Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Je to važně masakr.. Ty fotky co uveřejnili hasiči... .. V tom vlaku to vypadá šíleně  :( . 

Já dnes byl svědkem nehody a už těch nehod mám tak akorát dost... Foto pak už z baráku, protože jsem tam nějak byl tak zaskočený, že jsem šel prostě dál..

No a to se po obědě chystám do Polska pro ty kola, snad už aspoň to bude v klidu..

post-35598-0-93486600-1437641362_thumb.j

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo (editace)

Zdarec lidi.

Tak sem se dokopal domů a dokonce i z práce domů. A zítra opět do práce.

Jen chcu se informovat. Kolik lidí tady by chtělo ty trička? A na jaké by jsme se shodli barvě. Jáá jen ať mám něco v ruce a můžu zajít se na ně poptat. Tudíš sem se bavil s Aspirem na srazu, že vyřídí nějakou anketu a vyhrávající barvy by se nechaly udělat.

Já jsem třeba pro modré triko - bílé vyšití, ale nebráním se i jiným barvám. Byl by to asi ten návrh co jsem měl předtím tu. Bohužel, už ho nemám v PC tak kdyby měl někdo čas a našel to nebo ho měl někde uložené upněte ho tu. Díky.

A taky by bylo dobré psát kdo by chtěl jakou velikost. Víte zhruba, že drobek zrovna nejsem já si určitě budu brát XXL a babě asi L.

A další věc je , že by byly dvě možnosti buď to trika a nebo polokošile. Zase záleží ať se zhodneme na jednom Buď a Nebo.

Takže uvidíme jak se to tady pohne a jak se domluvíme. Máme na to čas do 10.8 neboť mají teď celozávodní dovolenou. Takže bych se do té doby domluvil na barvě, fondu písma, barvě vyšití, velikosti a jestli teda triko nebo polokošili.

Kdo triko neviděl není ani problém, že vemu svoje dvě (Honda, Yamaha) a baby (Yamaha) vyšité od nich a někde v okolí FM se můžeme sejít, když budu mít volno.

Tak tímto i prosím Aspire jestli by zařídil a trochu navrhl tu anketu.

Zatím děkuji a žijte v klidu a míru a užívejte léta.

Edit: ještě po domluvení nacenění a všem bych vás pak vyzval o složení buď celé částky nebo zálohy, ať neobjednávám trika s vašimi přezdívkami a pak si je nevyzvednete. Snad každý normální chápe. Ale to má zatím čas. Než se dohodnem a než mi to nacení.

Editováno: , autor: filippatrik
Vloženo

Tak mě je barva celkem jedno pokud to nebude teda řůžová :D Ale modrá by nebyla špatná :) nebo prostě škodovácká zelená :)

:( Smutne. Ondro kdo to byl nekdo z rodiny ?

Jinak dnes co udelal dalsi Motorkář se zabil při srážce s kamionem, Polák se otáčel v zakázaném místě

Z rodiny ne.Ale byl to taťkův bývalý šéf a jeho manželka od mamky kolegyně která měla jet tím vlakem původně taky ale kvůli tomu včerejšímu horku nakonec nejela a to jí možná zachránilo život...Občas jsme se navštěvovali a byl to taky škodovkář :( A přitom ten paradox že on vždycky když si kupoval auto tak si vždycky připlácel za co nejvíc airbagů aby v případě nehody pomohly a on nakonec vlak...

Vloženo

Zdarec lidi.

Tak sem se dokopal domů a dokonce i z práce domů. A zítra opět do práce.

Jen chcu se informovat. Kolik lidí tady by chtělo ty trička? A na jaké by jsme se shodli barvě. Jáá jen ať mám něco v ruce a můžu zajít se na ně poptat. Tudíš sem se bavil s Aspirem na srazu, že vyřídí nějakou anketu a vyhrávající barvy by se nechaly udělat.

Já jsem třeba pro modré triko - bílé vyšití, ale nebráním se i jiným barvám. Byl by to asi ten návrh co jsem měl předtím tu. Bohužel, už ho nemám v PC tak kdyby měl někdo čas a našel to nebo ho měl někde uložené upněte ho tu. Díky.

A taky by bylo dobré psát kdo by chtěl jakou velikost. Víte zhruba, že drobek zrovna nejsem já si určitě budu brát XXL a babě asi L.

A další věc je , že by byly dvě možnosti buď to trika a nebo polokošile. Zase záleží ať se zhodneme na jednom Buď a Nebo.

Takže uvidíme jak se to tady pohne a jak se domluvíme. Máme na to čas do 10.8 neboť mají teď celozávodní dovolenou. Takže bych se do té doby domluvil na barvě, fondu písma, barvě vyšití, velikosti a jestli teda triko nebo polokošili.

Kdo triko neviděl není ani problém, že vemu svoje dvě (Honda, Yamaha) a baby (Yamaha) vyšité od nich a někde v okolí FM se můžeme sejít, když budu mít volno.

Tak tímto i prosím Aspire jestli by zařídil a trochu navrhl tu anketu.

Zatím děkuji a žijte v klidu a míru a užívejte léta.

Edit: ještě po domluvení nacenění a všem bych vás pak vyzval o složení buď celé částky nebo zálohy, ať neobjednávám trika s vašimi přezdívkami a pak si je nevyzvednete. Snad každý normální chápe. Ale to má zatím čas. Než se dohodnem a než mi to nacení.

