Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jůůů tu je to ale krásný. :kol-24:  A těch příspěvku řešících nádraží. :kol-47:

• Autor

Ještě že tu jsou lidi co tady tvoří jako ty. Hele tak to víš více než já.... teď se tam staví z EU fondu nějaké stavby, ani sem si tu tabuli nepřečet. Možná to pak odradí to veliké množství skokanů pod vlak, co u nás máme.

To zas o tech stavbach nic nevim :D a to jsem jel kolem předevčirem :D , skocim se kouknout a vezmu to hezky přes chotěbuz na kole , bo počasi je luxusni :)

...

Jinač jak pozoruju tak na Slezsku mělo nějak moc lidí smaženku :-D a to sem tohle vlákno objevil až teď.

může mi, (někomu, kdo žije na rozhraní třech krajů, Pardubického,Jihomoravského a Olomouckého), někdo popsat co to je v kraji Slezském ta smaženka? :kol-32:

Hehe Malta .... to co všude jinde ... smaženka VIZ

To zas o tech stavbach nic nevim :D a to jsem jel kolem předevčirem :D , skocim se kouknout a vezmu to hezky přes chotěbuz na kole , bo počasi je luxusni :)

Taky se chystám vytáhnout kolo :-) nejčastěji jezdím právě kolem trati směr Chotěbuz :-) se možná někdy potkáme :-D

• Autor

Tam kolem koleji se jezdi baječně , ta cesta snad ještě pamatuje franca jozefa :D si pak vždycky skočim na pifko do stonavy do pezetki a valim z5 :)

jo jinak dneska bude rizotko , deti zavelely :)

Hehe Malta .... to co všude jinde ... smaženka VIZ

aha, to jsem ještě nejedl :kol-32: , buď si dám klasiku omeletu na chleba (většinou klasiku topinku), nebo si udělám vaječnou topinku a na to nahážu kde co :kol-28:

jozzi sakra máš se stavit k nám do Dělnického domu :-) ....  pravda že ta cesta pamatuje, kousek níž než odbočíš na Stonavu je ten lezecký mostek tak to jsou vlastně pozůstatky staré dráhy. a ta byla teda znatelně jinde. Jinač já se vždy stavuju do Justyny na Svijany no :-)

Malta jasně, klasika je tež dobrá :-) sem vždycky viděl smaženky prodávat v kantýnách atd :-)

• Autor

Jo fajne smaženky maj v kantyně ve verku , mam podezdřeni že jim to robi Gastro z Třinca . U Justyny to je kde ? jinak Dělničak znam gulašek špica ale pivo ni  , to bych pak musel pod vlivem až do stonavy :D 

jozzi ZDE zezadu zespodu. Možná znáš no :-)

• Autor

Korni to vyš že zanm , tam mam mezičas bo ten kopec z Těšína da zabrat :D

Martine nijak , čekam na poštaka , už jsem naštvany bo přišly i věci obědnane později a jarovky furt nikde :(

Ha cyklisti  ze jsem sem vubec lezl jsem si vzpomnel ze musim nafotit jedno kolo a prodat , no nic pujdu na to :D

• Autor

kuwa práca :kol-28:  ... a krabicu na rádio už máš? :kol-28:

Krabicu mam , spi v ni kocur potvora :D .. pritom ty didoy cekam na dnech bo uz nejak dobu strasi na celnici :D

Michale , tak dofukej tomu galusky a dojed , akurat si davam jedno fajne točene :)

:D takovou dalku bych tam prijel az zitra bo mam v zvyku skoro v kazde hospode si dat jeden pullitr :D Ne to mam kolo po dceri bo uz je na neho velka tak ho chci strelit a koupit nove. Jen ho musim nekde oplachnout bo je takove nejake zaprasene :) A moja mi to nechce dovolit hodit do vany :D

• Autor

Tak na takove to domaci myti mam šikovneho souseda z vapkou :D ... ale mam dojem žeby mě aji Gabka z kolem z vany hnala ?d to už dřiv by asi dovolila litaky :D

No jako to nechapu vzdyt vana je na myti tak nevim co se jim na tom nelibi :D

• Autor

No pravě ,a když se ji pak nelibi že bude třeba špinava klidně ji muže umyt, branit ji v tom nebudu :D

:D :D :kol-47:

• Autor

Poslušně hlasim že jsem tu , bo jak už jsme byli u te vany tak bylo šest plusminus par hodin a přišel čas na juniorove špa, (čte se to jako rochněni v černem čaji ) , maly mel takou žizen že mi to začal normalně chlastat, snad po tom tejinu bude v noci spat :D 

No pokud si tam i nacural tak to teda nevim :D

V lepším případě jen načůral :D 

No kdyz si tam curas tak hned tu vodu mas teplejsi , ale k piti moc ne :D Ale dite se napije snad od vseho tomu to je jedno :D

No lepší načůrat než hodit bobek :D ale to už odbíháme kepke od tématu :D 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.