Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Octa je zrala na celolak a nekolik klempirsky popravku. Po zrale uvaze jsme dospeli k tomu, ze to nechame tak. Splatim golfa a Octa pujde pryc a bude nahrazena asi OIII.

Vloženo

Octa je zrala na celolak a nekolik klempirsky popravku. Po zrale uvaze jsme dospeli k tomu, ze to nechame tak. Splatim golfa a Octa pujde pryc a bude nahrazena asi OIII.

A na sraz budeš i tak jezdit Golfem,co? :D 

Vloženo (editace)

Józek , ja wczoraj zauważyłem że miałeś obsikane auto przez psa :D :D :D

Vite nejaky pes z jozzove fabci se udelal stromycek a ji podlal :D :D

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

Za mě moc malé, ale jinak pěkné. Když už, tak pořádně, jen se to potom blbě myje.  :doh Ale to už je dávná minulost.  :kol-26:

Mno moje auto to není :D ale mě se právě ta X6 přímo hnusí... X5 jiné kafíčko když už teda "Bajriše" :p

Vloženo

Nakonec jsem to stihnul ještě teď. Takže ZDE sosejte, o heslo k rozbalení si piště SZ. Na konci jsou noční fotky ze soboty pro Bulletse, aby viděl, jak to fotí. Bylo to na režim "Noční scéna" a samospoušť.

Vloženo

To by bylo fajn, když to nebude za milion :) Dokážeš i metrovou LED sufitku? :D Jen vtip, ale pokud máš možnost sehnat bílé LED do interiéru, bylo by fajn :)

Led pásky jsou taky super  :kol-47:

post-15711-0-26051700-1449496361_thumb.j

Vloženo

Vypadá to hezky, ovšem to by musely být tak  schované, že v žádném případě nepůjdou vidět. Nerad mám na autě něco "navíc" co tam nepatří, co někde vyčnívá, nepasuje, a podobně. Ale uvažoval jsem o nich, jen najít vhodné místo :)

Vloženo

Však tak to mám udělané. Mam je v rapidu nalepené ze spoda držaku zadního plata. Takové ty plasty po bocích. Vlezou tam akorát 30 cm dlouhé a není nic vidět.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...