Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

No ja jen že kdyby tam byl blazinec tak stavěli sami sobě :D ... ono v Monaku se už moc nevyplaci investovat , tedka pryže lip vyjde ženeva , škoda že nemam ani na to abych se tam podival :D

• Autor

Moment a tahali to metro  vic na vyhod nebo na zapad ?

To počitaji z vyžšimi zisky :D

Upraveno od jozzi

Tohle prodloužení jede napřed na západ (Veleslavín) a pak se stočí na jih. :kol-31:

• Autor

Takže čim dal tim dal odemně :D , kurnik k nam už ani to metro netahnou , ani o centimetro  :kol-28:

Alespon to tam budete mit hezke ne jak ten nas zazrak u nas co je v Havru ktery se resi az v Praglu.

• Autor

Michale tam by to vyřešila šikovna bombička anebo to nechat komlet oevřene at to menšina rozebre mezi sebe :D

Vsak tam nic neni to je jen ta jejich mozaika a nic vic. Jo ja zapomnel jeste 10 sedacek.

• Autor

Ty ještě nikdo neodnesl ? Tak to musí byt fest prisroubovane

No asi ano a nebo tak smradlave od bezdaku :D To je nejhorsi nadrazi v CR. Horsi jsem fakt jeste nevidel :D

• Autor

Stav se do Vítkovic , tam mam strach vlizt dovnitř abych ještě vysel na nastupiste

:D tak tam uz jsem nebyl 20 let nejmin. Ale nedavno jsem byl v Svinove a moooc fajn nadrazi. Nastesti vlakem nejezdim bo ja bych zabloudil. Ja tim neumim cestovat :D

• Autor

To je jak to metro akorát sica pohodlnější a jezdi se nad zemi , teda občas i pod a jak se nezadari tak i mimo koleje :D

Sviniv je fajny , byl jsem onehda nucen tam dojet no kolega debil tam nechal auto :D

:D Vlakem jsem jel naposledy .... to si nepamatuji. Někdy v minulém století. :kol-28:

Ale ale co to tady vidím, Slezská jizba, no paráda  :kol-47:  Můžou tady přispívat i moraváci?  :kol-28:

Ne :p:D Když jsme u toho vlakáče tak je pravda že ten vlakáč v Havru je strašný :D

Galvi jasne ze můžeš však do Jizby jezdíš. A si tu kousek o nas.

Malý dotaz může někdo naskenovat do PDF z toho světa motorů ten test Fabie a te i20.

Hele mno tak je pravda že Havířovské nádraží je jedno z nejhorších co znám, za to Svinov je moc fajn. Jen mě sere jak se furt řeší že je to památka a nechcou to zbourat, pěkně bych to střelil a je klid. Těšín konečně opraví a možná dojde někdy na nás v Albrechticích.

Jinač jak pozoruju tak na Slezsku mělo nějak moc lidí smaženku :-D a to sem tohle vlákno objevil až teď.

Upraveno od Korni

• Autor

Korni to bude tím ze jsem ho tak nějak včera vytvořil :) ... A co vím tak albrechtice jsou v planu do 2020 v rámci optimalizace tratě :)

Ještě že tu jsou lidi co tady tvoří jako ty. Hele tak to víš více než já.... teď se tam staví z EU fondu nějaké stavby, ani sem si tu tabuli nepřečet. Možná to pak odradí to veliké množství skokanů pod vlak, co u nás máme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.