Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jsem to rikal Jirka jel tak rychle ze to nestihl :D

Sakra uz zase jidlo a jeste k tomu na grilu !!! :D  U nas tu jedni na baraku v prvnim patre taky vecer griluji ale nemaji elektricky ale jedou na uhli drevene a to mate videt ty pohledy z oken a jak pak vsichni hned zaviraji bo toho dymu co mu z toho jde :D je tak pomalu na hasice :D ale nikdo mu nic nerekne jen si zanadava pro sebe a on si pak griluje jako by se nic nestalo a bylo to uplne v pohode vzdyt je to uplne normalni :D

Vloženo

to je proč jsme koupili kdysi ten elektrický, také jsme začínali s litinovým na dřev.uhlí, co jsme měli na kempování pod stanem (ještě když jsme jezdili)

Vloženo

Chlapi, nemá někdo typ na ubytování v soukromí, za rozumné euros v SK, Podhajská (termály)?

tam jsme se byli loni jen vykoupat koncem srpna "na otočku", takže bohužel kontakt na ubytko nemáme, ale ujo google rozhodně něco najde, ne?

Vloženo (editace)

:D :D :D :D  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:  :smich::D :D :D :D :D :D :D :D

Prostě mám rád když to v autě voní :D

EDIT: tak rád bych ti dal like ale pořád mě to nepustí :D

Editováno: , autor: Ondra16V
Vloženo

To- Malta, my byli loni 2x, ale letos se mi nechce valit tolik peněz za ubytování se snídaní. Měl jsem to 2x v Quatro penzionu.

mimochodem kolik jste platili ... rád si dělám porovnání nákladů s dovčou v BG

Vloženo

To-malta, právě jsem zaplatil , raději půjdem do osvědčeného Quatra, platil jsem za dvě noci se snídání 1519Kč, kupon do konce roku, pojedem až nejdřív v září.

Vloženo

Otázka na Michala nebo Jirku-> jak se prosím jmenuje ten obchod v tom Havru jak jste říkali že tam prodávají to elektro a Jirka má od tamtud ten mobil :D Už jen porovnávám ceny :D A jsem rozhodnut definitivně :)

Vloženo (editace)

Ale bacha, mám něco navíc :kol-28: :

Nakupte u nás aspoň za 1.000 Kč a s níže uvedeným slevovým kódem ušetříte 50 Kč.

Slevový kód: H34EF7A447

Jej, 3 posty, kluci rychle pište, ať si toho nevšimne žádný moderátor, bo mi nadají, že nepoužívám tlačítko EDIT  :kol-28:

Editováno: , autor: Galvi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...