Červen 15, 20169 r No, asi bys jí měl připomenout, že zrcátko u auta není od toho, aby se v něm kontrolovala správně upravená fasáda obličeje.
Červen 15, 20169 r to jsem jí řekl, že nemůže spoléhat jen na to že bliká, ovšem na druhou stranu blinkr už byl vyhozený také nějakou dobu a ten debilek rozhodně pade nejel
Červen 19, 20169 r Ondra passat dělal svou praci. Chytil polaka toyotou avensis. Polak byl z okresu kraków. Tento polak kolem mně rychyle projel bylo 80 ja měl 90 , 100 a ještě rychlé. Myslim že mohl mit 130, 140 na budiku . Pár kilometru před hranicou z Polském ho chytili. Doufam že pokuta byla hrozná . Ja jsem měl pozor na teho vw Upraveno Červen 19, 20169 r od TOMUS
Červen 19, 20169 r Ja byl včera také na výletu, mohu doporučit Rozhodně záživnější než srážet pávy nebo bruslit po parketách
Červen 26, 20169 r Mne nežere nic, já jsem absolutně v pohodě už moc roků. Já ale přemýšlím co žere tebe.....
Červen 27, 20169 r hele chlapi, znáte někdo Voice osobně? Byl třeba na "tričkovém" srazu v Sedlišti? On je prosím paní Colombová
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.