Malta Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 co dnes máte k obědu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ještě nevím.Ale zvěřina to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Záleží, jestli něco nachytám pod kapotou, jinak kobzol s mlikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 jj, nám uvařili myslivci, takže dnes zvěřinový guláš , včera to byla pytlácká kapsa (směs zvěřiny a zeleniny v bramboráku) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 co dnes máte k obědu? My máme králíka, nějak se nám to přemnožilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 My dnes co nam uvari globus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Já bych si tak dal ten smažák ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jo jo smazak je dobra klasika. Ale v globusu jsem ho jeste nikdy nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 V Ostravském bývá občas jen jako polední menu, ve stálé nabídce ne. Pohlreich by hned dostal exém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jaja, v ostrave ho maj sle aji v Havru jsem ho utrefil ... My mame svickovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Polhreich No smazak jsem ho tam jeste nikdy nevidel a to jezdime skoro po vsech globusech na cestach dobre tam vari a za slusne penize. Je sice pravda ze jen o vikendech a obcas ale i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Joooo a ta rajska co tam maj , ta je spicova kuaaa a zelnacka jak od babky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jj, ta jejich závodka má fakt dobrý poměr cena / kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Kurde tu už se zas žere Já ted vytáhl kousky lítacího z mražáku (jakési špalky) budu se snažit to nějak připravit až to rozmrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jeste ze to nemusim resit aktualne doma vari zeny , nestiham ausgerehtne nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Žena přijde draho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Přesně tím se řídím Auto je lepší a hlavně věrnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 My máme králíka, nějak se nám to přemnožilo. ... už ani Pinďa to nežere co Polhreich No smazak jsem ho tam jeste nikdy nevidel a to jezdime skoro po vsech globusech na cestach dobre tam vari a za slusne penize. Je sice pravda ze jen o vikendech a obcas ale i tak. no až na ten pražský (teda aspoň ten na Zličíně), tam je to hooodně mizerné. Jinak Brno, Olomouc, Plzeň v poho, ale ta Praha .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Žrádlo... No já byl před chvilkou v Globusu taky, ale v Olomouci a když jsem viděl ty fronty na jidlo, tak jsem si dal sekanou v housce za 18 a jsem spokojen O tom co přijde dráž, jestli žena nebo auto bych tady moc nezačínal... Oboji je kurevský žrout peněz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jsem u rodičů a máme špíz na grilu se šťouchačkama jinak od včerejška hlásíme na RS nové papučky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Z vlastni skusenosti vim ze zena do auta valim jen bezin , zena posledne nakupovala , mela jednu igielitku ale dva litry v riti 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jednu igelitku a 2 litry v řiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Asi nějak takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No ona tam byla hodku i z malym , kua za co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Takže mám pravdu že auto je finančně méně náročnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.