ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Jsem to rikal Jirka jel tak rychle ze to nestihl Sakra uz zase jidlo a jeste k tomu na grilu !!! U nas tu jedni na baraku v prvnim patre taky vecer griluji ale nemaji elektricky ale jedou na uhli drevene a to mate videt ty pohledy z oken a jak pak vsichni hned zaviraji bo toho dymu co mu z toho jde je tak pomalu na hasice ale nikdo mu nic nerekne jen si zanadava pro sebe a on si pak griluje jako by se nic nestalo a bylo to uplne v pohode vzdyt je to uplne normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Tak to bych raději dále nerozpitvával. Škoda Ondro, no jasně že jsem to nestihl, teda mám 99999, pak jsem předjížděl a pak mám 100001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 to je proč jsme koupili kdysi ten elektrický, také jsme začínali s litinovým na dřev.uhlí, co jsme měli na kempování pod stanem (ještě když jsme jezdili) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Chlapi, nemá někdo typ na ubytování v soukromí, za rozumné euros v SK, Podhajská (termály)? tam jsme se byli loni jen vykoupat koncem srpna "na otočku", takže bohužel kontakt na ubytko nemáme, ale ujo google rozhodně něco najde, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 To si takhle probírám skříň v pokoji Zbytek voňavek a dalších nutných věcí pro auto je v garáži 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 no vidím, že kromě soboty a neděle máš na každý den jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Tak určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 To- Malta, my byli loni 2x, ale letos se mi nechce valit tolik peněz za ubytování se snídaní. Měl jsem to 2x v Quatro penzionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ondro si vykradl drogerii nebo ti to nosi nasi cerni bratri ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) :D :D :D :D :D :D Prostě mám rád když to v autě voní EDIT: tak rád bych ti dal like ale pořád mě to nepustí Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ha mi to ted funguje pres tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Na mě asi kašlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 no pres PC mi to nejde. Jdu na dve bo mam zizen jak c.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 To- Malta, my byli loni 2x, ale letos se mi nechce valit tolik peněz za ubytování se snídaní. Měl jsem to 2x v Quatro penzionu. mimochodem kolik jste platili ... rád si dělám porovnání nákladů s dovčou v BG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 no pres PC mi to nejde. Jdu na dve bo mam zizen jak c.. Tak se v tom hlavně neutop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Prosimtě, Michal v pivu bude jako ryba ve vodě .. Kluci, už taky mám maximum, je to nějaké rozbité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Když jdu na dve tak se nemůžu utopit v litru Už se to cepuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 To-malta, právě jsem zaplatil , raději půjdem do osvědčeného Quatra, platil jsem za dvě noci se snídání 1519Kč, kupon do konce roku, pojedem až nejdřív v září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Otázka na Michala nebo Jirku-> jak se prosím jmenuje ten obchod v tom Havru jak jste říkali že tam prodávají to elektro a Jirka má od tamtud ten mobil Už jen porovnávám ceny A jsem rozhodnut definitivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Exasoft.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Exasoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Ale bacha, mám něco navíc : Nakupte u nás aspoň za 1.000 Kč a s níže uvedeným slevovým kódem ušetříte 50 Kč. ***************************** Slevový kód: H34EF7A447 Jej, 3 posty, kluci rychle pište, ať si toho nevšimne žádný moderátor, bo mi nadají, že nepoužívám tlačítko EDIT Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.