Ahoj :)

Muzes mio neco vice napsat na SZ nebo e-mail na tema teho navrhu?

Dekuju.

Vloženo

Tak mě je barva celkem jedno pokud to nebude teda řůžová :D Ale modrá by nebyla špatná :) nebo prostě škodovácká zelená :)

Z rodiny ne.Ale byl to taťkův bývalý šéf a jeho manželka od mamky kolegyně která měla jet tím vlakem původně taky ale kvůli tomu včerejšímu horku nakonec nejela a to jí možná zachránilo život...Občas jsme se navštěvovali a byl to taky škodovkář :( A přitom ten paradox že on vždycky když si kupoval auto tak si vždycky připlácel za co nejvíc airbagů aby v případě nehody pomohly a on nakonec vlak...

Prosim prijmite kondolece po strate znamych.

nekteri polaci (a v tom ja) v zachranici se vubec nepriznavam k polaku. Rikam ze jsem polak ale nepriznaju se k nich.

Polaci v zachranici to jsou velci debile, ridice tohle uz vubec az skoda slov.

Galvi na S1 obcas neni krasne.  Ale da se normalne projet :)

Vloženo

Idiotů a debilů se najde dost v každém národě. Tak si to tak neber. Poláků je navíc skoro 40 milionů, tak jsou ti debilové víc vidět. I když zrovna polští řidiči jsou extrém.  :kol-32:

Vloženo (editace)

Pawouk mas pravdu :kol-47:  . Ale podle mne je skoro 39 999 999 debilu :D

kolem mne je silnici DK 88 . Nema dne aby zachranka nebo hasici tam nejely k nejake nehody.  Stale slysim jejich zvuk . Podle me tam jezdi spousta mladiku kteri berou drogy a potom jedou doma.

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

Třeba jako dneska v Karviné jak se otáčel polský kamioňák přes 4proudovku a zabil motorkáře  :kol-32:

Tomus: díky... 

I když je to ode mě hnusné (ale ty si vyjímka :) ) tak poláky nenávidím bo co oni robí za bordel....Stačilo mi jak jsem dělal na Shellce tak jsem od té doby na ně hodně alergický.

Vloženo

Ahoj Ondro ! :)

Sam videl na vlastne oci. Zastavil jsem na parkoviste u nejake cerpacce (OMV) kolem humpolci , ale natankovat se a jit k WC. Chvilku jsem pocekal az mi se turbo schladi . Za chvilku podivam a vedle mne zastavila  si starsi Corsa . Podivam co bude dal :D . Vychazi z ni kluk a jde pod stromycek se vylat . Ja myslim se... ale on je idiot , WC je zdarma a on dela bordel a siare . Lide z Corsy byli z Wielunia (woj. łodzkie) . Ja jsem o ni jedno pomyslel ..... :D :D

Neumim chapat teho kdy WC je zdarma a lide jdou pod stromycek vylat se. Ja este mohu zrozumit lidi kteri nemaji penizu a WC je platny. Tohle este jde, ale WC zdarma a oni jdou v les teho vubec neumim rozumet.

Vloženo

Tak pánové, poslušně hlásím, kola jsem v Polsku zvládl koupit, nakonec jsem ani mluvit nemusel, ukázal jsem v telefonu co chci, řekl jsem toto mi dej a bylo to  :D. Díky všem za rady  :kol-47:

Zároveň přidávám jednu mini srazovou fotku, kdy jsem se po cestě zpátky zastavil na pokec s Ondrou.

post-35598-0-91968400-1437682993_thumb.j

Vloženo

:D vidim ze Ondra stale nebyl schopen ty kola umyt :D

Patriku ono tu anketu by tu musel udelat zakladatel tohoto vlakna a nebo by se muselo udelat nove vlakno a nebo poprosit naseho hodneho Pawouka at ji nam tu udela. Ale s barvou to bude tezke jelikoz treba ted vemu modrou a ta mam nekolik odstinu a to i jine barvy. Chtelo by to vedet jake barvy to presne bude , ale jak rikal Ondra ruzovou urcite ne :D ja jsem pro zelenou.

Vloženo

:D vidim ze Ondra stale nebyl schopen ty kola umyt :D

Patriku ono tu anketu by tu musel udelat zakladatel tohoto vlakna a nebo by se muselo udelat nove vlakno a nebo poprosit naseho hodneho Pawouka at ji nam tu udela. Ale s barvou to bude tezke jelikoz treba ted vemu modrou a ta mam nekolik odstinu a to i jine barvy. Chtelo by to vedet jake barvy to presne bude , ale jak rikal Ondra ruzovou urcite ne :D ja jsem pro zelenou.

Udělejte na to nové vlákno tady v Lampárně. Až se vybere barva, tak to pak když tak zlikviduji.

Vloženo

Pááánové, pánové, já si spolu s koly koupil i pavouky a šneka  :D Pavouky jsem dneska ráno dostával z kufru a jak jsem se doma pustil do umývání kol, tak jsem objevil ještě dalšího živočicha  :D Ale je malej asi se nedá sníst  :kol-32: 

post-35598-0-97483600-1437740262_thumb.j

post-35598-0-79083100-1437740265_thumb.j

post-35598-0-16632600-1437740266_thumb.j

post-35598-0-79210700-1437740286_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...