Květen 24, 201510 r jj, nám uvařili myslivci, takže dnes zvěřinový guláš , včera to byla pytlácká kapsa (směs zvěřiny a zeleniny v bramboráku)
Květen 24, 201510 r V Ostravském bývá občas jen jako polední menu, ve stálé nabídce ne. Pohlreich by hned dostal exém.
Květen 24, 201510 r Autor Jaja, v ostrave ho maj sle aji v Havru jsem ho utrefil ... My mame svickovou
Květen 24, 201510 r Polhreich No smazak jsem ho tam jeste nikdy nevidel a to jezdime skoro po vsech globusech na cestach dobre tam vari a za slusne penize. Je sice pravda ze jen o vikendech a obcas ale i tak.
Květen 24, 201510 r Kurde tu už se zas žere Já ted vytáhl kousky lítacího z mražáku (jakési špalky) budu se snažit to nějak připravit až to rozmrzne
Květen 24, 201510 r Autor Jeste ze to nemusim resit aktualne doma vari zeny , nestiham ausgerehtne nic
Květen 24, 201510 r My máme králíka, nějak se nám to přemnožilo. ... už ani Pinďa to nežere co Polhreich No smazak jsem ho tam jeste nikdy nevidel a to jezdime skoro po vsech globusech na cestach dobre tam vari a za slusne penize. Je sice pravda ze jen o vikendech a obcas ale i tak. no až na ten pražský (teda aspoň ten na Zličíně), tam je to hooodně mizerné. Jinak Brno, Olomouc, Plzeň v poho, ale ta Praha ....
Květen 24, 201510 r Žrádlo... No já byl před chvilkou v Globusu taky, ale v Olomouci a když jsem viděl ty fronty na jidlo, tak jsem si dal sekanou v housce za 18 a jsem spokojen O tom co přijde dráž, jestli žena nebo auto bych tady moc nezačínal... Oboji je kurevský žrout peněz
Květen 24, 201510 r Jsem u rodičů a máme špíz na grilu se šťouchačkama jinak od včerejška hlásíme na RS nové papučky
Květen 24, 201510 r Autor Z vlastni skusenosti vim ze zena do auta valim jen bezin , zena posledne nakupovala , mela jednu igielitku ale dva litry v riti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.