Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Subtilní paničky v SUV jsou kapitola sama pro sebe : ) ať si ty místa u obchoďáku sežerou třeba tři, ale ať si ze mě nikdo nedělá aretační zarážku  :kol-143:

A můj oblíbený:

post-94072-0-62592100-1434914636_thumb.j

Upraveno od slapnahrabe

:D lepsi je samolepka ta papirova :D

Upraveno od ASPIRE

Nebo sprej a rychlé nohy.

post-94072-0-97338200-1434914994_thumb.j

:D Tak to uz nema chybu :D

Jo Darkovicky jsou taky pekne tez se tam muzem scuknout treba :) no nic dovca konci a zitra zas do pracovniho procesu :)

Na dva tydny a pak dovca :D

Upraveno od filippatrik

Na ty tanky bych taky zajel, kdybyste to domlouvali náhodou : )

No pokud se budem domlouvat tak tady bo my zadny fuckbook nevedem a zrazy delame zde. No ale vse zalezi jak se vyjadri Galvi bo ted na srazu nebyl a nahodou tu bude o vikendu na Ostravsku.

Patriku prace slechti a bez prace nejsou kolace :D Vsak ja jdu taky zitra do rachoty a dovolena az v srpnu :(

No je pravda že třeba takový Malta je mnohem starší kousek :p  :kol-28:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

hade :kol-46::kol-28:

Aspire: tak ještě před šichtou skočím dneska do autodružstva a doufám, že koupím tu krytku na to tažné oko :) Pak podám info jak sem dopadl, zrovna se jdu oblíkat.

Už se těším na dovču :D

https://www.youtube.com/watch?v=9uMzhKczO68

Upraveno od filippatrik

No pokud mas i cislo te krytky tak problém nebude. Pak napis mozna tam mate lepsi borce nez tu u me.

No pokud mas i cislo te krytky tak problém nebude. Pak napis mozna tam mate lepsi borce nez tu u me.

Zabralo mu to min 5 min nez to nasel. Ukazoval mi to i na pc mini tecka s tou krytkou. Uz na aute jeste to zajistim jak ty.

post-56780-0-87865200-1434961515_thumb.j

No vidis :kol-47: , ale nemas to nejak jeste na krivo ?

• Autor

Kurnik , ja ji chci tez :D

• Autor

Tez jsem cumel , ale rade se jak cyp , tri parkoviste jsem obesel a nikde nic :D

... a má ta krytka nějaký hlubší význam, než dejme tomu estetično? :kol-32:

• Autor

Ano , je to domov pro mravence a kde jakou havet ktera tam vleze :)

aha, tak mravence mám pod zástěrkama u F I :kol-46: , pokaždé když je sundám, je tam takový ten jemný písek a asi milion mravenců ... tak je pokaždé vystěhuji, ale ni ty kujvy se tam furt vrací :kol-46:

Jojo byla kapku nakřivo :D to víš radost, tak sem ti to musel hned fotit.

Hlavně estetičnost, bo to original oko se jim tam moc nevydařilo, že tak moc trčí.

Jozzi: To musíš mít, jezdíme 3 na sraz tak ať to máme všichni . :D

• Autor

To bych taky rad vedel. :D synycy ja si to poridim tak uz to druhy den rano nemam :D

No chtej za to cely 30kc :D

Jozzi zajistis skrkem :)

Aspire uz sem sundal ze zadku auta TSI :D ale nemam silon a zbytek mi nehtama nejde :)

Upraveno od filippatrik

to si děláte prd... že i na toto existuje krytka :kol-98:

Kdyby jste si koupili pořádné auto (rapida) tak to máte už z výroby :D

fááákt? No já bych spacebacka bral, ale ne a ne sehnat sponzora ... a navíc už mi sebrali z nabídky MPI motor (předělatelný na LPG) :kol-26: , takže z toho asi nic nebude :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.