ASPIRE Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Mnam 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Jo okurečky Jinak ještě dalších pr fotek 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Pekne fotky jinak priste prosim fotit na sirku malem jsem si vykroutil krk Jojo kvasaky a uz aby byli. Mam na ne takovou chut az to neni ani mozne . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Ondra-pěkné!Ta tatra nemá chybu.Jinak kvašáky mají v pl.skoro na každém trhu.Ale HYC co? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 V Polsku je uz prodavaj udelane ? Je hyc jak cyp se mi vcera ani nechtelo do hospody a furt sedim doma. Ale dnes si asi zajdu na tri kousky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Tak tu hodím ještě jednu společnou včerejší fotku Za mě se Coloursy povedly,už jsme domluveni že to příští rok zopakujeme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 A ty si kaj? Ta baba s oranžovým hárem? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 (editace) Editováno: 20. Červenec 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Ale příští rok tam taky musím . Asi začnu šetřit na lístek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Tak šetři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Mnam To są kiszone korniszony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 V Polsku je uz prodavaj udelane ? Je hyc jak cyp se mi vcera ani nechtelo do hospody a furt sedim doma. Ale dnes si asi zajdu na tri kousky. Co prodavate ? V polsku vsechno jde prodat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Na colourusech budu Ruda z Ostarvy? . On je velmi vtipni clovek. Obcas posloucham jeho porad na Frekvence 1 nebo vtip za stovku . Dela krasne blbosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 (editace) To są kiszone korniszony? No u nas se tomu rika kvašaky (okurky ktere jsou trochu vetsi se jen nalozi do nalevu a nezavaruji. ) Co prodavate ? V polsku vsechno jde prodat . Jo jo Polaci jsou velci kseftari ale nikdy jsem neslysel ze by i tam prodavali uz primo udelane ty okurky bo tu se jen vozi syrove primo z pola. Editováno: 20. Červenec 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Aspire syrové kua 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 se stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Kvašáky jo? Kam že mám přijet na kvašáček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 jeste nejsou pocitam tak jak je to teplo tak o vikendu na to vlitnu. Vsak prijed, kde bydlim vis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 O víkendu říkáš? Potřebuji ted přes týden zajet do Jasienice do Polska, nebo jak se to píše Tak ještě čekám, jak bude mít jozzi čas, protože ja se tam moc nedomluvím, ale když mu to neklapne, pojedu tam s angličtinou, takže cesta by byla, neříkej 2x Případně nemáš čas ty? Taky umíš polsky minimálně o 100% víc jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Cas se najde, jen netusim jestli ctvrtek nebo patek za chvilu budi v robote tak budi chytrejsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Jsem ted zkusil napsat tomu prodejci přes překladač, tak jsem zvědavý, jestli mi odpoví . A jestli je vůbec bude mít.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Kde ty na to vubec chodis.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Allegro Jako u nás se dá jeden alu disk sehnat kolem 5000, tam jsou za 1499 zlotých 4 i s téměř novýma letníma gumama, které pak budou na prodej, takže ještě trochu ušetřím . BTW: neshání někdo letní gumy 185/55 R15 zn continential? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Jirko polsky rozumim dobre ale moje mluva polsky je hodne slaba. Ja s polakama u nas v rachote mluvim cesky a oni polsky a problem neni zadny. Ale pres tyden ted nemuzu a v sobotu taky dopoledne to nejde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 No to já jim ani moc nerozumím, musí mluvit hooodně pomalu a všechno říct 2x, pak možná jo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.