Duben 2, 201510 r Jo tak to spíš by si měl vytahovat sněžnice Se mnou malem rano seklo, vylezu si ven a tady všude bílo
Duben 2, 201510 r dojebaný Apríl ... druhé foto je, když jsem na 10min zastavil u doktorky, poté co jsem odjel od baráku s úplně očištěným autem
Duben 2, 201510 r ... a nejvíc mě pak dojali na Impulsu, když četli SMSky posluchačů, jak kde je a když četli ".... posluchač Petr z moravskoslezské Ostravy hlásí slunečno 2°C" to by se pak jeden picl ... tak teď fakt nevím, jestli si i on nedělal opožděného apríla
Duben 2, 201510 r Havířov 3.5°C sucho a zataženo ⛅ si to tam nechte v Čechách . A jinak příští středu už konečně můžu jít darovat krev Upraveno Duben 2, 201510 r od ASPIRE
Duben 2, 201510 r pozor pozor , sice mám Éčko na registračce, co že mě pravda řadí do pardubického kraje , ovšem jsem na samém jeho chvostu, značku jihomoravského kraje mám 200m od baráku a tuším do třech km se dostanu i do olomouckého kraje, takže je to takové území nikoho, takže duchem rozhodně Moravák a koneckonců do Pardubek to mám 120km, do Brna 55km . Jinak včera mi přišli z transfúzky výsledky (mám nějaké hraniční hodnoty na srážlivosti), tak konečně mohu také vyrazit a dost možná, že to zrealizuji také next week
Duben 2, 201510 r Autor ... ale před příjezdem si přelep značku co ,bo to bude co za cypa sem přijelo Nic neprelepuj, u nas je vitan kazdy
Duben 2, 201510 r Autor Já už pracuji od 5,00 [emoji14]alec: Foto před: Klobasky? Smutne koukam. Slina tece, horcice a kren pripraveny
Duben 2, 201510 r Však k nám tu jezdí Pražák a Olomoučák a né jen T(éčka) . Upraveno Duben 2, 201510 r od ASPIRE
Duben 2, 201510 r Klobasky? Smutne koukam. Slina tece, horcice a kren pripraveny Jj jedna onlinovka Pokud dojedu na sraz tak vemu vzorek
Duben 2, 201510 r Autor To je jako tedka cerstve v uzaku? Ve tri jedu za Marjem do Karvine, mam nutkani se stavit i za Tebou
Duben 2, 201510 r nic asi ukončím členství kdo se má furt na to žrádlo dívat Však k nám tu jezdí Pražák a Olomoučák a né jen T(éčka) . A co Libor ten je někde z Chebu ne ? Havířov 3.5°C sucho a zataženo ⛅ si to tam nechte v Čechách Místek 5,5 °C vlhko a chcanec
Duben 2, 201510 r Frýdek-Místek / Místek 17:18h 3,5°C leze nahoru před hodinou tu bylo jen 0,5°C Během 3h chcalo, sněžilo skoro mrzlo a svitilo slunko. :/ Co to má být ? Upraveno Duben 2, 201510 r od filippatrik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.