Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Paráda. :kol-47:  Srazové téma má být o srazech, a že Jozzi vyštrachal dokonce hospodu podle regionu je skvělé, to je do teď taková úplně zapadlá část fora. :kol-28:

Vloženo

No ja ji jednou nahodou našel , bo jak jsem seděl doma z nohou v prdeli tak jsem nemel co robit :D a hlavně tady to je take razovite a zde is dokonce mužete dělat bordel , ale že si date virtualně přes hubu to ne :D

Vloženo

Abych pravdu řekl, na toto bych si tedy ani nevzpomněl. Ono je to takové matoucí - Lampárna. Hospoda. Osobně bych to dal do jednoho ranku, je to rejdiště pro všelijaké témata a nějak mi uchází, proč tady na toto jsou dvě sekce. Asi nějaká anomálie z dávné historie fora. :kol-28:

Vloženo

A u nás v místní části nazvané Clintův pirátský klub, mi taky chvíli trvalo, než borci pochopili, že je to k něčemu dobré, mít takové téma pro všechno a ne řádit různě po foru. :kol-33:

Vloženo

Mam dojem že tech anomalii je vic :D , ono v jistou dobu jsem oběvil par vlaken o srazeh v MS kraji , a do dneška v tom mam poněkud binec :D  

Valim vařit večeři bo maly usnul , žena šla do vany , tak mam chvilu na sebe :D

Vloženo

Smazenka mnam dik za inspiraci zitra udelam :D Jsem nevedel ze mas i kocura. Jak se snese z zelvama. Jsme ted hlidali takoveho maleho jezevcika a tem by mi tu zelvu nejradeji sezral :D

Vloženo

Smaženky z kocura? Nějaká razovita specialita? :kol-28:

No to je právě ten bordel z minulosti - nesmyslné rozdělení. Podívám se po tom, co by s tím šlo případně udělat.

Hm, tak nic moc, něco málo jsem zlikvidoval a zbytek je neřešitelný. Zrušit sekci navíc může jen admin. :kol-32:

Vloženo

:D jo jo a z pawouku taky neni spatna :D maso jako maso. Jse ted doma lecim bo mam asi chripecku a nemam na nic moc chut, ale zitra uz ji snad budu mit a jelikoz uz jsem to dlouho nemel tak se i tesim.

Vloženo

Alespon takyovy maly jarni uklid ;) diky moc 

...jinak jak sis všiml i v lašske čekal na klepnuti jeden gulaš :D , mam dojem že si s tim haf haf domlouval s kuchařem že by byl radši jako karbanatky :D

... pro inspiraci , zitra bude tataraček , dneska mi soused donesl fajny kousek mlade svičkove :) a kocura mam na hlidani :D Na želvy z vysoka kašle , bo už ho kously do tlapky ale zbožnuje tramy , musel jsem sundat žaby a autička :D

Vloženo

Copak baráků, to musí být přímo hrady, za ty prachy. Ani otevřít to nejsou schopni, mají nějaké mokré kabely...bordel. Nu což, tak hlavně že za měsíc otevřou prodloužení trasy A metra. To mě zajímá víc. To taky stálo majlant a vede to kamsi do .... Motola. :kol-44:

Vloženo

Počkej a neni na Motole nahodou nějaka psychiatricka lečebna ?

Tak kable jim vlhnou bo projektant je hňup :D nějakou dobu dělam řekněme do podzemi a vim že dobr kabel je pro bezpečnost zaklad :D

A apropo těch hradu , nevznikla za tu dobu v Praze nějaka nova lukrativni čtvrť?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...