Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 neboj nemyslím to ironicky, beru to fakt jako bezva radu , přiznám se nikdy jsem nad tím takto nepřemýšlel ... pokaždé před tím zvítězilo, co kdyby se to ještě někdy hodilo ... třeba tam mám fůru origo audio kazet ... no bylo mi to líto vyhodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 No u nás nedělě co by pochodové cvičení. Trasa: ž.s.Hrádek,ch.Hrádek,Filipka,M.Stožek,V.Stožek,Krkavice,Pod Groníčkem,ž.s. Návsí. Karlosi ty si v mém revíru a nedáš echo jo? Dobrá píši si... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Dnes dorazily fotky tak přidávám jednu s automobilovou tématikou aneb náš svatební vozový park 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Slušné káry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 (editace) Karlosi ty si v mém revíru a nedáš echo jo? Dobrá píši si... No to bylo rychlé rozhodnutí,a nemám tel.číslo. S náma by tě to moc nebavilo,my se couráme. Editováno: 9. Listopad 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 http://auto.idnes.cz/statistiky-spolehlivosti-tuv-dzp-/auto_ojetiny.aspx?c=A151109_220406_auto_ojetiny_fdv to se sakra dobře čte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Ale nesmíš mít toho invalidu pod kapotou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 o jakém invalidovi prosím tě pořád mluvíš, jestli myslíš ty dva co mám v podpisu, tak ty už mi daly v součtu 470t km a pořád jezdí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 To muze Ondra jenom zavidet a doufat, aby tech jeho 16V dalo aspon pulku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Hele Nuffe-ten můj 16V dá těch 313 určitě spíš než tvoje TSI Takže povíme si časem o jakém invalidovi prosím tě pořád mluvíš, jestli myslíš ty dva co mám v podpisu, tak ty už mi daly v součtu 470t km a pořád jezdí Vždyť ty víš co mám v popisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 To opravdu nedá, po záruce půjde pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Dneska je to měsíc 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Kdyz jsem byl s zenou mesic, tak jsme zrovna travili svatebni cestu v proslunenem Egypte. No clovek aji zamackne slzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 My už máme po a byli jsme "pouze" v Tatrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 To je fuk kde to bylo. Svatebni cesta je jen jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Já schválně napsal pouze v uvozovkách protože Tatry milujeme a měli jsme už dopředu jasno kde pojedeme. Navíc jsme dostali poukaz na pobyt v Grand hotelu takže to bylo neskutečné a jsme maximálně spokojeni že jsme byli zrovna v Tatrách 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 No to my kroutime už 31.rok a vzpomínky na svatební cestu jsou stále čerstvé. Týden v Bulharsku byl skvělý. Na večer mám program, prohlédnout svatební album a otevřít lahvinku vína. Diky za inspiraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 My vcera taky ukazovali rodicum fotky co dosly od fotografa a pak jsme se presunuli k videu :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) A já 5 měsíců od svatby a svatební cesta žádná musím vydržet ještě měsíc max začátek ledna pak se poletí na svatební cestu. Editováno: 11. Listopad 2015, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Maledivy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Nuff možná rozhodujem se mezi nima a dominikánskou tam jsme byly už 4x a libí se nám tam uvidíme mám čas na rozmyšlenou ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 no my příští rok budeme mít stříbrnou svatbu ... ale abych taky neletěl, ale z domu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Malta: To bude záležet, kolik věci vyhodíš při stěhování garáže. Motaaa: Dobře ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 i ja som moju už manželku pred rokom uniesol do Tatier. nemali sme ísť nikam, len k jej rodičom poobede v nedeľu posedieť. bola tam aj manželkina babka a pár ďalších ľudí. už týždeň dopredu som mal kupón zabezpečený, v robote mi vyšlo voľno. svokre (manželkinej mame), mojej mame a manželkinej sestre som o tom povedal. jej sestra jej zbalila zimné veci u nich doma, ktoré nemala presťahované, ja som jej zbalil zvyšok u nás doma. podarilo sa mi to za menšej pomoci dostať do auta a vyraziť. v meste som jej povedal, že musím niečo vybaviť. stočil som to na Poprad. celý čas si myslela, že idem niečo na auto kupovať až na Branisku som zastavil a ukázal poukaz, kam ideme celá v šoku bola. mám z toho ešte aj video, ale to si nechám zatiaľ v súkromnom archíve nebol to síce hotel, iba nejaký penzión či vila, žiadna plná penzia, ale som rád aspoň za to. oddych, relax, nákupy v Poprade...teraz ešte niečo vymyslieť na Silvestra, a kde budeme na Vianoce - či u jej rodičov, mojich rodičov, alebo sami dvaja 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 My taky vzdycky jezdime do apartmanu a je to uplne stejne kouzelne. Proste Tatry jsou uplne jine hory nez mame u nas a to je prave ono :-) navic ty vyhledy kdyz se clovek vyskrabe na nejaky vrcholek jsou neskutecne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.