Červen 21, 201510 r Subtilní paničky v SUV jsou kapitola sama pro sebe : ) ať si ty místa u obchoďáku sežerou třeba tři, ale ať si ze mě nikdo nedělá aretační zarážku A můj oblíbený: Upraveno Červen 21, 201510 r od slapnahrabe
Červen 21, 201510 r Jo Darkovicky jsou taky pekne tez se tam muzem scuknout treba no nic dovca konci a zitra zas do pracovniho procesu Na dva tydny a pak dovca Upraveno Červen 21, 201510 r od filippatrik
Červen 21, 201510 r No pokud se budem domlouvat tak tady bo my zadny fuckbook nevedem a zrazy delame zde. No ale vse zalezi jak se vyjadri Galvi bo ted na srazu nebyl a nahodou tu bude o vikendu na Ostravsku.
Červen 21, 201510 r Patriku prace slechti a bez prace nejsou kolace Vsak ja jdu taky zitra do rachoty a dovolena az v srpnu
Červen 22, 201510 r Aspire: tak ještě před šichtou skočím dneska do autodružstva a doufám, že koupím tu krytku na to tažné oko Pak podám info jak sem dopadl, zrovna se jdu oblíkat. Už se těším na dovču https://www.youtube.com/watch?v=9uMzhKczO68 Upraveno Červen 22, 201510 r od filippatrik
Červen 22, 201510 r No pokud mas i cislo te krytky tak problém nebude. Pak napis mozna tam mate lepsi borce nez tu u me.
Červen 22, 201510 r No pokud mas i cislo te krytky tak problém nebude. Pak napis mozna tam mate lepsi borce nez tu u me. Zabralo mu to min 5 min nez to nasel. Ukazoval mi to i na pc mini tecka s tou krytkou. Uz na aute jeste to zajistim jak ty.
Červen 22, 201510 r Autor Tez jsem cumel , ale rade se jak cyp , tri parkoviste jsem obesel a nikde nic
Červen 22, 201510 r aha, tak mravence mám pod zástěrkama u F I , pokaždé když je sundám, je tam takový ten jemný písek a asi milion mravenců ... tak je pokaždé vystěhuji, ale ni ty kujvy se tam furt vrací
Červen 22, 201510 r Jojo byla kapku nakřivo to víš radost, tak sem ti to musel hned fotit. Hlavně estetičnost, bo to original oko se jim tam moc nevydařilo, že tak moc trčí. Jozzi: To musíš mít, jezdíme 3 na sraz tak ať to máme všichni .
Červen 22, 201510 r Autor To bych taky rad vedel. synycy ja si to poridim tak uz to druhy den rano nemam
Červen 22, 201510 r No chtej za to cely 30kc Jozzi zajistis skrkem Aspire uz sem sundal ze zadku auta TSI ale nemam silon a zbytek mi nehtama nejde Upraveno Červen 22, 201510 r od filippatrik
Červen 22, 201510 r to si děláte prd... že i na toto existuje krytka Kdyby jste si koupili pořádné auto (rapida) tak to máte už z výroby
Červen 22, 201510 r fááákt? No já bych spacebacka bral, ale ne a ne sehnat sponzora ... a navíc už mi sebrali z nabídky MPI motor (předělatelný na LPG) , takže z toho asi nic nebude
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.