Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jirko dik za ty tipy na ty mimone :D luxusni budu se nejake snazit vybrat a pak se muzem dohodnout zda to bude vsem vyhovovat ;) a nebo pokud mate nejaky tip tak ho dejte :)

• Autor

Na mimoně nejsem naročny , rad uvidim k čemu dojdete :D

Prosimtě co to maš za ledky v tech dennich ? moja to chce :D

• Autor

Do řiti ebay to je jedina věc na kere nemam ani učet :D , co mužu tacham z činy ale todle to jsem ještě netrefil :D

Je to stejne jak jine obchody zadny problem.

• Autor

Jak to je s platbama ? kartou ? 

Karta pres paypal.

• Autor

To mi ke štěsti stači :) 

Jo jo i malickosti delaji radost. A domluva s tim borcem byla taky v pohode nakonec mi jeste vratil 10 % ale pres Jirku  :kol-47: ktery mi pomohl s reklamaci bo ja a muj translator by se s nim nedomluvil :D

• Autor

Ja se ještě nestihl prolouskat registraci , maly si chce hrat :D ... proc si je reklamoval ?

No bo jsem chtel s ty co ma Jirka. A on mezitim po koupeni zmenil ty zarovky za jine ale s stejnou svitivosti. A poslal mi prave ty jine. Jsem chtel prave ty tmave do cernych svetel a on poslal ty stribrne.

• Autor

jo taaaak :D bo ty maš vlastně ty černe hmlovky :D na to mam pryže petiletku :D

Jakou petiletku :D

• Autor

Ze do peti let ma byt na roomikovi black look po vzoru roomstečr noir :D

Noir byl ale cerny a jeste bily :D  Tak jeste budes muset hodit folii. :D A skara doufam ze to stihnu drive bo uz mi chybi jen ty svetla a zadni difuzor. Bych pak musel jezdit k tobe se kochat :D

• Autor

Tak ja toho budu mit vic , folii jen střechu , masku tak nějak jinak po vzoru loňskeho montika z ženevy , světla samosebou černa a bylo mi řečeno žeby bodly i černo chromovana gigara ... kurnik moja ma vkus :)

Jsem se minuly tyden ptal tu te firmy co je v Havru co lepi te folie on tu ten borec uz kdysi psal ze to dela a odepsal mi ze by me to stalo 1 800,- i s praci cena lux ale ja nevim co to udela s lakem pod bo jelikoz bych pak musel i pak ty folie menit porad.

• Autor

Počkej mysliš tu firmu co je u skleniku ? Ti jsou pořadni , už jsem viděl par kousku od nich . Lak pod folii je jako novy , onechda jsme sundavali ze služebniho a po přeleštěni špica :)

No kousek od. Oni jsou u garáží spise u tesca.

Galvi maly dotaz at to tam neplevelim wirerovi. Slo by udelat ta samolepka tech mimonu co maji dve a jedno oko Tak nejak jak to ma wirer ce cumi z toho okna ? Nejak nemuzu najit navrh jak by to asi vypdalo a za druhe nevim jak by to mamka pak vyrezala.

Slo :D ja som na to natrafil na aliexpresse. Tak som si zvacsil stranku, urobil screen a ulozil. Program na navrh a rezanie to celkom pekne zobral, akurat nevidno jednotlive vlasy. Ale to mi az tak nevadi

Rozmer mam asi 9 ci 10 cm na sirku ak dobre pametam

Galvi: A co bys za to chtěl ? :D

Chlapi otázka pro všechny uvažuju v sobotu se podívat do Mladé Boleslavi do muzea Škoda. Byli jste tam někdo po tom co je to upravené? Stojí to za ty km tam jet? Díkes :-)

Ked som to dal ja "na otocku" (niektori by ti o tom vedeli rozpravat), tak ty to das urcite. V piatok vecer som vyrazil, 2hodinky spanku na hranici, o 10 v MB. Muzeum, obed, nejake nakupy a domov...vikend 1500km, za volantom sam. Pacilo sa mi to ;)

--

Z mobilu

post-83257-1426196382,308_thumb.jpg

Upraveno od wirer

Díky za info skrz to muzeum, dneska budu vědět i jak dopadl ten depozitář, protože jsem si s paní psal a mám ji volat dneska. Snad se nám tam bude líbit. Popřípadě hodím odkaz na foto. Dikes :kol-47:

• Autor

Tak jak dopadlo muzeum ?

Syncy začinam byt nasrany... uvažuju že pošlu beruši o par centimetru niž. Tak si vlezu do Fll/Roo , kouknu do podvozku a po přečteni snad šesteho vlakna na tema pružin ktere se zvrhlo na nadavani a uvazovani o smyslupnosti jsem to vzdal :D ... Kua taky bordel nemaj ani ukrajinky v penzionu :D

takze otazka do placu ...weitec,hr abo ap ? 

Osobně bych byl za jakékoliv origo řešení, ale vůbec nevím, zda-li bylo před Face nějaké snížené odpružení jako u RS...

• Autor

Jirko to byla alternativa ale 1.4ka je tezsi jak beruše , bych se bal ze to jeste zvednu :D

Jeje zase nekdo resi podvozky se to pak zde zvrhne jak v tech sesti tematech :D

Jinak jsem ted pres tri hodiny hledal nejake ty mimone a dosel jsem k zaveru ze uz na to kaslu :D oni proste kdyz je jich jen pulka a jeste k tomu jen v jedne barve treba bile tak to proste neni hezke to co bych nejak chtel.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.