jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 No ja jen že kdyby tam byl blazinec tak stavěli sami sobě ... ono v Monaku se už moc nevyplaci investovat , tedka pryže lip vyjde ženeva , škoda že nemam ani na to abych se tam podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Nápodobně. Mně musí stačit, že metro bude blíž k mému domovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ha, tady je dokonce odpočítávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 (editace) Moment a tahali to metro vic na vyhod nebo na zapad ? To počitaji z vyžšimi zisky Editováno: 9. Březen 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Tohle prodloužení jede napřed na západ (Veleslavín) a pak se stočí na jih. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Takže čim dal tim dal odemně , kurnik k nam už ani to metro netahnou , ani o centimetro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 K vám tak maximálně Pendo(metro)lino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Jo dneska jsem to pentilino viděl , maji aktualně krasny vyhled na tak poněkud chybějici nadraži zbylo nam už jen jedno nastupiště http://www.dnoviny.cz/zeleznicni-doprava/stavbari-zacali-celkovou-rekonstrukci-zeleznicni-stanice-cesky-tesin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Alespon to tam budete mit hezke ne jak ten nas zazrak u nas co je v Havru ktery se resi az v Praglu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Michale tam by to vyřešila šikovna bombička anebo to nechat komlet oevřene at to menšina rozebre mezi sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Vsak tam nic neni to je jen ta jejich mozaika a nic vic. Jo ja zapomnel jeste 10 sedacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ty ještě nikdo neodnesl ? Tak to musí byt fest prisroubovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 No asi ano a nebo tak smradlave od bezdaku To je nejhorsi nadrazi v CR. Horsi jsem fakt jeste nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Stav se do Vítkovic , tam mam strach vlizt dovnitř abych ještě vysel na nastupiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 tak tam uz jsem nebyl 20 let nejmin. Ale nedavno jsem byl v Svinove a moooc fajn nadrazi. Nastesti vlakem nejezdim bo ja bych zabloudil. Ja tim neumim cestovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Vlak? A co to jako je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 To je jak to metro akorát sica pohodlnější a jezdi se nad zemi , teda občas i pod a jak se nezadari tak i mimo koleje Sviniv je fajny , byl jsem onehda nucen tam dojet no kolega debil tam nechal auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Vlakem jsem jel naposledy .... to si nepamatuji. Někdy v minulém století. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ale ale co to tady vidím, Slezská jizba, no paráda Můžou tady přispívat i moraváci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ne Když jsme u toho vlakáče tak je pravda že ten vlakáč v Havru je strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Galvi jasne ze můžeš však do Jizby jezdíš. A si tu kousek o nas. Malý dotaz může někdo naskenovat do PDF z toho světa motorů ten test Fabie a te i20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ten test je TADY. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) Hele mno tak je pravda že Havířovské nádraží je jedno z nejhorších co znám, za to Svinov je moc fajn. Jen mě sere jak se furt řeší že je to památka a nechcou to zbourat, pěkně bych to střelil a je klid. Těšín konečně opraví a možná dojde někdy na nás v Albrechticích. Jinač jak pozoruju tak na Slezsku mělo nějak moc lidí smaženku :-D a to sem tohle vlákno objevil až teď. Editováno: 10. Březen 2015, autor: Korni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Korni to bude tím ze jsem ho tak nějak včera vytvořil ... A co vím tak albrechtice jsou v planu do 2020 v rámci optimalizace tratě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ještě že tu jsou lidi co tady tvoří jako ty. Hele tak to víš více než já.... teď se tam staví z EU fondu nějaké stavby, ani sem si tu tabuli nepřečet. Možná to pak odradí to veliké množství skokanů pod vlak, co u nás máme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.