jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Synycy bo už aji mě kvuli nepřehlednosti tematu delsši dobu sere co se děje , tak jsem založil něco kolem Jizby myslim že se všihni sejdem i zde 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Fajne tema bo ten razovity kraj si to zaslouzi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Paráda. Srazové téma má být o srazech, a že Jozzi vyštrachal dokonce hospodu podle regionu je skvělé, to je do teď taková úplně zapadlá část fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Presne tak tolikrat se stalo ze to bylo az tak neprehledne ze novacci se ptali kdy neco bude jelikoz se proklikat nekolika stranky stalo hodne usili pro ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 No ja ji jednou nahodou našel , bo jak jsem seděl doma z nohou v prdeli tak jsem nemel co robit a hlavně tady to je take razovite a zde is dokonce mužete dělat bordel , ale že si date virtualně přes hubu to ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Abych pravdu řekl, na toto bych si tedy ani nevzpomněl. Ono je to takové matoucí - Lampárna. Hospoda. Osobně bych to dal do jednoho ranku, je to rejdiště pro všelijaké témata a nějak mi uchází, proč tady na toto jsou dvě sekce. Asi nějaká anomálie z dávné historie fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 A u nás v místní části nazvané Clintův pirátský klub, mi taky chvíli trvalo, než borci pochopili, že je to k něčemu dobré, mít takové téma pro všechno a ne řádit různě po foru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Mam dojem že tech anomalii je vic , ono v jistou dobu jsem oběvil par vlaken o srazeh v MS kraji , a do dneška v tom mam poněkud binec Valim vařit večeři bo maly usnul , žena šla do vany , tak mam chvilu na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 No to je právě ten bordel z minulosti - nesmyslné rozdělení. Podívám se po tom, co by s tím šlo případně udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Perfektni , děkuju jinak mam po klidu , misto juniora chce vozit kocur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 " Valim vařit večeři .... " . Kuwa, a ja kukám kocúr na večeru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 No pravě že se asi lekl bo se schoval , tam bych ho nehledal , na večeři budou smaženky jen co to junior dovoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Smazenka mnam dik za inspiraci zitra udelam Jsem nevedel ze mas i kocura. Jak se snese z zelvama. Jsme ted hlidali takoveho maleho jezevcika a tem by mi tu zelvu nejradeji sezral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Smaženky z kocura? Nějaká razovita specialita? No to je právě ten bordel z minulosti - nesmyslné rozdělení. Podívám se po tom, co by s tím šlo případně udělat. Hm, tak nic moc, něco málo jsem zlikvidoval a zbytek je neřešitelný. Zrušit sekci navíc může jen admin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 jo jo a z pawouku taky neni spatna maso jako maso. Jse ted doma lecim bo mam asi chripecku a nemam na nic moc chut, ale zitra uz ji snad budu mit a jelikoz uz jsem to dlouho nemel tak se i tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Alespon takyovy maly jarni uklid diky moc ...jinak jak sis všiml i v lašske čekal na klepnuti jeden gulaš , mam dojem že si s tim haf haf domlouval s kuchařem že by byl radši jako karbanatky ... pro inspiraci , zitra bude tataraček , dneska mi soused donesl fajny kousek mlade svičkove a kocura mam na hlidani Na želvy z vysoka kašle , bo už ho kously do tlapky ale zbožnuje tramy , musel jsem sundat žaby a autička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Tatarak hm tak to jde mimo muj talir, to bych nedal. Jake zaby ? Ty zbiras ty susene u silnic kolem rybniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 fajné a pěkné.Jak jinak.Zduř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Jozzi si synek šikovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Je to třa kapku organizovat, bordel už maji na zapadě , akorat že my mame vic tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ale takový, jako je Blanka za desítky miliard, tam nemáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 To bohužel ne , viš jak moje nadava , co se k Blance muselo postavit rodinnych baraku ,m bo někde ty penize jit musely , kolik by to bylo projektu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Copak baráků, to musí být přímo hrady, za ty prachy. Ani otevřít to nejsou schopni, mají nějaké mokré kabely...bordel. Nu což, tak hlavně že za měsíc otevřou prodloužení trasy A metra. To mě zajímá víc. To taky stálo majlant a vede to kamsi do .... Motola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Počkej a neni na Motole nahodou nějaka psychiatricka lečebna ? Tak kable jim vlhnou bo projektant je hňup nějakou dobu dělam řekněme do podzemi a vim že dobr kabel je pro bezpečnost zaklad A apropo těch hradu , nevznikla za tu dobu v Praze nějaka nova lukrativni čtvrť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Blázinec ne, je tam normální nemocnice, ale cvokhaus je v Bohnicích. Já bych to viděl, že ty hrady budou mít někde v Monaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.