jozzi Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Auticko bylo na placubv robote byla to snizena dvojkova fabka z dennima z rs v capuccinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jj,byla Právě to mě zarazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Kurnik, normalne jsem se musel jit podivat na plac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 tak dnes , asi bych u haťapky měl slavit každý celý tisíc nad 300kilo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Malta: co ta kontrolka pane kolego? :D Kurnik, normalne jsem se musel jit podivat na plac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Doufam ze i moje vydrzi takivy krasny najezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Z dneška Jozzi: musí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Co to mas za hrbitov na okne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 To je ještě nic To si neviděl to okno po příjezdu na firmu No hold jsem jel dneska Jeseníky 271km s náklaďákem dneska 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Malta: co ta kontrolka pane kolego? :D :D zaslepený EGR, bo už mě nebavilo furt dokola ty kurvítka měnit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Stačí seškrábnout na chleba a máme vyváženou svačinku na bílkoviny a sacharidy : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Sakra Ondro jezdis jako drak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Jak byla u vás dnešní teplota ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Vonku cca 30 podla auta, v dielni max 34,3... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 zaslepený EGR, bo už mě nebavilo furt dokola ty kurvítka měnit Kecy Sakra Ondro jezdis jako drak. Ale ale Dneska "pouze" 205 Ale za včerejšek celkem cca 330km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Mno teplo začlo, bazén napuštěn teď aby se rozumně ohřál. Mno už jsem dneska jako každoročně koukal po mobilní klimatizaci .... nějak mě to furt nepřesvědčilo a dávat za mobilní klimošku 15k nechci, to budu raději sedět v autě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Kecy Ale ale Dneska "pouze" 205 Ale za včerejšek celkem cca 330km žádný kecy, tento co tam mám je pátý a to ještě ne origo na haťapku, takže je zapojen "v okruhu", připojen na konektor, aby "jako" pracoval, nicméně při máznutí checku to elektronika stejně po nějakých 80-100km najde a zahlásí nízký průtok spalin a svítí nanovo. A vyhazovat furt dokola 3 litry za něco, co tam vlastně ani nemusí být , bych se na to mohl z vysoka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Ok Jinak pár fotek z dneška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Hele Rambo, děláš taky něco, nebo jenom fotíš nějaké podivné buvoly, nebo co to vůbec je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Neznamená že když mám na autě Rambo reklamu že taky pro Rambo jezdím Kochal jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Je to plemeno určené pro drsnější horské klimaty teď aktuálně v Jeseníkách kolem Švýcárny "nasazeno" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 hele doktore a platí tě za kochání, nebo ježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ti to řeknu a budeš se chtít kochat se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Hele rambo, co má ta nová věc kterou jezdíš za motor, už aspoň 8 válcu? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Hele tak přesně tyhle býčky máme v Albrechticích :-) jezdím je tam na kole pozorovat :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.