Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Subtilní paničky v SUV jsou kapitola sama pro sebe : ) ať si ty místa u obchoďáku sežerou třeba tři, ale ať si ze mě nikdo nedělá aretační zarážku  :kol-143:

A můj oblíbený:

post-94072-0-62592100-1434914636_thumb.j

Editováno: , autor: slapnahrabe
Vloženo

No pokud se budem domlouvat tak tady bo my zadny fuckbook nevedem a zrazy delame zde. No ale vse zalezi jak se vyjadri Galvi bo ted na srazu nebyl a nahodou tu bude o vikendu na Ostravsku.

Vloženo

No pokud mas i cislo te krytky tak problém nebude. Pak napis mozna tam mate lepsi borce nez tu u me.

Zabralo mu to min 5 min nez to nasel. Ukazoval mi to i na pc mini tecka s tou krytkou. Uz na aute jeste to zajistim jak ty.

post-56780-0-87865200-1434961515_thumb.j

Vloženo

aha, tak mravence mám pod zástěrkama u F I :kol-46: , pokaždé když je sundám, je tam takový ten jemný písek a asi milion mravenců ... tak je pokaždé vystěhuji, ale ni ty kujvy se tam furt vrací :kol-46:

Vloženo

Jojo byla kapku nakřivo :D to víš radost, tak sem ti to musel hned fotit.

Hlavně estetičnost, bo to original oko se jim tam moc nevydařilo, že tak moc trčí.

Jozzi: To musíš mít, jezdíme 3 na sraz tak ať to máme všichni . :D

Vloženo

fááákt? No já bych spacebacka bral, ale ne a ne sehnat sponzora ... a navíc už mi sebrali z nabídky MPI motor (předělatelný na LPG) :kol-26: , takže z toho asi nic nebude :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...