Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Aha se podivam v Senove vtom vrakaci az budu mit cestu zda ji tam nemaj. No jo ale dlouhy prut snad meli uz jen 120 pak uz jen byly snad kratke ne ? A nebo to pasuje ten zavit i s novymi anteny ?

• Autor

No ja ho mel na fabii rok 2007 :) ono zaklad je mit ten kabel z konektorem , ten je stineny a vyrabet to by se mi nechtelo , natahat to uz je pak nejmensi problem

Jo zvířátka teď řešíte jo?  :kol-28:

Ondro ano ale mazliky ne kury :) Mas taky nejakeho mazlika ?

Pepane dik za tip se poptam jestli ho maj.

Ja taky ale to jen nektere :D

• Autor

Zviratka jsou nejlepsi na taliri :) to je recht :)

Michale kdyztak komplet cely od radia i s antenou , je to jedno z cecho , ale aby to bylo vw, skoda :)

OK dik :)

Ondro ano ale mazliky ne kury :) Mas taky nejakeho mazlika ?

Pepane dik za tip se poptam jestli ho maj.

Mazlík stojí v garáži  :kol-46:  :kol-28:

Tak jakože máme pejsky,kočky,vodní želvy,rybičky,slepice,kohouta,ve sklepě možná nějaká myška :D

No a měli jsme i ovečky (ale ve skutečnosti jak to vyrostlo tak to byli beránci :D ),křečky,morčata,andulky,králíky a spoustu dalšího :D 

Sakra to bydlis v ZOO jsem ani nevedel ze je v Bohumine. :D

Jójo,jsem majitel ZOO,to jsem Vám neříkal? :D

Ne nerekl uz jsem to rekl dceri a rekla fakt kdy tam pojedem :D Jake mas vstupne a internetove stranky ?

Upraveno od ASPIRE

Kašlat na zvířata a okurky v zoo máte, nebo furt nic?  :rolleyes:

Aspire nezkusíš mi v Šenově mrknout za kolik by tam případně měli zadní stěrač na FII krátkou třeba?

No mohl ale ja mam ted tento tyden odpoledni tak tam nepojedu tak leda az ten dalsi tyden. A co ty jako chces to raminko ?

• Autor

Ondro jak velkou mas zahradu ? A je u tebe kde parkovat ? Nechcu bejt vterka ale fajne by bylo tak v hlapske spolecnosti neco ugrilovat nebo spekacka na ochnu :)

Michale kde tam je jaky vrakac ?

Je to kousek od te hospody jak jsme meli sraz v Senove. A je to dost velke. http://kldily.cz/kontakt/

Upraveno od ASPIRE

• Autor

Pravě žeby pogrilovali s nami , však jsme hodni a bordel nedělame :) 

diky za adresu , kouknu se tam :)

Jop celé ramínko i se stírací lištou :D prostě chci aero stěrač dozadu :D

Davide pisu si :)

• Autor

Uvidime kdo tam bude dřiv ,ale fll na dily je nedostatek :D 

hledam už delši dobu tapecy do přednich dveri a nikde nic :D

No co tam jedu kolem tak to je dost obrovske a dilu neurekom :D Ale minule jsme tam byli s Jirkou jak tu byl a chteli jsme se tam zeptat na lampicky do supa a nebyli a od te doby jsem tam nebyl.  Bud zavolat a pak zajet a nebo zajet a nechat se prekvapit. Ale mam takovy dojem ze te to nenechaji si vyrabovat sam. Vse asi delaji oni. Alespon tak to bylo jak hledal ty lampicky.

• Autor

No doufam že budou aktivnějši jak u milaty, kurnik  aut multum ,ale nikde v okoli žadna dvojkova fabka :D

No treba tam budou ale tezko rict. Maji tam i kontakt na email pokud neco shanis. Tak tam napsat a urcite to bude lepsi nez pres telefon. Bo tak se podiva jestli to maji a pak napise co a jak. V telefonu rekne jo neco by se tu naslo a prijedes a on rekne jo pujdu se podivat :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.