wirer Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Nick wirer som si vybral este pocas studia na strednej. Este pred mesiacom som pracoval ako predajca ciernej a kancelarskej techniky v Electro World-e, ktory neskor kupila Nay-ka. Nebolo to zle, ale toto bola zaujimava ponuka, tak som to vzal zmena je zivot. Za poslednych asi 5 rokov tretie zamestnanie -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 já za skoro 26 let druhé , první jsem měl 15 let a 100m od baráku , bylo to nejdříve DIU (výrobce holicích potřeb) a později od 1999 to byl Gillette. No bohužel pak v 2004 odstěhovali výrobu na východ do Ruska do Petrohradu (proto ty fotky s Leninem tady a ta ponorka, vojenské muzeum v Petrohradě, byl jsem tam 6 týdnů pracovně předat zkušenosti) a já musel tudíž hledat nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) On je tu nějaký strojvedoucí? To bych měl otázku (první tři jsou doufám zdarma, každá další za pivo). S přítelkyní jsme nejednou řešili, proč ty vlaky (zdánlivě) v krajině z ničeho nic a na nic troubí. Ona říká, že pro radost, mi se to zdá jako blbost, ale kolikrát to vážně vypadá, že tam nic není. Dává echo do další stanice, staré domů nebo co? Jinak já pracuji jako ďas. Editováno: 19. Červen 2015, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ni ni , aspire je strojvedouci u Okd A troubi proto ze to maji znaceno ze maj troubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Jůůů to bylo zas stránek Jinač já jsem Strojník odstruskovacích a odpopílkovacích zařízení a zároveň střídač Topičů. Do budoucna přímo Topič na parních a horkovodních kotlech. Pracoviště Veolia (bývalá Dalkia). Ondra: dobře děláš za chvíli si zbalíš švestky a půjdeš On je tu nějaký strojvedoucí? To bych měl otázku (první tři jsou doufám zdarma, každá další za pivo). S přítelkyní jsme nejednou řešili, proč ty vlaky (zdánlivě) v krajině z ničeho nic a na nic troubí. Ona říká, že pro radost, mi se to zdá jako blbost, ale kolikrát to vážně vypadá, že tam nic není. Dává echo do další stanice, staré domů nebo co? Jinak já pracuji jako ďas. Tam se tuším troubí na nebezpečných místech. Jako zatáčky neoznačené přechody, které si udělali lidi. A tak různě. A jak říká Jozzi tuším, že se to značí značkama už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Jinak chlapi nevím jestli mi vyjde dojed na sraz v sobotu. Je to zatím tak 50/50. Tak uvidím, odhlašovat se přímo nebudu, bo kdybych přijel tak bych si neměl kde sednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) Mista bude dost. Mame zas ten velky sal. Takze Patriku prijed bo dalsi sraz bude az po prazdninach. A taky to mas kousek tak nasednout a prijed. Editováno: 19. Červen 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Michale vem zenu a ditko, bo tam asi nakomec budem sami dva 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Zena nemuze a dite mam v laznich. Se pokusim zenu premluvit ale ona rika ze se tam vzdy nudi, ze ji auta nezajimaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Pucim ji fazola, muze vozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Dobra reknu ji to ale ted jeste neni doma tak ji pak jak budem sedet u piva tak zpracuji. Ona ma neco vecer nejakou akci a vi jak tu bude s parkovanim a ze by musela buh vi od kud jit bo nevim kde zaparkuji vecer tak se ji moc nebude chtit. No uvidime mozna ji zas premluvim na placky bo jidlo to si rada da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Tady ji ukaz jak maly zere vecernicka tak vymekne Bramborak je takovy argument ze zas budem roomem bo moje me tam sameho nepusti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Konecne piatok.... -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 ukazu ji tu fotku jsem zvedav. Ale neverim ze ji dite obmekne Jsem radi ze mame dite na mesic pryc a ze si muzem odpocinout. Jen v nedeli si ji berem na vychazku na par hodin. A pristi tyden ji uz vezem domu. wirer uz se taky tesim jak to jen lupnu do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ci radsej spolu? -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ble pulky nepiju maximalne jeden krat za rok a to uz musim mit chut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Coz o to , ja bych si dal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Jůůů to bylo zas stránek Jinač já jsem Strojník odstruskovacích a odpopílkovacích zařízení a zároveň střídač Topičů. Do budoucna přímo Topič na parních a horkovodních kotlech. Pracoviště Veolia (bývalá Dalkia). A hele, skoro kolega. Ba dokonce existuje reálná možnost, že v dohledné době i stejná firma (Veolia Energie CZ) i když pár set km daleko. Já mám papíry jen na teplovodní kotle. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Jo tak půlky To já je mám zase raději než pivo, bo jsem takový divný pivař . Kluci ani nevíte jakou mám na bramboráka chuť A sraz až po prázdninách asi nezvládnu, budu muset někdy ve volnu se tam vydat a aspoň jednoho sníst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Už se těším jak si ho zítra dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ondro Byls skoukniut ten park platz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Rambo neser! Však počkej, taky si tam zajedu.. Ti sem pak hodím aspoň fotku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Už se těším Jozzi: ne nebyl A Jirko květák by si nechtěl?Asi bude v akci 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ehm Poláci vezou květák do Martinova jo? No ja květák nerad, takže ani ne, počkám si na bramboráček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Jirko až pojedes dej vědět. Květák máme v neděli na oběd, ale ne ten z té vlečky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.