Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Po přestěhování do cílové destinace :D

DSCN7001.jpg?ver=0

DSCN6999.jpg?ver=0

DSCN6996.jpg?ver=00

Nádhera, mě to pěstuje tatik, ale letos se mu nějak nedaří :(

Musí ještě měsíc počkat :D půjdou už rovnou do květináčů na balkóně. Jsou to různé druhy proto i ta rozdílná výška (vysety ve stejný den) ;)

Jak to tu vidím, tak mám několik možností :D buď začnu něco pěstovat nebo kuchtit , páč se mezi vás vůbec nemůžu mísit :D

Nemusíš nic pěstovat ani kuchtit, stačí jezdit po návštěvách :smich:

Nemusíš nic pěstovat ani kuchtit, stačí jezdit po návštěvách :smich:

To je fakt. :D a vyjde to asi i levněji :D

Abych nezahálel dnešní svačinka na noční. Vepřové kolínko ve vlastní štávě, vlastní výroba :D

post-15711-0-76089100-1427733711_thumb.j

post-15711-0-53456300-1427733740_thumb.j

• Autor

Ou , provokatere :D , k tomujsem se ještě nedopracoval :D

Ohledně papriky mam dva zdroje :

Jednu obědnavam z rojikovokořeni.cz , ta je ASTA 140 a zbytek beru od Koreni-koruna.cz , s tim že tam se stavim přimo na prodejnu, oblibil jsem si od nich kombinaci citronove kury a pepre, vyborny mix na grilovani :)

Já beru asta 200 za 181,-  za 0,5 kg

Upraveno od Woody

• Autor

jakou gramaž a kde ? ;)

JInak určitě mi budou nějaké rostlinky nadbývat :D ne že bych to dělal kvůli výdělku ale spíš kdyby náhodou semínka nevyklíčila... Co se týče Decathlonu tak se zmenšil kvůli Ikey má moc drahý nájem ;)

Bullets: nebyl si dneska náhodou v podvečer eReSem ve Staráku u nemocnice? :D Nebo to byla jen shoda aut?  :kol-28:

Bullets: Jak kvůli Ikei??

Ondra16V: Nene spinká pěkně doma ;)

JayKay: Ikea si diktuje velký nájem za dané prostory tak to hold museli o cca třetinu skrouhnout...

Tak to byla ségra :)

To jako ikea vlastni cely ten avion ? Jinak mi to jako hlava nebere ikea je za cestou a co ma spolecne s tim prostorem kde je decathlon a ty dalsi obchody.

• Autor

Jj, Ikea je majtelem celych tech prostor jak za castou tak pred, snad jen kauf a obicko maji svoje

Tak co chlapi bude sněžit? Teď sem zrovna přezul auto. :)

post-56780-0-34887300-1427785203_thumb.j

Upraveno od filippatrik

Poslušně hlásím Sázava u Prahy, chumelí  :D a to fest  :kol-28:

jsem věděl, že se nemám s letňákama unáhlovat ... bo tu už je bílo na poli :kol-46:

A to by mě zajímalo co nás čeká zítra, když začíná ten apríl  :kol-28:  Ale tak kroupy byly včera, pak bylo na triko s krátkým rukávem a teď toto..  :kol-32:

No sakra jak to ted ctu na netu a zitra mam jet do servisu na vymenu tak to asi zrusim :D Tady jeste nic zatim neprislo. Sucho a zatazeno.

Vsetínsko. Chumelenice jako prase. Chumelí se chumelí padá snížek bílý...já ještě nepřezul a dobře sem udělal.

Upraveno od agent007

Tak jsem to radeji zrusil. Zavolal jsem a jen rekl jasne uz nejste prvni :D

pohled od nás z firmy. Jinak už mi volala i moja, jestli tam má na rumíkovi ještě zimáky (má jet na odpolední)

post-3505-0-62777800-1427792519_thumb.jp

No stane se :D a ráno v 6 bylo tak krásně :D FM zatím vichr sem tam kapka deště ale bez sněhu. Při nejhorším zvolím MHD na šichtu. :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.