Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

Jsem se rano nudil bo jsem vstanul brzo tak jsem si zajel na Moravku. A jel jsem sam. Moje chce jit zitra se mnou ale uz to neni kam davat :D a to cisteni, krajeni a ukladani mam plnou prdel az jsem z toho dostal chut na pivo. Jinak musim rict ze to vse jsem nasel asi za dve hodky.

post-51417-0-42325500-1444488830_thumb.j

Editováno: , autor: ASPIRE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kluci, Fabka je "skoro" celá :kol-26:  Je rozbitá mlhovka (už vyměněná) na vrakáču za litr, pak to lízatko nebo co to je pod nárazníkem je praskle, oprýskaný nárazník, pak plast pod motorem rozlomený a je utrhnutá jedna část podběhu (která dělala ten rachot za jízdy, jak jsem psal) a vzadu mám kus difuzoru odtrhnutého (asi jak proletěla pod autem). Fotku jsem chtěl udělat ráno, než jsem šel do práce, ale jak jsem se ohnul k autu, tak jsem zase rychle vstal bo krev a kus lišky...a podívat se znovu, tak si zgrcám Hromču. Dojel jsem do práce a zavolal kamaráda, ať mi to vyčistí, protože to není na mě. 

 

Měl za ukol to nafotit, ale vysral se na to a tak nemám nic. Jen jeho popis, že to ti liška nejspíš schytala o nárazník a dorazilo ji rameno PP kola, na kterým prý bylo zachyceno kus jejího hřbetu nebo čeho a pak až dozadu snad v každé mezeře nebo hraně hromada chlupů, asi to měla i s depilací. Auto mám zase zpátky s vyměněnou mlhovkou, provizorně přidělaným podběhem a provizorně zalepeným lízátkem pod nárazníkem. Difuzor mi vzal zatím jen vrutem zespodu do nárazníku ať drží a jak bude chvila času, musím si jej znova nalepit. Navíc se mi zdá a i kamarád co to auto dnes měl říká, že to trochu táhne doprava, takže pojedu i na geometrii, přeci jen to byla docela rána.  :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Galvi,cítím s Tebou,ale to se stává.

Mně se povedlo se služební fabkou trefit bažanta.

Zůstaly po něm jen zadní perka,zapíchnutá v masce.

Bažant si už asi nezalítá,já byl z prava a on mně přehlídnul při startu.

Aspoň mám perka na klobouk.

Editováno: , autor: Karlos 61
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj vsichni :)

 

Galvi je mi moc Lito ze jsi mel takovou skodu :( .

ja kdy vracel z celopolskeho srazu FCP toto (snad kolem Radoszyc woj. świętokrzyskie) dva lisky se bavily a honily na silnici. Na stesti jel jsem pomalu jen kolem 50km/h . Videl je jakhle one se bavi na silnici a zabrzdil jsem k 0km/h . Shlasil jsem svetla a bylo vidat oci lisu jako 2 tecky.

 

druhy pripad. Vracel z Tychów a nahle vybehl mi pes a mu przy ....liłem dost moc,  ale pes spier....dolił rychle nez hlavu zatacil v jeho stranu. A nikdo nechcel se priznat koho je tento pes.

Ja nemel skody, bo pes dostal drzakem od naraznika :D

 

Karlos > bazant to je ceske pivo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale kaj :D. Srna mi dojebala blatnik, blinkr a svetlo. A jelikoz jsem nevedel co a jak delat tak jsem volal policajty a ti zas pak volali myslivce a tu si odvezly. A policajty jsem volal bo jsem myslel ze to nejak pujde zaplatit z zakonne pojistky ale ono houby slo by to jen z havarijni a nebo se s nima soudit jelikoz my policajti rekli ze oni nedaleko odtud meli hon a ty srny mohli byt vyplasene. Ale zaroven taky rekli asi jen s dobrym pravnikem :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...