Červenec 8, 201510 r Má tady někdo VAGínu aby mi aktivoval nějaké věci na autě? Hlavně by mi šlo o Corner, C&L Home, Panické brždění pokud není aktivní
Červenec 8, 201510 r I já mám kabel, ale zase nevím kde se to u O2 aktivuje, musel bych to pak pohledat jak by se to připojilo a neslibuji, že bych to našel
Červenec 8, 201510 r Jasne...len aby na to prijemne zareagoval aj organizmus...a nech nepride nejaka burkova pohroma -- Z mobilu
Červenec 8, 201510 r U náš je po ranní bouřce pořád příjemných 25 a teď už nějakou půlhodinku prší takže teplota šla ještě dolů a je přímo LUXUSNĚ!!!
Červenec 8, 201510 r I na aliexpresu jsou kundy... Koupil jsem si paměťovou kartu do telefonu za $60 a ono mi došel prázdnej obal od paměťovky s papírkem, na kterým bylo napsáno: Soory Friend Im bad situatin need money". Pos*anej čínan, doufám, že na něho spadne panda!
Červenec 8, 201510 r všechno vidím všechno čtu .... a nebude sekat latinu a nebude Nebude,nebude :P I na aliexpresu jsou kundy... Koupil jsem si paměťovou kartu do telefonu za $60 a ono mi došel prázdnej obal od paměťovky s papírkem, na kterým bylo napsáno: Soory Friend Im bad situatin need money". Pos*anej čínan, doufám, že na něho spadne panda! Ty vole :D
Červenec 8, 201510 r Galvi, ved poziadaj aliexpress o vratenie...aspon viem ze na ebay sa to da. Ja som dnes sa stihol spotit, zaprasit, zmoknut do nitky a teraz sa vyvalujem v kresle osprchovany a kocham sa pohladom na manzelku ako tu pobehuje len tak O chvilu pizza, mozno aj pivo a kochanie sa dalej -- Z mobilu
Červenec 8, 201510 r Wirere ty seš ale nadr... my už máme doma takovou zimu že chodíme skoro v dlouhém jak jsem vyvětral jinak zrovna večeřím bezva véču co mi připravila drahá polovička
Červenec 8, 201510 r No kašlu na ně, pošlu zpátky ten obal s lístečkem a chci zpátky peníze.. Holt pamětovky z číny nejsou k ničemu.. Mluvím z vlastní zkušenosti Tak Neušetřím a koupím si ju tady noooooooo Wirer: Pošli, ať se můžeme kochat taky Upraveno Červenec 8, 201510 r od Galvi
Červenec 8, 201510 r A cim sa chcete kochat? Pivko ci pizza? A dnes bude romantiky az az...vypli nam prud -- Z mobilu Upraveno Červenec 8, 201510 r od wirer
Červenec 8, 201510 r I na aliexpresu jsou kundy... Koupil jsem si paměťovou kartu do telefonu za $60 a ono mi došel prázdnej obal od paměťovky s papírkem, na kterým bylo napsáno: Soory Friend Im bad situatin need money". Pos*anej čínan, doufám, že na něho spadne panda! Se divíš,když jim padá burza.
Červenec 8, 201510 r No na karvinsku se ta bouřka vyřádila. Ráno jsme byli bez proudu, a těch spadlých stromů. Za celou směnu nebyl ČEZ schopen zajistit dodávku energie k nám do práce. Byla teda odpočinková šichta.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.