jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Huraaa , pocitam s fotkama cela hospoda ceka Michale ja to prave fotil kvuli stucku, meli tam same starapromin ale obsach byl zywiec kaj to nabrali, netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Muzeum dopadlo super teď sem dojel. K těm autum v patrách udělali schody a plošinu dá se vyjít jako by do 4teho podlaži. Takže něco jde i vidět. Zatím to není zkolaudované, takže veřejnost tam nesmí ale uplatil sem hlídače a dostal se tam. .... Konečně jim to došlo, že to byl nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No ja si dnes zajdu otestovat co nam sladek navaril za pivo. Uz dlouho neudelal nejaky special. Ale budu kostovat jen tak opatrne bo zitra jedu do OVA na fauna trhy tak at jsem rano ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Mrkněte na biatlon, štafeta je na třetím úseku zatím na třetím místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Koukam koukam , je to povinne uz jsme druzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Poslední úsek, to bude maso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Je , predposledni strelba , moravec prijizdi, drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ten to posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ach ta střelba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jsi mel slyset meho thana . Z toho vylezlo ze "ten kokot by ani uhli nemel rubat bo se netrefi" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Když se to má podělat, tak pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No nejvic to zazdil zaseknuty naboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Slíbené fotky nechtělo se mi to probírat tak je to všechno. http://buduli01.rajce.idnes.cz/14.3.2015_-_Skoda_Muzeum/ 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Projel jsem cca 30 obrazku , dubsi na to uvarit kafe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Hezké fotky, musel to být parádní výlet. Také se tam někdy chystám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Galvi stálo to fakt za to. Škoda jen počasí mohlo být lepší. Ale muzeum stálo fakt za to. Ani sem to muzeum takové pěkné nečekal. A přístup personálu fakt luxusní. Přitulka si koupila škoda kabelku což jen sem mohl schválit a já další kšiltovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Fajne fotky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jo mam to v planu napodzim v ramci dovolene a srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Fajne fotky!!!! Marku vidim žes tež trefil do hospody takže počitam s tim že vezmeš fabku a babku a dojedete na sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Fajne fotky!!!! Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jo mam to v planu napodzim v ramci dovolene a srazu Domluv si hlavně taky ten depozitař. Je to druhá polovina zážitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Sraz? Tak teď jsem upe ztracen...? Kdy? Začíná mi sezóna (chata) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jo a Top Gear skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jay Kay, to mi povídej, kvůli Top Gearu jsem špatný už několik dní.. Pitomá BBC, kvůli takové kravině... Jeremy je už prostě takový a bez něj to nikdy nebude ono. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jako skončil na fest ? už nebude ? to posrali !!! Ty mě začina stavba a tež to zvladnu ... bude 26.4. v Sedlišti v bramborakarně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.