Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Vidiš a pak že s toho nemam byt mimoň :D

No ba proto to chci na auto :D

• Autor

tak tedka jdu vybirat ja :D 

:D jsem zvedav :kol-47:

Jozzi,nasadit bryle ,uliznout ofinku a udělej si selficko.

Galvi pak vyrobí nálepku.

:D :D

• Autor

post-63075-1426278663,8938_thumb.jpg

Stači todle to ? ;)

Prasivka :D Bych te normalne nepoznal. Jsem tam na vojne behal kazdy tyden nahoru. Tam by byl taky pekny sraz skodovek.

• Autor

Aaa , meda je uz duchodce ale furt k svetu ;) ... Auta bysme nechali ve Lhotce u sauny a na horu pesky :D

Beru vy pujdete pesky a ja to vemu z Vysnich Lhot autem :D nejsem blazen pesky jsem si prasivou nastoupal az do duchodu a jednou i do pulky v masce chemicke :D

• Autor

A ted babo rad :D asi vyskousim weitec , kluci je maj na prodejne za 2500,- :)

• Autor

Beru vy pujdete pesky a ja to vemu z Vysnich Lhot autem :D nejsem blazen pesky jsem si prasivou nastoupal az do duchodu a jednou i do pulky v masce chemicke :D

nerikej ze si s Tebe velitel udelal slonika :D

Kurnik ja si ji vzdycky poctivw vyslapu , ale musim uznat ze sraz v beskydech jsme jeste nemeli :)

Co výšlap? Jo klidně ale v autě a po pedálech  :kol-28:

Ne vážně, to bych klidně šel, ale nevím, jak bych přežil sraz bez placku  :kol-32:

Jsem byl zastupce velitele cety a velitel druzstva , ale kdyz oni to maj dokazat tak jsem jim taky chtel dokazat ze to umim. Takze zcela dobrovolne :D

Jirko pojedema tam dva a poceste tam se stavime pro bramboraky sebou a tam je u kostelika pockame a budeme zrat :D a delat jim chute :D

To zní dobře  :kol-28:

Kluci šlape se vám době?.... Jo? To je dobře!

Mě se taky dobře sedí, díky za optání  :D

I když šel bych s nimi, bo autem je tu super, ale nohy taky třeba protáhnout  :kol-28:

Jsou hezci vyslapy treba tam kde se neda dojet autem to pak urcite nepujde pulka autem a pulka pesky. Ale musim uznat ze tam je pekne a vyhled taky nadherny ,a le cesta autem tam je trochu adrealin :D

• Autor

Ja tam jel agilni agilou , vykon jeden astmatickej ponik :D

Tam se delaji i srazy trabantu a to musi byt pro ne predsmrt :D Tak kdyz to vdrzi agila tak trabos musi taky :D Bo nektere ty mista jsou fakt jen pro otrle a hlavne na podzim jak neni listi tak ty srazy jdou krasne videt.

• Autor

No prave , když už tak tam raději pojedu se zavázanýma ocima ať to radši nevidím :D

Mi uz to tak neprijde uz jsem tam byl parkrat s roomem uz se jen kocham. Clovek si rychle zvykne. A to nejdulezitejsi nesmi tam byt velky provoz bo vyhybat se tam je taky nekdy jet az na doraz k tem krajum srazu :D

Počkat, jestli tam vyjel trabant, tak to v okolí 10km musí mít všichni rakovinu  :kol-28: .. To já se musím přiznat, že jsem tam ještě nebyl  :kol-32:

• Autor

Michale uděláme to pro Jirku a dame si sraz na Prašive :)

Klido pido ale az bude teplo je tam fajne sezeni na trave i zahradce hospody a krasny vyhled na paraglajdy co tam litaji. V jizbe se kdyz tak muzem domluvit pokud bude cas na tom treba dalsim srazu.A mista tam je dost na parkovani.

post-51417-0-30362800-1426283996_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.