Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak ono v dnesni dobe najit nějaky perspektivni směr ve vzdelani je celkem komplikovane, teda pokud jde o zeny . Treba moje je sice projetant ale urcite to neni jen o tom sedet za pocitacem a kreslit, pokud clovek chce aktualne neco znamenat na trchu tak to mas od vize az po zarizeni realizace i s litanim po uradech a to nikomu nepreju :D

Vloženo

Ono robit rukama jde vzdy ale k tomu jeste neco mit v hlave taky neni k zahozeni. Jo ta doba uz lepsi nebude. Ale nez vyleze z skoly se jeste plno jejich planu zmeni. A na uradu prace budou delsi rady.

Vloženo (editace)

On je problém, že ani škola není všechno... Bohužel je to i jeden z důvodů, na který jsem tak trochu doplatil... A nakonec se živím rukama, protože najít nějaké rozumné perspektivní místo jako absolvent VŠ je u nás sakra problém... 

EDIT: a úřad práce je kapitola sama pro sebe.. Největší fronty jsou tam, kde se vyplácí dávky, naopak tam kde ti hledají práci není skoro nikdo.. Pobyl jsem skoro rok na pracáku a bylo to docela komické, tam se většina lidí zajímá jen o dávky, práce je až to poslední co by tam chtěli najít...  :kol-28:

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Tak jasne mas pravdu na pracaku uz chodis predem na domluvene schuzky. Ale porad je lepsi mit nejakou skolu nez byt treba jen vyucena v nejakou kucharku nebo prodavacku nic proti tem povolanim nemam ale urcite prodavacka bez nejake skoly bude mit min penez nez nejaka prodavacka co ma skolu a muze treba delat i nejakou vedouci pozdeji. Nemit skolu je podle me mensi moznost se nejak prosadit na trhu prace. Ja se ucil a vyucil jeste za komunistu a to byla doba trochu jina nez mit jen nejaky titul jak nez v teto dobe ho chce mit kazdy. Proste mit nejakou skolu a delat treba pak prodavacku to cloveku vubec neublizi. Ono uz i na obycejnou sestricku se musi trochu vice studovat nez pred tim stacilo obyc. skolu s maturitou a to bude platit stale neco alespon trochu vice znat.

Vloženo

Hoši ten sraz za mě může být kdekoliv, hlavně že budu mít volno a budu moct přijet :D. Aspire diky za námět na výlet chystal sem se a jak sem viděl tvou mladou u toho soustruhu :D tak je to jasné. :D Ty Palkovické hůrky mě taky napadly, jen už nevím, která to byla ulička co vedla na kopeček. (ale at žijou mapy).

Jinak ohledně prací a škol je to peklo. Sám matura pak výška no z důvodu matiky pryč, nechal sem se zapsaný na výšce měl sem čas půl roku a lítal sem po firmách. A řeknu to tak nebýt známých tak snad lítám i teď. Během loňského roku 3 roboty. A u te poslední sem zůstal a doufám, že do důchodu se z fabriky nehnu jen vystřídám fleky kdyžtak. :kol-36: A teď ten kdo bydlí ve FM a je napojen na městké topení a má teplé radiátory a teplou vodu :D tak na mě může myslet :D :D :D

Vloženo

Tak ty si jiný ďábel no :D

Vsak tedka si uz topim pod kotlem :D

Ha, takže bacha na filippatrik, když ho naštvete, vypne vám topení  :D

A když naserete me tak vam zastavim plyn :p

Vloženo (editace)

Chlapi, máte někdo taky nezvane návštěvy v motoru auta myslim tim kuny apod. Verbes.

Jak to řešíte ja zkoušel sprej. Ten aspoň u mě nulová účinnost. Našel sem různé el. Odpuzovace, ale nemám s tým žádnou zkušenost. Začínám být zoufalý ještě do ničeho nehryzla, ale je to jen otázka času si myslim.

Díky za rady. A na diakritiku nehledte píšu narychlo z mobilu. :D

My používáme tohle :D sice to vyjde dráž než vaše el. odpuzovače ale zase se dá využívat pro více účelů :D

PS že ty bestyje nechodí na nafty je kec. Máme doma jen naftu a šmejdila u máti i v RS naštěstí nikde nic nerozkousala (akorát dekl kapoty není v nejlepší kondici ale to byl už při koupi :D

10419383_10202952859921269_7967862816070

Editováno: , autor: Bullets
Vloženo

... měl sem čas půl roku a lítal sem po firmách. A řeknu to tak nebýt známých tak snad lítám i teď. Během loňského roku 3 roboty. A u te poslední sem zůstal a doufám, že do důchodu se z fabriky nehnu jen vystřídám fleky kdyžtak. ...

já vystřídal zatím dvě :kol-28: , v tej první 15 let a kdyby mi ju neodtáhli na východ su tam do včíl a v tej druhej kroutím už jedenáctý rok :kol-28:  a kura, ten důchod je furt v nedohlednu :kol-46:

Vloženo

Hoši ten sraz za mě může být kdekoliv, hlavně že budu mít volno a budu moct přijet :D. Aspire diky za námět na výlet chystal sem se a jak sem viděl tvou mladou u toho soustruhu :D tak je to jasné. :D Ty Palkovické hůrky mě taky napadly, jen už nevím, která to byla ulička co vedla na kopeček. (ale at žijou mapy).

Jinak ohledně prací a škol je to peklo. Sám matura pak výška no z důvodu matiky pryč, nechal sem se zapsaný na výšce měl sem čas půl roku a lítal sem po firmách. A řeknu to tak nebýt známých tak snad lítám i teď. Během loňského roku 3 roboty. A u te poslední sem zůstal a doufám, že do důchodu se z fabriky nehnu jen vystřídám fleky kdyžtak. :kol-36: A teď ten kdo bydlí ve FM a je napojen na městké topení a má teplé radiátory a teplou vodu :D tak na mě může myslet :D :D :D

Naproti policajtů směr s FM doprava...na me myslete když vám bude hic..já klimatizace...co se týče školy..elektrotechnika slaboproud výuční list...vyhláška 50 par.6,7,8 a zvažují revizaka...nikdy jsem se neztratil i bez matury..jde o profesi..můžeš mít VS ale pokud není poptávka není místo..elektrika je furt a bude to vim jisté:) takže hlavni je dle mého si vybrat správný obor co člověka bude bavit a v něm se zdokonalit jak praxi tak skolou

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...