Malta Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 holt dělám kšefty jinde, na jiné ze mě mají radost pořád bo beru pokaždé plnou , třeba teď v nedělu, stála mi celých 517 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 tož Ondro, jaké vůně californie berete, vy tam na tom drsném severu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Hele Marťo,já osobně kupuju prakticky jen višeň.Voní z nich nejdéle.Doma mám ještě myslím,že Vanilku /nebo to je kokos? Dále mám doma gumové medvídky a nejnovější mám "Emerald Bay" ---> voní to jak jabko či co Měl jsem i nějakou světle modrou "laguna a dál nevím jak" Taky voněla dobře,ale dlouho nevydržela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 no vanilku mám docela rád a i to "jako jablko" by nebylo špatné. No není ta višeň moc sladká, výrazná? Ikdyž to je vanilka většinou taky že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Ondro pokud pujdes kupovat vem mi tri visne bo visen je nej. A pokud by si to chtel zaplatit do predu neni problem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 OK, tak jednu višeň a jednu Vanilku ... a pokud by to nebyla Vanilka, tak 2x višeň ... kapituloval jsem ... věřím vám, že je nej ... jinak kolik peněz a zda je chceš poslat na účet, nebo ti to bude stačit v Sedlišti? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 .... ale hlavně se pls domluv s Bulletsem, ať toho nemám nakonec jednou tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Takže Michal 3x višeň a Martin 1x višeň a 1x vanilka,pokud nebude vanilka tak 2x višeň zítra tam zajedu A Davidovi napíšu na fb. Prachy stačí v Sedlišti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Ja tedka jedu na gumovych medvidcich ve spojeni s višni a je to jiizda Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Medvídkama mě nakazil Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 hele, tak místo vanilky, medvídky ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Visen je visen a medvidky vydrzi jen chvili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 neva, aspoň budu muset přijet znovu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Dobry napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Hoši děláte mi v tom bordel Takže Michal 3x višeň a Martin 1x višeň a 1x medvídky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 jak říkáš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Ahoj. Višen může byt jenom na dortě . Malto , snad se kupiš wunderbaum . Vůni 2dny a visi 2 roky . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Ondro budeš nadwornym prowadzącym kierowcą a karlos61 a mičurim bude tvoji zastupci řidiče . Myslim že nemusim setkavat s Vama až v knurowie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Tomus, s tím wunderbaum jsi to napsal výstižně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Budou se objednávat voňky? Já bych si taky jednu přibral - višeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Klucí, řeším teď paušál na telefon a nepodařilo se mi je víc ukecat než neomezený za 524,- (Volné volání, SMS a 1,5 GB Internetu) Nemáte někdo ještě něco lepšího? Pětikilo se mi jim davat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Kámoši mají něco pod 500,- Já jsem mohl mít za 370,-, ale to bylo pod firemním číslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Klucí, řeším teď paušál na telefon a nepodařilo se mi je víc ukecat než neomezený za 524,- (Volné volání, SMS a 1,5 GB Internetu) Nemáte někdo ještě něco lepšího? Pětikilo se mi jim davat nechce Mám už několik let toto: https://www.emtecko.cz/ jen to mám přes firmu, tak ceny mám ještě níž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Pod 500 bych bral ale už to nešlo ukecat ani o korunu níž a na fiermní se nedostanu.. Virtualové mi nějak nesedí, tam raději ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 (editace) Nuffe pozdě Viz. foto ženská na mě čuměla jak jsem jí řekl 4 višně,1 medvídky Ale říkala,že mám štěstí bo jsem bral poslední višně Ale můžu se ti tam v pondělí stavit,kdyžtak ať objedná a v Sedlišti bych ti to dal Takže pro Nuffa 1x višeň ,ale nezapomeň,že pro lidi co jezdí na sraz Golfama je to o 50% dražší EDIT: se ta fotka nějak otočila Editováno: 8. Duben 2016, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.