Bullets Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Má tady někdo VAGínu aby mi aktivoval nějaké věci na autě? Hlavně by mi šlo o Corner, C&L Home, Panické brždění pokud není aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Jaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 I já mám kabel, ale zase nevím kde se to u O2 aktivuje, musel bych to pak pohledat jak by se to připojilo a neslibuji, že bych to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Dnes v noci sa snad už bude spať lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Mne sa nezdaju tie nahle zmeny... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Bude to skok, ale pre mňa príjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Pffff už aby to bylo, horko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Jasne...len aby na to prijemne zareagoval aj organizmus...a nech nepride nejaka burkova pohroma -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 U náš je po ranní bouřce pořád příjemných 25 a teď už nějakou půlhodinku prší takže teplota šla ještě dolů a je přímo LUXUSNĚ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 I na aliexpresu jsou kundy... Koupil jsem si paměťovou kartu do telefonu za $60 a ono mi došel prázdnej obal od paměťovky s papírkem, na kterým bylo napsáno: Soory Friend Im bad situatin need money". Pos*anej čínan, doufám, že na něho spadne panda! 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Heh, to je dobrý. Nemáš ty rákosníky živit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 všechno vidím všechno čtu .... a nebude sekat latinu a nebude Nebude,nebude :P I na aliexpresu jsou kundy... Koupil jsem si paměťovou kartu do telefonu za $60 a ono mi došel prázdnej obal od paměťovky s papírkem, na kterým bylo napsáno: Soory Friend Im bad situatin need money". Pos*anej čínan, doufám, že na něho spadne panda! Ty vole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 se nic neděje objednej druhou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 jj, číňané jsou potřební a další paměťovka se jim bude hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Galvi, ved poziadaj aliexpress o vratenie...aspon viem ze na ebay sa to da. Ja som dnes sa stihol spotit, zaprasit, zmoknut do nitky a teraz sa vyvalujem v kresle osprchovany a kocham sa pohladom na manzelku ako tu pobehuje len tak O chvilu pizza, mozno aj pivo a kochanie sa dalej -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Wirere ty seš ale nadr... my už máme doma takovou zimu že chodíme skoro v dlouhém jak jsem vyvětral jinak zrovna večeřím bezva véču co mi připravila drahá polovička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 (editace) No kašlu na ně, pošlu zpátky ten obal s lístečkem a chci zpátky peníze.. Holt pamětovky z číny nejsou k ničemu.. Mluvím z vlastní zkušenosti Tak Neušetřím a koupím si ju tady noooooooo Wirer: Pošli, ať se můžeme kochat taky Editováno: 8. Červenec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 (editace) A cim sa chcete kochat? Pivko ci pizza? A dnes bude romantiky az az...vypli nam prud -- Z mobilu Editováno: 8. Červenec 2015, autor: wirer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Ajejej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Stava funguje. Moja sa este uci na vodicak...co noveho? -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 I na aliexpresu jsou kundy... Koupil jsem si paměťovou kartu do telefonu za $60 a ono mi došel prázdnej obal od paměťovky s papírkem, na kterým bylo napsáno: Soory Friend Im bad situatin need money". Pos*anej čínan, doufám, že na něho spadne panda! Se divíš,když jim padá burza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 No na karvinsku se ta bouřka vyřádila. Ráno jsme byli bez proudu, a těch spadlých stromů. Za celou směnu nebyl ČEZ schopen zajistit dodávku energie k nám do práce. Byla teda odpočinková šichta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Taky jsme byli bez proudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Taky byla romantika? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 :D Jinak Jirko telefon zítra odesílám dobírkou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.