej konik je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 120kW kvalitní softík doporučuju, měl jsem na zkoušku a paráda. Je pravda že spousta firem za tuhle upravičku chce 10 a víc tisíc, ale já osobně bych za to víc jak trojku nedal. Člověk co mi nabídl možnost ozkoušení říkal, že dal za tenhle software i s kabelem 25tyček... Prý se všichni jistí vyšší cenou pro případ že při přehrání softu třeba odejde jednotka, ale spíš ospravedlnují vysoký zisk. Mě to tam natlačil během chvilky........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jeje za 3tis,bych tomu neveril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jeje za 3tis,bych tomu neveril Petříku je to sice podezřelé,ale kolega mi říkal to samé.Dokonce to poláci prodávají zhruba za 2000 ten chip a říkal,že vše ostatní je jen otázka pár minut.Jak jsem koupil,tak prodávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ok ale my pojedeme jedine k Reshooj nebo TdiFunoj Nechi mit z motoru lego po chipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.