Červenec 6, 201510 r Jsem to rikal Jirka jel tak rychle ze to nestihl Sakra uz zase jidlo a jeste k tomu na grilu !!! U nas tu jedni na baraku v prvnim patre taky vecer griluji ale nemaji elektricky ale jedou na uhli drevene a to mate videt ty pohledy z oken a jak pak vsichni hned zaviraji bo toho dymu co mu z toho jde je tak pomalu na hasice ale nikdo mu nic nerekne jen si zanadava pro sebe a on si pak griluje jako by se nic nestalo a bylo to uplne v pohode vzdyt je to uplne normalni
Červenec 6, 201510 r Tak to bych raději dále nerozpitvával. Škoda Ondro, no jasně že jsem to nestihl, teda mám 99999, pak jsem předjížděl a pak mám 100001
Červenec 6, 201510 r to je proč jsme koupili kdysi ten elektrický, také jsme začínali s litinovým na dřev.uhlí, co jsme měli na kempování pod stanem (ještě když jsme jezdili)
Červenec 6, 201510 r Chlapi, nemá někdo typ na ubytování v soukromí, za rozumné euros v SK, Podhajská (termály)? tam jsme se byli loni jen vykoupat koncem srpna "na otočku", takže bohužel kontakt na ubytko nemáme, ale ujo google rozhodně něco najde, ne?
Červenec 6, 201510 r To si takhle probírám skříň v pokoji Zbytek voňavek a dalších nutných věcí pro auto je v garáži
Červenec 6, 201510 r To- Malta, my byli loni 2x, ale letos se mi nechce valit tolik peněz za ubytování se snídaní. Měl jsem to 2x v Quatro penzionu.
Červenec 6, 201510 r :D :D :D :D :D :D Prostě mám rád když to v autě voní EDIT: tak rád bych ti dal like ale pořád mě to nepustí Upraveno Červenec 6, 201510 r od Ondra16V
Červenec 6, 201510 r To- Malta, my byli loni 2x, ale letos se mi nechce valit tolik peněz za ubytování se snídaní. Měl jsem to 2x v Quatro penzionu. mimochodem kolik jste platili ... rád si dělám porovnání nákladů s dovčou v BG
Červenec 6, 201510 r no pres PC mi to nejde. Jdu na dve bo mam zizen jak c.. Tak se v tom hlavně neutop
Červenec 6, 201510 r Prosimtě, Michal v pivu bude jako ryba ve vodě .. Kluci, už taky mám maximum, je to nějaké rozbité
Červenec 6, 201510 r To-malta, právě jsem zaplatil , raději půjdem do osvědčeného Quatra, platil jsem za dvě noci se snídání 1519Kč, kupon do konce roku, pojedem až nejdřív v září.
Červenec 6, 201510 r Otázka na Michala nebo Jirku-> jak se prosím jmenuje ten obchod v tom Havru jak jste říkali že tam prodávají to elektro a Jirka má od tamtud ten mobil Už jen porovnávám ceny A jsem rozhodnut definitivně
Červenec 6, 201510 r Ale bacha, mám něco navíc : Nakupte u nás aspoň za 1.000 Kč a s níže uvedeným slevovým kódem ušetříte 50 Kč. ***************************** Slevový kód: H34EF7A447 Jej, 3 posty, kluci rychle pište, ať si toho nevšimne žádný moderátor, bo mi nadají, že nepoužívám tlačítko EDIT Upraveno Červenec 6, 201510 r od Galvi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.