slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) Subtilní paničky v SUV jsou kapitola sama pro sebe : ) ať si ty místa u obchoďáku sežerou třeba tři, ale ať si ze mě nikdo nedělá aretační zarážku A můj oblíbený: Editováno: 21. Červen 2015, autor: slapnahrabe 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) lepsi je samolepka ta papirova Editováno: 21. Červen 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Nebo sprej a rychlé nohy. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak to uz nema chybu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) Jo Darkovicky jsou taky pekne tez se tam muzem scuknout treba no nic dovca konci a zitra zas do pracovniho procesu Na dva tydny a pak dovca Editováno: 21. Červen 2015, autor: filippatrik 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Na ty tanky bych taky zajel, kdybyste to domlouvali náhodou : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 No pokud se budem domlouvat tak tady bo my zadny fuckbook nevedem a zrazy delame zde. No ale vse zalezi jak se vyjadri Galvi bo ted na srazu nebyl a nahodou tu bude o vikendu na Ostravsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Patriku prace slechti a bez prace nejsou kolace Vsak ja jdu taky zitra do rachoty a dovolena az v srpnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 No je pravda že třeba takový Malta je mnohem starší kousek hade 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Aspire: tak ještě před šichtou skočím dneska do autodružstva a doufám, že koupím tu krytku na to tažné oko Pak podám info jak sem dopadl, zrovna se jdu oblíkat. Už se těším na dovču https://www.youtube.com/watch?v=9uMzhKczO68 Editováno: 22. Červen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 No pokud mas i cislo te krytky tak problém nebude. Pak napis mozna tam mate lepsi borce nez tu u me. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 No pokud mas i cislo te krytky tak problém nebude. Pak napis mozna tam mate lepsi borce nez tu u me. Zabralo mu to min 5 min nez to nasel. Ukazoval mi to i na pc mini tecka s tou krytkou. Uz na aute jeste to zajistim jak ty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 No vidis , ale nemas to nejak jeste na krivo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Kurnik , ja ji chci tez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 to si děláte prd... že i na toto existuje krytka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Tez jsem cumel , ale rade se jak cyp , tri parkoviste jsem obesel a nikde nic 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 ... a má ta krytka nějaký hlubší význam, než dejme tomu estetično? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Ano , je to domov pro mravence a kde jakou havet ktera tam vleze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 aha, tak mravence mám pod zástěrkama u F I , pokaždé když je sundám, je tam takový ten jemný písek a asi milion mravenců ... tak je pokaždé vystěhuji, ale ni ty kujvy se tam furt vrací 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Jojo byla kapku nakřivo to víš radost, tak sem ti to musel hned fotit. Hlavně estetičnost, bo to original oko se jim tam moc nevydařilo, že tak moc trčí. Jozzi: To musíš mít, jezdíme 3 na sraz tak ať to máme všichni . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 co za ten kus plastu vlastně chtějí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 To bych taky rad vedel. synycy ja si to poridim tak uz to druhy den rano nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) No chtej za to cely 30kc Jozzi zajistis skrkem Aspire uz sem sundal ze zadku auta TSI ale nemam silon a zbytek mi nehtama nejde Editováno: 22. Červen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 to si děláte prd... že i na toto existuje krytka Kdyby jste si koupili pořádné auto (rapida) tak to máte už z výroby 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 fááákt? No já bych spacebacka bral, ale ne a ne sehnat sponzora ... a navíc už mi sebrali z nabídky MPI motor (předělatelný na LPG) , takže z toho asi nic nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.